HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το άρπαξα κι εγώ, ελπίζω να μην πρόλαβε να εξαϋλωθεί πάλι μέσα σε 14 πικοσεκόντ. Στη χειρότερη περίπτωση θα μας προτείνουν δωρεάν κόπια του βασικού γκεημ κι αυτοί. Θα βγάλουμε και λεφτά στο τέλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Το public το εμπιστευεστε για συλλεκτικες εκδοσεις?Την πατησα με το witcher 3 collectors πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα και ηταν διαλυμενο το κουτι.Φυσικα δν την δεχτηκα αλλα εμεινα χωρις συλλεκτικη.Ελπιζω αυτες που στελνουν σπιτι να ναι απο την αποθηκη κατευθειαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Μίλησα πάλι με Πλαίσιο. Μου είπαν πάλι πως η δωρεάν βασική ισχύει αρκεί να μην αλλάξεις παραγγελία. Οπότε εγώ που έκανα αλλαγή σε PS4 παίρνω απλά την Collector's του PS4 χωρίς κάποιο δωρεάν. 1 minute ago, jessejames said: Το public το εμπιστευεστε για συλλεκτικες εκδοσεις?Την πατησα με το witcher 3 collectors πηγα να το παραλαβω απο το καταστημα και ηταν διαλυμενο το κουτι.Φυσικα δν την δεχτηκα αλλα εμεινα χωρις συλλεκτικη.Ελπιζω αυτες που στελνουν σπιτι να ναι απο την αποθηκη κατευθειαν. Μέχρι τώρα δεν είχα θέμα σε όσες έχω πάρει. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από NickTG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4n0s86 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, NickTG είπε Μίλησα πάλι με Πλαίσιο. Μου είπαν πάλι πως η δωρεάν βασική ισχύει αρκεί να μην αλλάξεις παραγγελία. Οπότε εγώ που έκανα αλλαγή σε PS4 παίρνω απλά την Collector's του PS4 χωρίς κάποιο δωρεάν. Δηλαδή όποιος την ακυρώνει εντελώς τσιμπάει δωρεάν το game κι όποιος συνεχίζει να θέλει να τους πληρώσει παίρνει τα τέτοια του; Τι φάση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Just now, p4n0s86 said: Δηλαδή όποιος την ακυρώνει εντελώς τσιμπάει δωρεάν το game κι όποιος συνεχίζει να θέλει να τους πληρώσει παίρνει τα τέτοια του; Τι φάση; Η αλήθεια είναι πως ίσα ίσα σε μένα που συνεχίζω να θέλω να τους δώσω 220€ θα είχαν και ένα παραπάνω λόγο. Από την άλλη σου λέει αυτός γουστάρει να πληρώσει οπότε είμαστε εντάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Δηλαδή όποιος την ακυρώνει εντελώς τσιμπάει δωρεάν το game κι όποιος συνεχίζει να θέλει να τους πληρώσει παίρνει τα τέτοια του; Τι φάση; Λογικό είναι. Σου λέει, σου προτείνω εναλλακτική και την δέχεσαι, άρα είμαστε μία χαρά. Για εμάς που δεν είχε εναλλακτική, θα είχε απλά θυμωμένους πελάτες. Έβαλα κι εγώ από Public, γιατί εξάλλου να μην τσιμπήσω άλλη μία free κόπια του παιχνιδιού ή καμία δωροεπιταγή για μελλοντικές αγορές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Παιδες στο πλαισιο κανα λινκ για Ps4 συλλεκτικη υπαρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ison είπε Παιδες στο πλαισιο κανα λινκ για Ps4 συλλεκτικη υπαρχει? Τσου. Πάπαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Ενημερωτικα παντως στο site λεει και για Κωτσοβολο Coming soon ...οποτε αυτον και Γερμανο περιμενουμε (αν την φερει) και παπαλα οι προπαραγγελιες Καταφερα και εκλεισα μια απο Public εχω και μια απο Amazon...ελπιζω να παραλάβω (την sekiro μου την ακυρωσαν τελευταια στιγμη στο Public Οποτε δες τους εμπιστευομαι πλεον) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
th_nikos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ison είπε Ενημερωτικα παντως στο site λεει και για Κωτσοβολο Coming soon ...οποτε αυτον και Γερμανο περιμενουμε (αν την φερει) και παπαλα οι προπαραγγελιες Καταφερα και εκλεισα μια απο Public εχω και μια απο Amazon...ελπιζω να παραλάβω (την sekiro μου την ακυρωσαν τελευταια στιγμη στο Public Οποτε δες τους εμπιστευομαι πλεον) Από χθες στο site αναφέρει sold out στο Media Markt & Seven Spots. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ison Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, th_nikos είπε Από χθες στο site αναφέρει sold out στο Media Markt & Seven Spots. Ακριβως για το κωτσοβολο ειναι coming soon...το πλαισιο και το Public ουτε καν στον οριζοντα Αν εχει καποιος χριστιανος το κωδικο απο ps4 της συλλεκτικης (εννοωντας το κωδικό συστηματος) ...ας μου το στειλει σε ενα Pm να παρω να ρωτησω αν υπαρχουν κομματια Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από ison Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 ELDER SCROLLS 6 φετος τα χριστουγεννα μονο στον Γερμανο,ποιο cyberpunk μου λετε τωρα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 ^ Λογικά θα το προσφέρουν και bundled με το Starfield και το Fallout 5, σε προνομιακή τιμή! Το Public βλέπω πως ακόμα τις εμφανίζει διαθέσιμες τις συλλεκτικές. Σίγουρα θα αρχίσουν κι αυτοί τα τηλέφωνα από αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) έκανα προπαραγγελια στο public ..πειριμένω τηλεφωνάκι για ακύρωση απο αυριο 🤪 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Αφου τα ξερετε ρε παιδια γιατι γινονται αυτα που γινονται 1)Οι αλυσιδες οπως φαινεται δεν εχουν σειρα προτεραιοτητας(εκτος αν τις παραγγελιες τις τσιμπησαν υπαλληλοι/γνωστοι τους πριν ανεβουν ξερω γω). 2)Εχουν μαζευτει και ποσοι μαυραγοριτες που προσπαθουν να βγαλουν μισθο απο την πωληση συλλεκτικων εκδοσεων παιχνιδιων. όποιος έχει προπαραγγείλει απο amazon.de να μας πει αν ξερει τίποτα για το localization του έντυπου υλικού μέσα στην συλλεκτική. (Αν είναι Γερμανικά ή Αγγλικα). Αν ξέρουμε ΄ότι σίγουρα είναι Αγγλικά θα τους γράψω εκεί που δε πιάνει μελάνι τους Ελληνάρες retailers. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από shadowlike Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Εμφανώς πιο συνετοί στα Public, κατέβασαν την PC Collector's από το σαιτ. Οι εκδόσεις για κονσόλες εξακολουθούν να υφίστανται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα