Προς το περιεχόμενο

[Xperia Mini] AndroGreek ROM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AndroGreekROM.jpg

Η πρώτη Full Customed ελληνική ROM Android για το Xperia Mini!!!

Λίγα λόγια για την Custom ROM.

Αυτή η Custom ROM είναι βασισμένη στην Stock ROM .62 του Sony Xperia Mini.Εγώ έβγαλα κάποια προγράμματα από την Stock για μεγαλύτερη ταχύτητα,έχω βάλει νέα γραφικά στοιχεία για το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI).Άλλαξα το Animation της εκκίνησης (Boot).Επίσης θα βάλω και κάποια στοιχεία του Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Να σημειώσω ότι είμαι νέος στον κόσμο του Android και αυτή είναι η πρώτη ROM μου!

ChangeLog

PRE-BETA -> Εδώ

PRE-RELEASE ->

SEMI-FINAL-RELEASE -> Άγνωστο

FINAL RELEASE -> Άγνωστο

Official Ver. 1.0 -> Άγνωστο

Εικόνες | AndroGreekROM | BETA

image_1.jpgimage_2.jpg

image_3.jpgimage_4.jpg

image_5.jpgimage_6.jpg

image_7.jpgimage_8.jpg

image_9.jpgimage_10.jpg

Οδηγός

Σε λίγες μέρες

Λινκς

PRE-BETA -> ROM ->Εδώ

-> Kernel ->Εδώ

PRE-RELEASE -> Άγνωστο

SEMI-FINAL-RELEASE -> Άγνωστο

FINAL RELEASE -> Άγνωστο

Official Ver. 1.0 -> Άγνωστο

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟ INSOMNIA.GR,ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

Επεξ/σία από DanisCrafter
  • Moderators
Δημοσ.

Kανενα προβλημα, φυσικα και μπορεις να την ανεβαζεις εδω. Αρκει βεβαια να περιεχει μοναχα freeware εφαρμογες και οχι καποια παρανομη :)

Δημοσ.

Επειδή έχει πρόβλημα το TimeScape θα αργήσει το BETA.

Και να σημειώσω ότι μόνος μου την φτιάχνω και έχω και εξετάσεις.

Δημοσ.

Το έφτιαξα το πρόβλημα.Τώρα θα ανεβάσω ScreenShots και το βράδυ θα βγει η BETA :rolleyes:

ΠΡΟΣΟΧΗ -> Η ROM είναι μόνο για Xperia Mini(ST15i) , αν πάτε να την βάλετε σε άλλη συσκευή, π.χ. Xperia Mini PRO θα υπάρχουν προβλήματα, έως και BlackScreen μετά το First Boot(Brick).

Επίσης είναι μόνο για έμπειρους γιατί δεν είναι 100% έτοιμοι και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα.

Ευχαριστώ :-D

• Moderators
Δημοσ.

Ωραιος!!! Αν και δεν εχω τη συσκευη εγκρινω προσπαθεια. Παρεμπιπτοντως επειδη σε λιγες μερες δε θα μπορεις να τροποποιεις το πρωτο ποστ, στελνε ΠΜ σε μενα ή τον Alexzzz για να σου περναμε τα updates. :)

Δημοσ.

οκ :-D σε λίγο θα ανεβάσω την BETA ~200MB είναι,τώρα κάνω κάποια τελευταία τεστ και upload :-D

Σημείωση: Όλα τα Apps που βλέπετε είναι μέσα στην ROM. Δηλαδή Pre-Installed :-D

Δημοσ.

Την συσκευή την έχω αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να κάνω root ακομα μόλις τελιωσει η εγγύηση τότε θα κάνω πειράματα :-P

Δημοσ.

Επειδή έχω εξετάσεις και βρήκα και άλλα σοβαρά bugs θα αργήσει.Τέλος του μηνός 100% θα ανέβει το BETA!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...