Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, NickTG είπε

Τώρα που τη βλέπω κοστίζει 40€ πάνω από όσο πήρα την κάρτα μου. 

Ελπίζω να καταφέρει να τρέξει. 

Αναφερομαι συγκεκριμενα στην collector του Witcher 3 των 150ευρω και τι καρτες υπηρχαν τοτε με λιγοτερα απο αυτα τα χρηματα,οχι γενικα και αοριστα σε ολες τις collectors που εχουν βγει....

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποτέ νερό από τη βρύση, σολομό και μόνο Fiji 🤣

Και Evian για ψέκασμα στα μούτρα

Δημοσ.
18 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Εντάξει με τόσες κονσόλες εσύ, κάπου θα το παίξεις..

Η αλήθεια είναι πως έχω παραγγείλει και για PS4 μια collector's αλλά τώρα που το σκέφτομαι για Xbox έπρεπε να την πάρω. 

Ίσως ξεμείνει καμία μιας και δεν έχει πολύ πέραση στην Ελλάδα. 

Δημοσ.

Αυτό που έχω να πω εγώ είναι οτι ο καθένας αγοράζει οτι γουστάρει, πόσο μάλλον οταν αφορά το χόμπι του. Τώρα αν δεν έχει να φας και παίρνεις collector's ε είσαι βλάκας :P Επίσης δεν θα ήταν collector's αν δεν τα σκαγες, είναι το ξεχωριστό φρουτάκι εμάς των καμμένων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανεις δεν ειπε το αντιθετο.

Αυτο που τονιστηκε πιο πισω ειναι οτι ισως μερικοι απο αυτους που εκαναν παραγγελια αυτης της εκδοσης(και δεν ειναι συλλεκτες)να μην εχουν υπολογισει τις υψηλες απαιτησεις που θα εχει το παιχνιδι. Φανταζομαι για αυτο το λογο και η CDPR δεν εχει ανακοινωσει ακομα system requirements για το παιχνιδι,παρολο που εχει ανοιξει τις προπαραγγελιες.

Αυτο τονισε και ο συμφορουμιτης πιο πισω σε αυτο που ειπε(και μην ξεχνατε οτι σε τεχνολογικο forum σχολιαζουμε,αρα το σχολιο του περι GPU στεκει αρκετα).

Και ουτε και στα περι hype που λεει εχει δικιο,αν αναλογιστουμε οτι τα τελευταια χρονια τα παιχνιδια που εχουν ξεχωρισει στο pc ειναι τα Battle Royal παιχνιδια, και γενικα τα single player παιχνιδια περαν απο καποιες εξαιρέσεις δεν πολυ πουλανε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
13 ώρες πριν, NickTG είπε

Τώρα που τη βλέπω κοστίζει 40€ πάνω από όσο πήρα την κάρτα μου. 

Ελπίζω να καταφέρει να τρέξει. 

Ποιος να τρέξει? Η κάρτα? Αν είναι καμιά 570 σε αυτό το price range που λες, παίζει με το που το κάνεις install να πάρει το κουβαδάκι της και να πάει σε άλλη παραλία (pci express x16).😁

Δημοσ.
15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δεν χορταίνω να βλέπω τα gameplay videos. Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει κατά το Σεπτέμβρη ; 😋

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, _Theo_ είπε

Δεν χορταίνω να βλέπω τα gameplay videos. Δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει κατά το Σεπτέμβρη ; 😋

Same ;) Θα μπορούσε αλλα θα περιμέναμε πάλι κάνα εξάμηνο να στρώσει με patches ενώ τώρα παίζει να πάρουμε τελειωμένο game, χλομό αλλα ευελπιστώ να μην έχει ιδιαιτερα θέματα και άμα έχει (που χαλαρά θα έχει) να γίνουν patched τον πρώτο μηνα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, ilos said:

Ποιος να τρέξει? Η κάρτα? Αν είναι καμιά 570 σε αυτό το price range που λες, παίζει με το που το κάνεις install να πάρει το κουβαδάκι της και να πάει σε άλλη παραλία (pci express x16).😁

Μια απλή 580.

Πάντως όπως έχει ήδη αναφερθεί μιλάμε για παιχνίδι που θα τρέχει στο απλό Xbox. 

Άρα ούτε η 570 αναμένεται να έχει κανένα θέμα εκτός αν κάτι πάει στραβά. 

Γενικά καλό είναι να καταλάβουμε πως δεν ενδιαφέρονται όλοι να έχουν τα πάντα τέρμα στα γραφικά. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Μια απλή 580.

Πάντως όπως έχει ήδη αναφερθεί μιλάμε για παιχνίδι που θα τρέχει στο απλό Xbox. 

Άρα ούτε η 570 αναμένεται να έχει κανένα θέμα εκτός αν κάτι πάει στραβά. 

Γενικά καλό είναι να καταλάβουμε πως δεν ενδιαφέρονται όλοι να έχουν τα πάντα τέρμα στα γραφικά. 

Συνήθως τα παιχνίδια της CDPR γίνονται optimized αλλά παιρνάει χρόνος. Για 1080p high settings (ούτε max ούτε hairworks ούτε RTX κλπ) δε θα τη βγάλει καθαρή η 580. Βλέπω 2060 για minimum 1080p/60 high.

Δημοσ.
27 minutes ago, ilos said:

Συνήθως τα παιχνίδια της CDPR γίνονται optimized αλλά παιρνάει χρόνος. Για 1080p high settings (ούτε max ούτε hairworks ούτε RTX κλπ) δε θα τη βγάλει καθαρή η 580. Βλέπω 2060 για minimum 1080p/60 high.

Προσωπικά και medium μου κάνει. 

Οτιδήποτε παραπάνω κέρδος θα είναι για μένα. 

Hairworks, rtx και λοιπά μου είναι αδιάφορα το λιγότερο. 

Άσε που μέχρι να το παίξω μπορεί να έχω αλλάξει και κάρτα. 

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ilos είπε

Συνήθως τα παιχνίδια της CDPR γίνονται optimized αλλά παιρνάει χρόνος.

Στα τόσα καλά της εταιρίας δέχεσαι και κάποια αρνητικά, δεν γίνετε αλλιώς δυστυχώς. Που να άλλαζαν και engine σε κάθε game, βασικά αναρωτιέμαι γιατί πολύ απλά δεν δίνουν το optimization/porting σε άλλη εταιρία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...