Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εμένα με πήραν τηλέφωνο για την συλλεκτική PC ότι μου την ακυρώνουν και μου δίνουν δωρεάν την απλή έκδοση... :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, hdgamer 93 είπε

Για να καταλάβω τώρα. 

Παταγγειλατε την collector's edition, σας την ακύρωσαν και σας έδωσαν το Base game δωρώ? 

Αυτό ακριβώς. Πήγα να τους το κλείσω στα μούτρα γιατί το περίμενα και μου λένε ότι θα μου στείλουν δωρεάν την απλή ένδειξη ως συγγνώμη για την αναστάτωση. Τρέμε Amazon!

7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

σας το δινουν δωρεαν αλλα θα πληρωεσετε την συλλεκτικη...καλη φαση παιδια! ;)

Αυτά που λες τα πιστεύεις; Δηλαδή έχεις την αίσθηση ότι ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα θα δεχτεί να δώσει 220€ για κάτι που αξίζει 50€;

Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Guys σοβαρά μιλάτε τώρα?! :D Ποιος ο λόγος να μοιράσουν games δωρεάν τα οποια δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν?!

Πάρε και ρώτα τους. Μαζευόμαστε κάμποσοι εδώ μέσα, θα κάνουμε καλό σαματά σε αντίθετη περίπτωση ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα με κέρασαν ταξίδι στα Φίτζι για κοκτέλια πίνα κολάντα με τους devs της εταιρίας από τώρα,με τα φράγκα που τους δίνετε :P .
Μην απορείτε που θα φύγουμε τώρα ταξίδι και το παιχνίδι θα είναι κουτσό.. θα έχετε βάλει το χεράκι σας!
Βίβα :P

δώσε preorders στον λαό!

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο* (just saying)

παιδια σοβαρα τωρα τι λετε? να παμε ολοι να παραγγειλουμε την collectors να παρουμε δωρο την απλη να μην πουλησουν τιποτα στο τελος οι τυποι...ειναι λογικο αυτο?

κατι δεν καταλαβατε καλα πιστευω

Επεξ/σία από panagiotis54

1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Guys σοβαρά μιλάτε τώρα?! :D Ποιος ο λόγος να μοιράσουν games δωρεάν τα οποια δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν?!

Άντε πες μου εσύ. Εμένα μου είπαν "Μπορώ να σας αντικαταστήσω την PC με PS4 Collector (στο ίδιο κόστος) ή να πάρετε δώρεαν την απλή έκδοση του παιχνιδιού" και ήμουν WaitWhat?!?

Ρώτησα για επιβαιβέωση και μου ξαναείπε, "Ναι δωρεάν". 🤣

Oχι, ακυρωσαν εντελώς την παραγγελεια μου ρθε και μειλ.Τωρα αυτο με την δωρεαν απλη εκδοση ειναι λιγο στον αερα,δεν ξερω αν το τηρησουν μετα απο 10 μηνες.

Μου είπε οτι ο προμηθευτής δεν θα έδινε αρκετά κομμάτια και να προσπαθήσει να βρει collectors για PS4 (xbox δεν είχαν) αλλιώς δωρεάν την base έκδοση.:ph34r:

Προφανώς το είδαν ως εν δυνάμει public relations πλήγμα, οπότε είπαν να εξευμενίσουν τα πλήθη με αυτήν την κίνηση. Μια χαρά τους παίρνει οικονομικά, τα καθημερινά κέρδη του Πλαισίου είναι αστρονομικά σε σχέση με τα φραγκοδίφραγκα που δίνει για μισθούς.

ΥΓ. Προφανώς έχει κατέβει η συλλεκτική από το σαιτ τους, οπότε το σχέδιο "να την παραγγείλουμε κι εμείς για να την ακυρώσουν" δυστυχώς μπάζει :P

• Sad 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...