Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ρε μακάρι όλοι να πάρετε τζαμπέ game απλά επειδή μιλάμε για Ελλάδα δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Δηλαδή άμα ήταν απευθείας από το GOG αυτό θα το πίστευα 100%.

Εμένα δεν μου ανέφεραν τίποτα για τσαμπέ πάντως...ίσως επειδή είχα κάνει 2 collector's.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμένα με πήραν τηλ μόλις και μου λέγανε για PS4 , το ακύρωσα. Δεν μου είπαν κάτι για τσάμπα την απλή έκδοση. Καραγκιοζιλίκια όπως και να έχει. Μια φορά πήγα να κάνω κάτι pre-order απο πλαίσιο και έκατσε στραβή. Θα μπορούσαν κάλλιστα να ανοίξουν τα orders αφού μάθουν πόσα κομμάτια τους δώσει ο προμηθευτής, αλλά τι λέω τώρα, εδώ μιλάμε για Ελληνικό κουτοπόνηρo επιχειρηματικό δαιμόνιο

Επεξ/σία από shadowlike
  • Like 1

και εμένα το ίδιο με πήραν για ακύρωαση. Πάλι καλά που δεν είχα βγάλει το preorder του amazon. Μάλλον εκεί στο πλαίσιο δεν είχαν βάλει όριο στα τεμάχια και γιαυτό έγινε αυτός ο χαμός και δεχόταν το σύστημα τους συνέχεια παραγγελιές μέχρι να το καταλάβουν να το διορθώσουν :D

Δεν μου είπαν για δώρο το game μαλλον γιατι την είχα κάνει με αντιαταβολή δεν ξέρω η απλά τα έδωσαν ήδη όλα τα free game. H ps4 πρέπει να είναι ακόμα διαθέσιμη γιατί μου πρότειναν να μου δώσουν αυτήν στην θέση της pc

59 λεπτά πριν, fr4ntic είπε

Άντε πες μου εσύ. Εμένα μου είπαν "Μπορώ να σας αντικαταστήσω την PC με PS4 Collector (στο ίδιο κόστος) ή να πάρετε δώρεαν την απλή έκδοση του παιχνιδιού" και ήμουν WaitWhat?!?

Ρώτησα για επιβαιβέωση και μου ξαναείπε, "Ναι δωρεάν". 🤣

Πήγα να κλείσω το τηλέφωνο εκνευρισμένος, μουρμουρίζοντας κάτι γαλλικά του στυλ «σκατ@ στα μούτρα σας» και τον ακούω να λέει “υπάρχει διαθέσιμη η collector’s για PS4, για XBOX και αν δεν θέλετε καμία από τις 2, δωρεάν την απλή έκδοση για PC. Του κάνω: «φίλε παίζεις με τον πόνο μας; Δωρεάν η απλή για PC, κατάλαβα καλά;» και μου απαντάει «βεβαίως, όπως το ακούτε»... «Αυτά δεν τα ρωτάνε του λέω, τα βάζουν να προχωρήσουν αυτομάτως» και μου λέει «είμαστε εντάξει». «Θα δείξει» του αντέτεινα και πήρε ο καθένας το δρόμο του 😛

57 λεπτά πριν, jessejames είπε

Αντικαταβολή παντα και παντου.Καλα παιζει να τους κανω και τηλεφωνο 1 φορα την βδομαδα τους επομενους 10 μηνες μεχρι να μου στειλουν την απλη εκδοση 😂

Άσε τα τηλέφωνα και ετοιμάσου για 15/4/2020, οργανώνω συλαλλητήριο έξω από Πλαίσιο Βουλιαγμένης. Θα κρατάω κλαρί από μουριά και στην άκρη θα έχει ένα βρακί το οποίο θα κουνάω σαν σημαία. «Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε» το σύνθημα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά αν σας έδωσαν την απλή έκδοση τσάμπα καλό θα ήταν να λάβετε και το αντίστοιχο mail με την παραγγελία και μηδενικό κόστος, στο προφορικό δεν έχει και πολύ νόημα.

Επεξ/σία από shadowlike

Ειμαι σχεδον 4 χρονια στην Αγγλια, εχω κανει απειρες προπαραγγελιες τοσο καιρο σε πανω απο 12 καταστηματα, και ποτε μα ποτε δεν υπαρχει προβλημα! ΜΙΑ ΦΟΡΑ δοκιμαζω απο Πλαισιο και αρχισαν τα ακυρα.. Του εξηγω του πωλητη, εκανα την παραγγελια σε λιγοτερο απο 3λεπτα απο τη στιγμη που ειχατε ανεβασει τις προπαραγγελιες, πως ειναι δυνατον να μην υπαρχαν κομματια και ποτε προλαβαν αυτα να παρθουν!? Δεν ηξερε τι να μου πει, ειπε οτι φερανε λιγα κομματια δυστηχως και ειχαν ξεπουληθει ολα.. Δεν μου ειπε τπτ για δωρο και απλα το κλεισαμε.. Εχω βαρεθει να λεω αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα... Κριμα. Αντε παλι πισω στο κυνηγι..

• Like 1

2 λεπτά πριν, Zus είπε

Εμένα πάντως μέσα στο site φαίνεται ενεργή η παραγγελία. Όχι ότι παίζει κάποιο ρόλο, just sayin.

Και μένα ενεργή είναι. Απλά απότι κατάλαβα δεν θα αλλάξουν τα στοιχεία της παραγγελίας με το "δώρο".

4 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ειμαι σχεδον 4 χρονια στην Αγγλια, εχω κανει απειρες προπαραγγελιες τοσο καιρο σε πανω απο 12 καταστηματα, και ποτε μα ποτε δεν υπαρχει προβλημα! ΜΙΑ ΦΟΡΑ δοκιμαζω απο Πλαισιο και αρχισαν τα ακυρα.. Του εξηγω του πωλητη, εκανα την παραγγελια σε λιγοτερο απο 3λεπτα απο τη στιγμη που ειχατε ανεβασει τις προπαραγγελιες, πως ειναι δυνατον να μην υπαρχαν κομματια και ποτε προλαβαν αυτα να παρθουν!? Δεν ηξερε τι να μου πει, ειπε οτι φερανε λιγα κομματια δυστηχως και ειχαν ξεπουληθει ολα.. Δεν μου ειπε τπτ για δωρο και απλα το κλεισαμε.. Εχω βαρεθει να λεω αυτα γινονται μονο στην Ελλαδα... Κριμα. Αντε παλι πισω στο κυνηγι..

Έχε το νού σου και σε "μικρά" μαγαζιά εγώ έκλεισα αλλη μία απο Game Explorers το πρωί. Εξαντλήθηκε αποτι βλέπω τώρα.

• Like 1

To game explores το κοιταγα καθε μερα και μου εγραφε sold out.. Ολα τα μαγαζια κοιταγα που μπορει να την εχουν,αλλα τα πιο πολλα δεν ξερουν εαν και ποσα θα τους στειλει η αντιπροσωπεια..

5 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Εγώ έχω την  εξής απορία από το πρωί: Υπάρχει έστω ένας εδώ μέσα που να παρήγγειλε από Πλαίσιο και να μην έφαγε άκυρο ; 

Πρέπει να έχουν κάνει χοντρή πατάτα για να τάζουν free games και σκέψου ότι εγώ την προπαραγγελία την έβαλα στο 5λεπτο εξαιτίας του preorder bonus, αλλά βαριόμουν να μπω σε διάλογο μαζί του όπως έκανες εσύ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου τα ξερετε ρε παιδια γιατι γινονται αυτα που γινονται

1)Οι αλυσιδες οπως φαινεται δεν εχουν σειρα προτεραιοτητας(εκτος αν τις παραγγελιες τις τσιμπησαν υπαλληλοι/γνωστοι τους πριν ανεβουν ξερω γω).

2)Εχουν μαζευτει και ποσοι μαυραγοριτες που προσπαθουν να βγαλουν μισθο απο την πωληση συλλεκτικων εκδοσεων παιχνιδιων.

Το τελευταιο το αναφερω γιατι μην ξεχναμε οτι η συλλεκτικη παιζει στα 220-250ευρω γενικα στην Ευρωπη. Οσους συλλεκτες και να εχουμε, δεν νομιζω ολοι να τρεχουν να παρουν συλλεκτικη που κοστιζει σχεδον τον μισο μισθο ξερω γω.Οχι βεβαια οτι στο εξωτερικο δεν εχουν και αυτοι τετοιους scalper.

Τα θυμαστε και με τα Nes Classic τι εγινε.

Ειναι λογικο λοιπον να μην προμηθευονται οι αλυσιδες παρα πολλες συλλεκτικες οταν κοστιζουν πανω απο 200ευρω για να μην τους μεινουν στα ραφια.

Απορω δηλαδη γιατι σας κανει εντυπωση που δεν ειχαν αρχικα μεγαλο αποθεμα οι αλυσιδες. 

Αυτο το πραγμα ισχυει και στα μικροτερα σκρουτζομαγαζα.

3 λεπτά πριν, Zus είπε

Εγώ έχω την  εξής απορία από το πρωί: Υπάρχει έστω ένας εδώ μέσα που να παρήγγειλε από Πλαίσιο και να μην έφαγε άκυρο ; 

Πρέπει να έχουν κάνει χοντρή πατάτα για να τάζουν free games και σκέψου ότι εγώ την προπαραγγελία την έβαλα στο 5λεπτο εξαιτίας του preorder bonus, αλλά βαριόμουν να μπω σε διάλογο μαζί του όπως έκανες εσύ.

Ναι αυτοι που δεν σχολιαζουν καθολου γιατι ξερουν οτι θα τους ζαλισουν το κεφαλι οι αλλοι στις ερωτησεις.

Βαλε μεσα σε αυτους και αυτους που δεν εχουν καν λογαριασμο,οπως και ατομα απο αλλα Ελληνικα forum που προφανως θα εριξαν και αυτοι παραγγελια.

Με λιγα λογια εριξαν πολλοι περισσοτεροι παραγγελια απο οσους βλεπεις να σχολιαζουν στο εδω θεμα.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...