k_dinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κοινώς είναι λίγο overkill για την μηχανή σου Με τον όρο overkill, εννοείς οτι χαραμίζεται η κάρτα ή οτι μπορεί να έχει προβλημα η μηχανή? Την πήρα περισσότερο σαν 'επένδυση': 1)Την extreme εκδοση την επέλεξα γιατι είναι και πιο ανθεκτική σε ζέστη υγρασία κτλ αλλά και για να υπάρχει στο μέλλον, αν αλλάξω μηχανή, πάρω video-camera κτλ 2)Τα 32GB τα επέλεξα για να μην τσιγκουνεύομαι το FullHD video αλλά και επειδή δεν αδειάζω τόσο συχνά την μνημη στο PC. και τέλος 1+2= 3) η τιμή ήταν ίδια με το να έπαιρνα μια 'απλή' από Ελλάδα, και στο όριο των 25 λιρών για δωρεάν μεταφορικά (δεν ήθελα να αγοράσω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, και γλυκάθηκα όταν είδα οτι εδώ την πουλάνε στη διπλάσια τιμή)
moredread Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Έχει έρθει σε κανέναν? Εμένα έγινε Dispatched on 1 Jun 2012 με Delivery estimate:12 Jun 2012. Ότι έχω πάρει μέχρι τώρα όμως, έχει έρθει νωρίτερα από το Delivery estimate. Μήπως πρέπει να ανησυχώ? έχω estimate 6 Jun SSD και ακόμα δεν έχω παραλάβει απο .de
k_dinos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν εχω παραγγήλει ποτέ από το γερμανικό, δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως το uk μέχρι τώρα πάντα τις εφερνε 2-3 μέρες νωρίτερα από το estimate. Καλού κακού μίλα μαζί τους
sotris99 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 εγώ έχω αγοράσει μια οκτάρα extreme pro 95mb/s αλλά μέχρι 17,5 megabyte το δευτερόλεπτο μου γράφει... οπότε προσοχή παιδιά
xnoudas_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2012 Εάν δε βλέπεις διαφορές στις κάρτες, τότε δε φταίνε οι κάρτες, αλλά ο εξοπλισμός. Οι Sandisk είναι φτιαγμένες με επαγγελματικές προδιαγραφές για επαγγελματίες και θεωρητικά είναι κορυφαίες σε αξιοπιστία με πολύ καλές επιδόσεις. Συνάδελφος που έχει την Nikon D800 με την 95ΜΒ/s είδε μεγάλες διαφορές σε απόκριση στο read (μετάβαση σε preview κατάσταση από την μια φωτογραφία στην άλλη) μιας και τα αρχεία του είναι σε μορφή RAW και 36MP περίπου (μην αναφέρω και το USB 3 πρωτόκολλο που διαθέτει). Σε μηχανές των 100-200 ευρώ μη ψάχνετε διαφορές, και την χειρότερη θεωρητικά κάρτα να πάρετε το αποτέλεσμα θα είναι πάνω κάτω το ίδιο.
k_dinos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Η μηχανή πάντως την αναγνώρισε κανονικά (sx230), αλλα δεν ξέρω μήπως πέσαμε θύματα marketing καθώς δεν παρατήρησα τρελλές διαφορές στη χρήση. Οπως γράφω και πιο πάνω, μπορεί στη μηχανή να μην είδα τρελή διαφορά, όμως με card reader οταν μετεφερα αρχεία από και προς την κάρτα, οι ταχύτητες ήταν κοντα στα 35ΜΒ/s στο write, και υψηλότερες στο read.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα