Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.Έχω φάει τον κόσμο τον τελευταίο καιρό να βρω handsfree,το οποίο να έχει μικρόφωνο που να λειτουργεί με το 3g μου,αλλά δε βρίσκω.Έχει χαλάσει αυτό που είχα και ψάχνω καινούριο.Την πάτησα με ένα που πήρα,και τελικά δεν ήταν συμβατό το μικρόφωνο,οπότε απευθύνομαι σε σας.Βοήθεια!

Δημοσ.

Όχι πολλά,αν έβρισκα δηλαδή και τα αυθεντικά της Apple θα ήμουν ΟΚ,καθώς έχω headset της Sennheiser για μουσική.Αλλά δε βρίσκω τα αυθεντικά συμβατά με 3G,παρά μόνο τα συμβατά με 3GS και πάνω.

Δημοσ.
Δημοσ.

Μια χαρά παίζουν τα αυθεντικά ακουστικά της Apple, με όλα τα iPhone. Απλώς, στο (original) iPhone και το iPhone 3G δεν δουλεύει το volume control.

Δημοσ.

Γιώργο δεν ισχυει αυτο που λες... Δεν δουλευει ουτε το volume ουτε το mic (με τα ακουστικα του 3GS-4-4S)

Δημοσ.

Όπως τα λέει ο Iced είναι,δεν δουλευει ουτε το volume ουτε το mic.Απλά μπορείς να ακούς μουσική μόνο.

Zaccki ευχαριστώ για τα links,θα ξαναδοκιμάσω με ebay,άλλωστε δεν υπάρχει δυνατότητα να τα βρω στην Αθήνα,έχω ψάξει.Βεβαια έχω καεί στο παρελθόν με handfree από το ebay,αλλά τι να κάνεις...

Δημοσ.

Επειδη πραγματικα με παραξενεψε το οτι δε λειτουργουν σε παλιοτερα μοντελα,δοκιμασα τα ακουστικα απο το 4S σε iPhone 2G (1ης γενιας).

Και ερχομαι να επιβεβαιωσω τον georgeadams.

Δουλευουν ρολοι εκτος από το volume control.

Μια χαρά δουλεύει και το mic.

Φιλε Μιχαλη σου παρεθεσα links από το ebay, κινεζιες ειναι αλλα τουλαχιστον εχουν χαμηλο κοστος.

Γι'αυτο και ισως αξιζει το ρισκο.

Απο την αλλη κοιταξε μηπως βρεις και ακουστικα αλλων εταιριων που να ειναι συμβατα.

Απλά λαβε υποψην σου και αυτο που λεει ο φιλος georgeadams και εγω παραπανω, μηπως και φταιει κατι αλλο.

Δημοσ.

Τι να πω φιλε iced...

Στο 2G οπως προειπα δουλευει περιφημα. (εκτος των volume buttons)

Δεν ξερω αν παιζει ρολο το οτι στο 2G εχω το WhiteD00r Custom iOS.

Δημοσ.

Παρήγγειλα ένα ζευγάρι από Αγγλία,φτηνά είναι,θα δούμε.Βέβαια δοκίμασα και ακουστικά της Apple από Iphone 4,χωρίς volume control,και πάλι δε δούλευε το μικρόφωνο.Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Τελικά η 2η μου αγορά από ebay στέφθηκε από επιτυχία.Το μικρόφωνο επιτέλους δουλεύει.Σας ευχαριστώ όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...