Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νταξ ας πούμε κανα νέο εδώ μέσα γιατί με τα preorders και τα breathtaking πιο πολυ για trash talk μου κάνει παρά φόρουμ!
(όχι τίποτα μπορεί να έχει αναφερθεί το παρακάτω και να το χει πάρει μπάλα )

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Νταξ ας πούμε κανα νέο εδώ μέσα γιατί με τα preorders και τα breathtaking πιο πολυ για trash talk μου κάνει παρά φόρουμ!
(όχι τίποτα μπορεί να έχει αναφερθεί το παρακάτω και να το χει πάρει μπάλα )

Αναφορά σε κείμενο

Preorder Cyberpunk 2077 to smooch multiple NPCs day one

Απορώ με το κόλλημα μερικών περί romance σε video games, όπως είπε και η Obsidian ότι δεν αξίζει την δουλειά που χρειάζεται αλλα όπως την βρίσκει κανεις I guess...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Απορώ με το κόλλημα μερικών περί romance σε video games, όπως είπε και η Obsidian ότι δεν αξίζει την δουλειά που χρειάζεται αλλα όπως την βρίσκει κανεις I guess...

Ρεαλισμός όσον αφορά την αλληλεπίδραση,σασπένς,διασκέδαση,περιέργεια 

Χαίρομαι που συνεχίζουν με τα στοιχεία που τους έφεραν εκεί που είναι, αναμένω κάτι next level όσον αφορά το rpg

Επεξ/σία από kti23
  • Like 1

Έλα ρε συ,έχει φάση να μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να κουτουπώσεις ή να σε κουτουπώσουν!
Και γω ελπίζω να ναι καλό! Να μην μείνει μόνο στο όνομα "cyberpunk", αλλά να προσφέρει τα πάντα από cyberpunk στοιχεία!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Love story φάση Triss/Yen ναι for sure έχει νόημα και story από πίσω, το απλά να καρφώνεις άσχετες ανούσιο imho και βασικά θυμάται κανένας (χωρίς να google φυσικά) έστω ένα όνομα από τύπισσες που πάει ο Geralt στο game?! I dont. Από εκεί και πέρα άμα είναι κατά επιλογή χωρίς να σε push το game απλά sex με αγνωστους ok αλλα με companions και story chars γίνετε awkward. Προσωπικά μου καταστρέφει το immersion όταν σου την πέφτει ο Kaidan η κάθε χαρακτήρας στο Odyssey για παράδειγμα, απλά πιστεύω δεν αξίζει όταν θα μπορούσε ο χρόνος αυτός να πέσει σε σημαντικότερα πράγματα όπως extra polishing, και όχι δεν ενώ polishing scepters :D anyways γούστα. :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Love story φάση Triss/Yen ναι for sure έχει νόημα και story από πίσω, το απλά να καρφώνεις άσχετες ανούσιο imho και βασικά θυμάται κανένας (χωρίς να google φυσικά) έστω ένα όνομα από τύπισσες που πάει ο Geralt στο game?! I dont. Από εκεί και πέρα άμα είναι κατά επιλογή χωρίς να σε push το game απλά sex με αγνωστους ok αλλα με companions και story chars γίνετε awkward. Προσωπικά μου καταστρέφει το immersion όταν σου την πέφτει ο Kaidan η κάθε χαρακτήρας στο Odyssey για παράδειγμα, απλά πιστεύω δεν αξίζει όταν θα μπορούσε ο χρόνος αυτός να πέσει σε σημαντικότερα πράγματα όπως extra polishing, και όχι δεν ενώ polishing scepters :D anyways γούστα. :)

Θυμάμαι ακόμα από το πρώτο την Shani που ήταν και στο 3, μια succubs στο 2ο, την Suzy από τα whorehouses στο novigrad και την μάγισσα στην αρχή του 3ου. ήταν τόσες πολλές που δεν θυμάμαι xD

Θέλω να έχω guest εμφάνιση από ciri σε αυτό εδώ

Επεξ/σία από kti23
  • Like 1

1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

Έλα ρε συ,έχει φάση να μπορείς να γνωρίσεις κόσμο και να κουτουπώσεις ή να σε κουτουπώσουν!
Και γω ελπίζω να ναι καλό! Να μην μείνει μόνο στο όνομα "cyberpunk", αλλά να προσφέρει τα πάντα από cyberpunk στοιχεία!!

ε ναι, ειδικα οταν δεν μπορεις να το κανεις ΙRL

• Sad 1

Φρέσκο μήνυμα από τα Public:

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της περιορισμένης διάθεσης στην ελληνική αγορά του προϊόντος SW GAME CYBERPUNK 2077 COLLECTORS, δεν θα καταφέρουμε να καλύψουμε την προ-παραγγελία σας, την οποία θα ακυρώσουμε.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

To πουλί.

• Sad 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...