Προς το περιεχόμενο

photo effects and editing

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ηθελα να δημιουργησω μια φωτο οπου θα αντικαθιστουσα το υπαρχον φοντο με ενα αλλο της επιλογης μου.Στην ουσια δλδ να συνθεσω 2 φωτο κρατωντας οποια στοιχεια θελω και απο τις 2 (χωρις ομως να επικαλυπτει η μια την αλλη,οπως π.χ γινεται στο Picasa)

Στην φωτο που επισυναπτω (που ηταν οτι καλυτερο μπορουσα) θα ηθελα να λειπει το κεντρο της φωτο με τα αχυρα και τα αλογα να μην εχουν αυτη την διαφανεια...

Θα μπορουσε καποιος να βοηθησει προτεινοντας καποιο προγραμμα,κατα προτιμηση ελευθερο;

post-235965-0-58672600-1338334488_thumb.jpg

Δημοσ.

Με το gimp μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα,το να σβήσεις στο κέντρο τα άχυρα δεν είναι και πολύ δύσκολο,το να αλλάξεις την διαφάνεια είναι σχεδόν αδύνατο αν η εικόνα είναι απλή jpeg π.χ. δηλαδή χωρίς της πληροφορίες για τα διάφορα επίπεδα(layers).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπον κατεβασα το gimp,φαινεται καλο,εκανα αρκετα πραγματα αλλα αυτο που ηθελα να κανω δεν το εχω καταφερει ακομα και δεν ξερω αν γινεται

Π.χ εχω ενα αλογο που τρεχει με φοντο ενα λιβαδι...κραταω το αλογο,πεταω εντελως το λιβαδι και στη θεση του βαζω εναν εναστρο ουρανο...

Γινεται;

Και αν γινεται,πως μπορω να το κανω,μπορει καποιος να βοηθησει;

Ευχαριστω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...