Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Και εμένα με πήραν τηλέφωνο για την συλλεκτική PC ότι μου την ακυρώνουν και μου δίνουν δωρεάν την απλή έκδοση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 δώρο* Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, hdgamer 93 είπε Για να καταλάβω τώρα. Παταγγειλατε την collector's edition, σας την ακύρωσαν και σας έδωσαν το Base game δωρώ? Αυτό ακριβώς. Πήγα να τους το κλείσω στα μούτρα γιατί το περίμενα και μου λένε ότι θα μου στείλουν δωρεάν την απλή ένδειξη ως συγγνώμη για την αναστάτωση. Τρέμε Amazon! 7 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε σας το δινουν δωρεαν αλλα θα πληρωεσετε την συλλεκτικη...καλη φαση παιδια! Αυτά που λες τα πιστεύεις; Δηλαδή έχεις την αίσθηση ότι ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα θα δεχτεί να δώσει 220€ για κάτι που αξίζει 50€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hdgamer 93 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Καλώ αυτό Δώσε ένα λινκ να παραγγείλουμε και οι υπόλοιποι Χαχαχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 δηλ σοβαρα σας χαρισαν 60 ευρα απο την καλη τους την καρδια?? 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, hdgamer 93 είπε Για να καταλάβω τώρα. Παταγγειλατε την collector's edition, σας την ακύρωσαν και σας έδωσαν το Base game δωρώ? Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Guys σοβαρά μιλάτε τώρα?! Ποιος ο λόγος να μοιράσουν games δωρεάν τα οποια δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys σοβαρά μιλάτε τώρα?! Ποιος ο λόγος να μοιράσουν games δωρεάν τα οποια δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν?! Πάρε και ρώτα τους. Μαζευόμαστε κάμποσοι εδώ μέσα, θα κάνουμε καλό σαματά σε αντίθετη περίπτωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) εμένα με κέρασαν ταξίδι στα Φίτζι για κοκτέλια πίνα κολάντα με τους devs της εταιρίας από τώρα,με τα φράγκα που τους δίνετε . Μην απορείτε που θα φύγουμε τώρα ταξίδι και το παιχνίδι θα είναι κουτσό.. θα έχετε βάλει το χεράκι σας! Βίβα δώσε preorders στον λαό! Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλο* (just saying) παιδια σοβαρα τωρα τι λετε? να παμε ολοι να παραγγειλουμε την collectors να παρουμε δωρο την απλη να μην πουλησουν τιποτα στο τελος οι τυποι...ειναι λογικο αυτο? κατι δεν καταλαβατε καλα πιστευω Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2019 από panagiotis54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μήπως απλά εννοούν ότι θα πάρετε δώρο την απλή μαζί με την συλλεκτική που ίσος αργήσει αλλα σίγουρα θα έχετε την απλή στο release?! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fr4ntic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys σοβαρά μιλάτε τώρα?! Ποιος ο λόγος να μοιράσουν games δωρεάν τα οποια δεν θα προλαβαίνουν να πουλήσουν?! Άντε πες μου εσύ. Εμένα μου είπαν "Μπορώ να σας αντικαταστήσω την PC με PS4 Collector (στο ίδιο κόστος) ή να πάρετε δώρεαν την απλή έκδοση του παιχνιδιού" και ήμουν WaitWhat?!? Ρώτησα για επιβαιβέωση και μου ξαναείπε, "Ναι δωρεάν". 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jessejames Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Oχι, ακυρωσαν εντελώς την παραγγελεια μου ρθε και μειλ.Τωρα αυτο με την δωρεαν απλη εκδοση ειναι λιγο στον αερα,δεν ξερω αν το τηρησουν μετα απο 10 μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Μου είπε οτι ο προμηθευτής δεν θα έδινε αρκετά κομμάτια και να προσπαθήσει να βρει collectors για PS4 (xbox δεν είχαν) αλλιώς δωρεάν την base έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HellionKal Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2019 Προφανώς το είδαν ως εν δυνάμει public relations πλήγμα, οπότε είπαν να εξευμενίσουν τα πλήθη με αυτήν την κίνηση. Μια χαρά τους παίρνει οικονομικά, τα καθημερινά κέρδη του Πλαισίου είναι αστρονομικά σε σχέση με τα φραγκοδίφραγκα που δίνει για μισθούς. ΥΓ. Προφανώς έχει κατέβει η συλλεκτική από το σαιτ τους, οπότε το σχέδιο "να την παραγγείλουμε κι εμείς για να την ακυρώσουν" δυστυχώς μπάζει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα