DanisCrafter Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Η πρώτη Full Customed ελληνική ROM Android για το Xperia Mini!!! Λίγα λόγια για την Custom ROM. Αυτή η Custom ROM είναι βασισμένη στην Stock ROM .62 του Sony Xperia Mini.Εγώ έβγαλα κάποια προγράμματα από την Stock για μεγαλύτερη ταχύτητα,έχω βάλει νέα γραφικά στοιχεία για το γραφικό περιβάλλον χρήστη (GUI).Άλλαξα το Animation της εκκίνησης (Boot).Επίσης θα βάλω και κάποια στοιχεία του Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Να σημειώσω ότι είμαι νέος στον κόσμο του Android και αυτή είναι η πρώτη ROM μου! ChangeLog PRE-BETA -> Εδώ PRE-RELEASE -> SEMI-FINAL-RELEASE -> Άγνωστο FINAL RELEASE -> Άγνωστο Official Ver. 1.0 -> Άγνωστο Εικόνες | AndroGreekROM | BETA Οδηγός Σε λίγες μέρες Λινκς PRE-BETA -> ROM ->Εδώ -> Kernel ->Εδώ PRE-RELEASE -> Άγνωστο SEMI-FINAL-RELEASE -> Άγνωστο FINAL RELEASE -> Άγνωστο Official Ver. 1.0 -> Άγνωστο ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΟΥΤΕ ΤΟ INSOMNIA.GR,ΤΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ. Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από DanisCrafter
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Kανενα προβλημα, φυσικα και μπορεις να την ανεβαζεις εδω. Αρκει βεβαια να περιεχει μοναχα freeware εφαρμογες και οχι καποια παρανομη
DanisCrafter Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Οκ τώρα φτιάχνω κάποια bugs και την κάνω build την beta. Μέσω του Xperia Mini με AndroGreek ROM.
DanisCrafter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Επειδή έχει πρόβλημα το TimeScape θα αργήσει το BETA. Και να σημειώσω ότι μόνος μου την φτιάχνω και έχω και εξετάσεις.
DanisCrafter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Το έφτιαξα το πρόβλημα.Τώρα θα ανεβάσω ScreenShots και το βράδυ θα βγει η BETA ΠΡΟΣΟΧΗ -> Η ROM είναι μόνο για Xperia Mini(ST15i) , αν πάτε να την βάλετε σε άλλη συσκευή, π.χ. Xperia Mini PRO θα υπάρχουν προβλήματα, έως και BlackScreen μετά το First Boot(Brick). Επίσης είναι μόνο για έμπειρους γιατί δεν είναι 100% έτοιμοι και μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Ευχαριστώ
DanisCrafter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Τώρα τις ανεβάζω Τις έβαλα ΕΙΚΟΝΕΣ IS HERE Πως σας φαίνεται????
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Ωραιος!!! Αν και δεν εχω τη συσκευη εγκρινω προσπαθεια. Παρεμπιπτοντως επειδη σε λιγες μερες δε θα μπορεις να τροποποιεις το πρωτο ποστ, στελνε ΠΜ σε μενα ή τον Alexzzz για να σου περναμε τα updates.
DanisCrafter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 οκ σε λίγο θα ανεβάσω την BETA ~200MB είναι,τώρα κάνω κάποια τελευταία τεστ και upload Σημείωση: Όλα τα Apps που βλέπετε είναι μέσα στην ROM. Δηλαδή Pre-Installed
jemadux Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Την συσκευή την έχω αλλά δεν έχω μπει στον κόπο να κάνω root ακομα μόλις τελιωσει η εγγύηση τότε θα κάνω πειράματα :-P
DanisCrafter Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Προσοχή,λόγο ενός προβλήματος στην πρόσβαση root θα το ανεβάσω όταν το φτιάξω.
DanisCrafter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Επειδή έχω εξετάσεις και βρήκα και άλλα σοβαρά bugs θα αργήσει.Τέλος του μηνός 100% θα ανέβει το BETA!
DanisCrafter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Αύριο θα ανεβάσω ένα PRE-BETA για τους έμπειρους χρήστες (π.χ. Admins, Mods κ.α.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα