Προς το περιεχόμενο

Among The Sleep

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμίζει εφιάλτες που είχες μικρός και έβλεπες τον εαυτό σου μέσα στο σπίτι ξέρω 'γω και οι γονείς δεν ήταν στο σπίτι και καλά και ήταν όλα σκοτεινά..Από 'κει είναι εμπνευσμένο το παιχνίδι γι' αυτό σε βάζει μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Θα υποστηρίζει και oculus και μπορεί να παίζει και αυτό τον ρόλο του.

Αμά το υποστηρίζει θα είναι ακόμα πιο γαμάτο ..... Πραγματικά θα το ζεις το παιχνίδι μετά.....

Θυμίζει εφιάλτες που είχες μικρός και έβλεπες τον εαυτό σου μέσα στο σπίτι ξέρω 'γω και οι γονείς δεν ήταν στο σπίτι και καλά και ήταν όλα σκοτεινά..Από 'κει είναι εμπνευσμένο το παιχνίδι γι' αυτό σε βάζει μέσα.

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ!!!!! Ακριβώς αυτό κάνει......

• Like 1
Δημοσ.

Αμά το υποστηρίζει θα είναι ακόμα πιο γαμάτο ..... Πραγματικά θα το ζεις το παιχνίδι μετά.....

Για όσους τυχερούς θα έχουν τη δυνατότητα (και αν η εφαρμογή κριθεί πετυχημένη)..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αρκετά καλό..... Το περιμένω πως και πως να το δω τι θα λέει.....

• Like 1
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε....... παντού...
Να δούμε τώρα κανένα review. Εγώ θα το τεστάρω πάντος....

Δημοσ.

Το ξεκινησα ...

Ειναι Αρκετα καλο...στην αρχη το παει low low και το υποτιμας...μετα αρχιζει για τα καλα το survival mode ON

Πολυ stress ..θα δειξει για την συνεχεια..

παντως θετικες εντυπωσεις

Δημοσ.

Το τερματισα. Καλο και μικρο ( ευτυχως! )

Βεβαια εχω υιοθετησει εναν αλλο τροπο παιχνιδιου στα horror στα οποια υπαρχουν εχθροι και μπορει να σε σκοτωσουν. Απλα καθομαι και περιμενω την πρωτη φορα να με πιασει, για να δω τι γινεται.. Μετα φευγει το αγχος. ;)

Ισως βεβαια ετσι χανεται και λιγο η μαγεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...