Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, fr4ntic είπε

Το παρακάνανε με το μιμίδιο... Εντάξει ήταν ωραίο αλλά οχι να μπεί και στο game. Άντε το πολύ κανα easter egg/reference
Θα φάνε πολύ κράξιμο αν μπεί στο 100% completion

ποιο παιχνιδι, εδω θελουν να τον βγαλουν προσωπο της χρονιας στους Times

https://www.change.org/p/time-magazine-make-keanu-reeves-2019-times-person-of-the-year

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, Psycho_Warhead said:

Να δω σε περίπτωση που βγει μέτριο το παιχνίδι(Κακό δεν θα βγει σίγουρα) τι θα πείτε για τις συλλεκτικές :D

Είναι πολύ εύκολο να την ακυρώσεις. 

Σε αντίθετη περίπτωση όμως δεν πρόκειται να μπορείς να τη βρεις. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, firepc είπε

220€ για μια φιγουρα και κατι αυτοκολλητα 🤣

Collector’s Edition κουτί
- Θήκη με τα game discs
- Συλλεκτικό SteelBook®
- 25 εκ. / 10 ίντσες φιγούρα του V — ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού — σε δράση
- Artbook με σκληρό εξώφυλλο
- Σετ μεταλλικά pins
- Μεταλλικό μπρελόκ με το QuadraV-tech
- Ένα αντίγραφο του A Visitor’s Guide to Night City σφραγισμένο σε ένα NCPD Evidence Bag
- Embroidered patches
- World Compendium με λεπτομέρειες των ρυθμίσεων του παιχνιδιού και της ιστορίας
- Postcards της Night City
- Χάρτη της Night City
- Αυτοκόλλητα

υπάρχουν συλλεκτικές στα ίδια χρήματα που έδωσαν παιχνίδια με micro transactions και ένα κράνος πλαστικούρα. (Ονόματα δε λεμε). Θα προτιμήσω να δώσω τα λεφτά μου σε developer που μου έδωσε το witcher3 ασχέτως αποτελέσματος. Απο την δικιά μου οπτική τους ευχαριστώ με αυτό το τρόπο περισσότερο για το witcher παρά για το ίδιο το cyberpunk.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, firepc είπε

η συλλεκτικη του witcher ειχε 140€ ομως

Ενταξει και τα καταστήματα εκμεταλλεύονται την κατάσταση,  η όλη φάση ειναι λες κα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την συλλεκτική με τα μπιχλιμπίδια παρά για το παιχνίδι καθαυτό. Εγώ πάντως μένω άναυδος που δινονται 220 ευρω για συλλεκτική, ποσο μαλλον για παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει τον επομενο χρόνο, οπότε δεν παιζεις ουτε ντέμο,  και για το οποιο έχουμε δει μολις ενα gameplay βιντεο που δεν έπεισε και τόσο. Πολύ βιασύνη.

Επεξ/σία από Anuminas

Είμαι τελείως αντίθετος με pre-order αλλα άμα θα έκανα pre-order θα έκανα αυτό γιατί το gameplay που δείξαν είχε διάρκεια όσο όλο το gameplay combined τις φετινής Ε3, επίσης το gameplay ήταν fuckin amazing. Επίσης η εταιρία είναι fuckin amazing. Το φετινό story focused gameplay από μαρτυρίες είναι επίσης παρα πολύ καλο. Τα παιδιά κάνουν pre-order collectors γιατί μετά δεν θα βρίσκεις, είναι πολύ απλό. Τώρα για το τι περιέχει η Collectors (η οποια btw περιέχει πολλά περισσότερα από ότι συνηθίζεται) είναι θέμα γούστου άμα αξίζει οποτε δεν υπάρχει νόημα για αντίλογο.

p.s. Τώρα για όσους κάνουν απλό pre-order έχω εκφράσει την γνώμη μου γενικότερα.

Move on!

• Like 5
  • Thanks 2

24 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Εφόσον το preorder δεν περιλαμβάνει προκαταβολή του ποσού, και μπορεί να ακυρωθεί ανα πάσα στιγμή, πού είναι το κακό?

α οκ, τοτε

Η πλειοψηφία να κοιτάξει να πάρει κάμια GPU της προκοπής να ευχαριστηθεί το παιχνίδι καλύτερα, αντί να δώσει 200+ για συλλεκτική έκδοση, εκτός βέβαια και αν είναι συλλέκτης. Οι περισσότεροι απλά καταπίνουν το hype αμάσητο.

• Like 6

10 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Η πλειοψηφία να κοιτάξει να πάρει κάμια GPU της προκοπής να ευχαριστηθεί το παιχνίδι καλύτερα, αντί να δώσει 200+ για συλλεκτική έκδοση, εκτός βέβαια και αν είναι συλλέκτης. Οι περισσότεροι απλά καταπίνουν το hype αμάσητο.

ρε παιδιά οκ, υποκειμενικό είναι το γούστο. Αμα την βρίσκει κάποιος με τις συλλεκτικές και έχει και τα €€€, ποιό είναι το πρόβλημα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, firepc είπε

η συλλεκτικη του witcher ειχε 140€ ομως

Το artbook μόνο του witcher 3 στα αγγλικά που βρισκόταν στη Collector's πάει στα 80e++ πλέον, αν το βρεις στο ebay μεταχειρισμένο φυσικά. Τα μπιχλιμπίδια που προσφέρουν οι συλλεκτικές, συνήθως μου είναι αδιάφορα μιας και φτιάχνονται στη Κίνα για πενταροδεκάρες όπως πάρα πολλά  licenced pop-culture αντικείμενα που πωλούνται πλέον, ενώ κάποιοι θησαυρίζουν για να γεμίζουμε τα σπίτια μας με άχρηστες πλαστικούρες. Προσωπικά δεν αγοράζω συλλεκτικές ακριβώς γι'αυτό το λόγο, τις θεωρώ υπερεκτιμημένες μέχρι αηδίας και μετά από ένα διάστημα σκουπίδια που απλά πιάνουν χώρο. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως κάποιες συλλεκτικές δε θα κρατήσουν ή δε θα πάρουν παραπάνω αξία , αν και αυτό είναι τζόγος μερικές φορές. Φυσικά δε λέω να αποθηκευετε στο σπίτι σας συλλεκτικές παιχνιδιών με τη προοπτική να βγάλετε κέρδος από αυτές κάποια στιγμή. Αν θέλετε να τζογάρετε καλύτερα παίξτε στοίχημα , δε πιάνει και χώρο :P

Στη συγκεκριμένη περίπτωση η αγορά της Collector's γίνεται γιατί θέλω να στηρίξω τη CDPR, ενώ παράλληλα μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το συγκεκριμένο είδος παιχνιδιών. Θεωρώ επίσης ότι το όλο εγχείρημα είναι κάτι πρωτότυπο και φρέσκο για τη βιομηχανία, αφού cyberpunk, open world RPGs έχουμε να δούμε ...από ποτέ, ίσως. Τέτοια εγχειρήματα από μια εταιρία που μου έδωσε τα witcher  παιχνίδια μόνο με τα λεφτά μου μπορώ να τη στηρίξω και να πω φυσικά και καλά λόγια γι'αυτή.

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...