Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 αυτο που ειπε ενας φιλος νωριτερα οτι αργοτερα δεν θα μπορω να αναβαθμισω σε καποιον bulldozer λογω της μητρικης να μην το λαβω καθολου υπ'οψιν? αν είναι να αναβαμίσεις στο κοντινό μέλλον, τότε πας αποκλειστικά σε intel i3 επισης απ'ολα οτι εχω διαβασει για τους ssd κατεληξα στο οτι ειναι μια οχι και τοσο απαραιτητη πολυτελεια. Λάθος συμπέρασμα. Ο ssd είναι αυτός που δίνει ταχύτητα στο pc στην καθημερινή χρήση. Ότι επεξεργαστή και να έχεις αν είναι να περιμένει πότε θα στροφάρει ο δίσκος....δηλαδη θα προτιμουσα να εκανα crossfire με μια 6670 την καρτα γραφικων της cpu απ'το να εχω εναν ssd πανω αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι accurate αυτη η αποψη. Για τα παιχνίδια που παίζεις είναι τελείως περιττό επισης, αξιζει την χρηματικη διαφορα η 1866 χρονισμενη RAM συγκριτικα με την 1600? Ναι, οι υψίσυχνες μνήμες βοηθούν πολύ την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή. Απ ότι είδα πάντως έχει μικρή διαφορά στην τιμή. Η ψυκτρα παντως μου αρεσε αρκετα Ακομα..για ποιο λογο να μην στο συνδεουν αν δεν παρεις μεχρι και το τελευταιο κομματι? Σε τετοιους καιρους δεν πιστευω πως εχουν και πολλες επιλογες.. διοτι αν δεν το συνδεσουν, δεν θα παραγγειλω απο αυτους...και επι της ουσιας ειναι λιγοτερη δουλεια το να μην χρειαζεται να βαλουν hdd, gpu κτλ... Δεν νομίζω ότι τα συνδέει κανένα κατάστημα. Μπορείς απλά να ρωτήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα