Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σιγά μη βγάλει η blizzard με την activision πάνω από το κεφάλι της rts, έχει το starcraft...ένα απλό single player zeldoειδες ή εστω rpg τύπου witcher θα ήταν μια χαρά...η λογική λέει πως αν ασχοληθούν με το warcraft θα είναι για το wow2.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εγώ wow 2 πιστεύω - κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου. Η blizzard ποτέ δεν βιάζεται. Ξέρει να αρμέγει τον κάθε τίτλο της $$$ μέχρι δακρύων. Σε ό,τι αφορά τη cd red, με το cyberpunk 2077 έχει τη μοναδική ευκαρία να δημιουργήσει σε δεύτερο χρόνο μια multiplayer εμπερία  α λα gta online που θα της αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη σε σχέση με τις αρχικές πωλήσεις του παιχνιδιού. Και πιστεύω ότι θα το κάνει.  Εν ευθέτω χρόνω και η cd red θα ενδώσει σε κάποιο σούπερ κερδοφόρο μοντέλο εσωτερικής οικονομίας παιχνιδιού. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Ο άνθρωπος έφυγε γιατί ποιός δε θα ήθελε να πάει να ζήσει στην Καλιφόρνια;;;;

Στην Πολωνία έχει 10 μήνες χιόνι ενώ στην Καλιφόρνια 12 μήνες ήλιο!!! Και δεν πάει σε καμιά εταιρειούλα της σειράς... στην Blizzard πάει. Πλέον έχει 2 απ'τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου στο βιογραφικό του!!!

Κι εγώ το ίδιο θα έκανα κι ας ήμουν καλύτερα στη CDPR.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, KilliK είπε

Τα λεφτα δεν ειναι το παν.

Δεν έχεις και άδικο. Άμα είναι να σου αλλάζουν τα φώτα στη δουλειά, όσα και να παίρνεις...

Επεξ/σία από _Theo_

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...