Moderators Malthador Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 On 01/09/2018 at 20:02, mike299 said: Για ποιο λόγο? Άνετα γίνεται ταυτόχρονη κυκλοφορία για τις τωρινές και next gen κονσόλες. Το θεωρώ απίθανο. Εντελώς αντισυμβατικό από πλευράς marketing. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Το θεωρώ απίθανο. Εντελώς αντισυμβατικό από πλευράς marketing. Δεν ασχολούμαι με κονσόλες αλλά έχω την εντύπωση ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις τίτλων που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα για δυο εκδόσεις ίδιας κονσόλας (πχ PS2 και PS3). Και από πλευρά μαρκετιγκ το θεωρώ λογική κίνηση. Αν βγει το παιχνίδι ίδια εποχή ή λίγο μετά από έκδοση νέας κονσόλας, και προωθεί τον εαυτό του στο πιο ισχυρό HW και άρα εντυπωσιακότερα γραφικά (και αν είναι system seller, μια υποστήριξη θα την πάρει από sony, ms έστω και στην μορφή δωρεάν διαφήμισης) και δεν χάνει το μεγάλο νούμερο κατόχων προηγούμενης γενιάς. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για τον οποίο είναι αντισυμβατικό. Όπως είπα όμως, δεν ασχολούμαι με κονσόλες οπότε μπορεί να λέω βλακείες. Προσπαθώ απλά να καταλάβω το σκεπτικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 14 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εεε λογικη την βρισκω την διαφορα... Η μια είναι η κακια εταιρια με Microtransactions/loot boxes,άρμεγμα,κλεισιμο developers Κτλπ και η άλλη είναι η πιο φορμαρισμενη εταιρια στο PC εδώ και καμια 5ετια. δεν ειναι μονο αυτος ο λογος. το ενα παιχνιδι ειναι ενα ακομη online open world shooter κλωνος-αρπαχτη. η αγορα εχει γεμισει με αυτα. ενω το αλλο ειναι ενα πρωτοτυπο, πρωτοποριακο και φιλοδοξο παιχνιδι. υπαρχει μια γνησια περιεργεια γιαυτο ακομη και απο παικτες που δεν εχουν καν παιξει τα Witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 2ο-3η σημασια εχει αυτο...ας εβγαζε η ΕΑ το Cyberpunk και θα γραφαμε τα ιδια comments που γραφονται στο Anthem!(Οχι οτι εχουν καμια σχεση τα παιχνιδια μεταξυ τους περα οτι ειναι νεα IP) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 6 hours ago, mike299 said: Δεν ασχολούμαι με κονσόλες αλλά έχω την εντύπωση ότι υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις τίτλων που κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα για δυο εκδόσεις ίδιας κονσόλας (πχ PS2 και PS3). Και από πλευρά μαρκετιγκ το θεωρώ λογική κίνηση. Αν βγει το παιχνίδι ίδια εποχή ή λίγο μετά από έκδοση νέας κονσόλας, και προωθεί τον εαυτό του στο πιο ισχυρό HW και άρα εντυπωσιακότερα γραφικά (και αν είναι system seller, μια υποστήριξη θα την πάρει από sony, ms έστω και στην μορφή δωρεάν διαφήμισης) και δεν χάνει το μεγάλο νούμερο κατόχων προηγούμενης γενιάς. Βασικά δεν μπορώ να σκεφτώ λόγο για τον οποίο είναι αντισυμβατικό. Όπως είπα όμως, δεν ασχολούμαι με κονσόλες οπότε μπορεί να λέω βλακείες. Προσπαθώ απλά να καταλάβω το σκεπτικό σου. Δεν έχω κάποιο κρυφό σκεπτικό, τα νούμερα κοιτάζω. Τα cross-gen games που κάνουν παράλληλο launch σε δύο γενιές συνήθως καταλήγουν να κάνουν πενιχρές πωλήσεις στην προηγούμενη γενιά, δες για παράδειγμα Dragon Age: Inquisition ή το πρώτο Watch Dogs. Ενώ από την άλλη τα games που βγαίνουν και στις δύο γενιές με κάποια χρονική διαφορά πουλάνε εξίσου καλά και στις δύο γενιές, πχ GTAV ή The Last of Us. Και λογικά να το πάρεις, έτσι θα σκεφτόμουν κι εγώ. Έχω PS4, μόλις έχει κυκλοφορήσει το PS5 και βγαίνει το Cyberpunk 2077 και στα δύο συστήματα. Επειδή έχω σκοπό κάποια στιγμή να πάρω PS5, δεν αγοράζω το game στην τωρινή μου κονσόλα για να το παίξω όταν πάρω την επόμενη έτσι ώστε και να έχει πέσει η τιμή του, αλλά και να το απολαύσω στην καλύτερη εμπειρία. Θεωρητικά όλα αυτά, σε pc εννοείται ότι θα το παίξω, απλά εξηγώ έναν λόγο που δεν πουλάνε καλά τα games που κάνουν παράλληλο launch σε δύο γενιές. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.dsogaming.com/screenshot-news/new-cyberpunk-2077-in-game-screenshot-surfaces/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfinitySurfer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν αυτό το screenshot, ειναι παρμένο απο το photo-mode που υπάρχει στο παχνίδι, παει να πει ότι έχουν κάνει αnimations, για ολόκληρο τον χαρακτήρα τελικά? Και αν έχουν κάνει animations για ολόκληρο τον χαρακτήρα, μήπως υπάρχει μεγαλύτερη περίπτωση να δούμε σε Mods και 3rd person view?....hmm. Μου αρέσει έτσι όπως το έχουν κάνει σε 1st person....αλλα δεν με χαλάει να υπάρχει και option για 3rd person μέσω Mod, για οριμένες καταστάσεις... οταν περπατάει μέσα στην πόλη... οταν στέκεσαι idle, για να δεις τον χαρακτήρα σου..κλπ. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από InfinitySurfer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Έτσι φαίνεται και ίσως mods σου επιτρέψουν να παίξεις 3rd person αλλα το shooting λογικά θα είναι buggy af μιας και φτιάχτηκε για 1st person. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 ε και να βγουν mods για 3rd person,θα ναι καθαρα for fun,οποιοι πιστευουν πως θα μπορουν να παιξουν το παιχνιδι με 3rd person λες και θα ναι φτιαγμενο απο μαμα ετσι,ειναι πολυ ζορικα. Bugfest κανονικο θα ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό που περισσότερο φοβάμαι γι'αυτό το παιχνίδι είναι το τρομαχτικό χαϊπ που το περιβάλει το οποίο προέρχεται απ'τον προηγούμενο τίτλο της cdprojektred (το Witcher) και πως η εταιρία όχι μόνο το έχει καταλάβει αυτό το γεγονός αλλά το έχει μεγεθύνει. Δεν λέω πως είναι αδικαιολόγητο το χαϊπ, απλά δεν είναι και παράλογο να μην καταφέρει να βγάλει κάτι εφάμιλλο του Witcher3 ...και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση. Όσο όμορφο και αν μοιάζει, και όσο απ'το παιχνίδι και αν μας δείξουν, γνώμη μου είναι πως πρέπει να παίξει κανείς για ώρες (ιδιαιτέρως αφού είναι rpg... να βυθιστεί στον κόσμο, τους χαρακτήρες και τις ιστορίες του) πριν βγει σε κάποιο συμπέρασμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Sanjuro είπε Αυτό που περισσότερο φοβάμαι γι'αυτό το παιχνίδι είναι το τρομαχτικό χαϊπ που το περιβάλει το οποίο προέρχεται απ'τον προηγούμενο τίτλο της cdprojektred (το Witcher) και πως η εταιρία όχι μόνο το έχει καταλάβει αυτό το γεγονός αλλά το έχει μεγεθύνει. Δεν λέω πως είναι αδικαιολόγητο το χαϊπ, απλά δεν είναι και παράλογο να μην καταφέρει να βγάλει κάτι εφάμιλλο του Witcher3 ...και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση. Όσο όμορφο και αν μοιάζει, και όσο απ'το παιχνίδι και αν μας δείξουν, γνώμη μου είναι πως πρέπει να παίξει κανείς για ώρες (ιδιαιτέρως αφού είναι rpg... να βυθιστεί στον κόσμο, τους χαρακτήρες και τις ιστορίες του) πριν βγει σε κάποιο συμπέρασμα. Για αυτο που εχεις στην παρενθεση ειναι και ο λογος που ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα ειναι παιχνιδαρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 καλα σιγουρα πρεπει να εχουμε το τελικο προιον για να ειμαστε σιγουροι. Ωστοσο τα δειγματα γραφης δειχνουν τρομερη ποιοτητα και πολυ μερακι απτους devs. Ηδη απο αυτα που ειδαμε,το παιχνιδι φανηκε πιο βαθυ αποσο θα περιμενε κανεις για τετοιον μεγαλο τιτλο. Επισης να σου θυμισω,πως ενω απτα 40λεπτα gameplay videos το Witcher 3 φαινοταν ηδη πολυ καλο,μονο οταν εγινε release μας επεσαν πραγματικα τα σαγονια απτο scope του παιχνιδιου. Με αλλα λογια,εχουμε πολυ μεγαλες ενδειξεις και πιθανοτητες πως οταν βγει το παιχνιδι θα ειναι κατι το πραγματικααααα καλο. Εγω ειμαι σιγουρος πως θα εχουμε πολλες "ουαου" στιγμες οταν θα βγει το συγκεκριμενο. Για παραδειγμα,ειχε βγει φωτο απο ενα studio meeting που ανεφερε πως το παιχνιδι θα περιεχει 2 sandbox environments. Και μεχρι στιγμης εχουμε δει μονο Night City,που ηδη φανταζει τεραστια. Φανταστειται καπου στην μεση του παιχνιδιου,να ανοιγει το παιχνιδι στα wastelands γυρω απτην Night City,στα οποια υπαρχει πολιτισμος αν θυμαμαι καλα απτο lore. Δεν ξερω αν θα γινει upgrade,downgrade η αν και πως θα το τρεξουν στις κονσολες,αλλα ειμαι σιγουρος πως η τελικη ποιοτητα του παιχνιδιου θα αφησει το στιγμα της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μην βαλουν τιποτα microtransactions/season passes στο τελος, φοβαμαι. Υποψιν την χρηματοδοτηση την κανει η πολωνικη κυβερνηση. Μηπως λιγουρευτουν τα μεγαλα κερδη που αποφερουν στις αλλες εταιρειες, και ζητησουν απο την CDP να τα προσθεσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Καμια σχεση , 7m εχει δωσει μονο η κυβερνηση της Πολωνιας, τα αλλα ειναι δικα τους . Expansion pack θα εχει οπως και το the witcher το οποιο ηταν καλυτερο απο το 99% των υπολοιπων ''full'' παιχνιδιων . 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Εδώ το expansion "Blood and wine" πήρε βραβείο καλύτερου RPG της χρονιάς του..... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα