panther_512 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 H CDPK μας έχει συνηθίσει τα παιχνίδια της να βγαίνουν με αρκετά θέματα, μικρά και μεγάλα, αλλά πάντοτε σε βάθος χρόνου φέρνει το παιχνίδι εκεί που πρέπει. Για το συγκεκριμένο game τιμωρείς τον εαυτό σου αν είσαι ανυπόμονος και το παίξεις day-1. Ένα εξάμηνο στο νερό για να έρθει το παιχνίδι εκεί που πρέπει. 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Ένα εξάμηνο στο νερό για να έρθει το παιχνίδι εκεί που πρέπει. Ανάλογος σε ποσο καιρό θα κάνουν διαθέσιμο το developer kit Ειδικά στο συγκεκριμένο υποθέτω ότι θα γίνει χαμός από mods, απλά ελπίζω να μην γεμίσουμε πάλι με body/nude mods από δεκάχρονα. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Για το συγκεκριμένο game τιμωρείς τον εαυτό σου αν είσαι ανυπόμονος και το παίξεις day-1. Και το Witcher 3 κατευθείαν το έπαιξα, δεν μπορώ να περιμένω. 1
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 και εγω day 1 το παιξα δεν ειχα προβλημα κανενα,δηλαδη το παιχνιδι ηταν τερμα playable. Φυσικα κανανε καποιες προσθηκες διευκολυνσης αργοτερα,αλλα ουτε game breaking bug ειχα συναντησει,ουτε κατι που με χαλουσε παρα πολυ υπηρχε. Το γεγονος οτι υποστηριζουν το παιχνιδι τους για αρκετο καιρο απτο release date,δεν σημαινει πως το παιχνιδι βγηκε σε κακο state.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Ούτε εγώ θυμάμαι κάποιο game breaking bug, απόλυτος playable day1 όπως και τα προηγούμενα. Παρόλα αυτά όταν βγήκε ήθελες Titan για stable 60fps στο ultra με όλα on σε 1080p. Θέλω να πιστεύω ότι έχουν μάθει από τα λάθη τους και δούμε ότι καλύτερο δυνατόν, fingers crossed.
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) μια σκεψη. το παιχνιδι με βαση τα λεγομενα των ιδιων των devs, τρεχει με 1080/30 σε i7/1080ti συστημα, ενω ειναι ηδη κατα ενα μεγαλο μερος optimized. η αναπτυξη γινεται για PC και τις κονσολες της τωρινης και επομενης γενιας. επομενως το πιο αδυναμο hardware του target group του παιχνιδιου, ειναι το ΧΒΟΧ Οne. οσο optimization ακομη και να κανουν, αυτη η κονσολα δεν προκειται να τρεξει το παιχνιδι σε 1080/30 στην παρουσα φαση, δεν υπαρχει περιπτωση. αρα η επομενη τους επιλογη θα ειναι να γινει σοβαρο downgrade σε γραφικα και gameplay. και μαλιστα θα ειναι χειροτερο απο αυτο που εγινε με το Witcher 3. το συμπερασμα μου ειναι οτι το τελικο προιον θα ειναι αρκετα κατωτερο απο αυτο που δειξανε στο προσφατο gameplay footage. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από KilliK
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Άμα κάνουν πάλι downgrade το κράξιμο θα 'ναι ανελέητο..
KilliK Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 θα ηταν προτιμοτερο να βγαζανε το παιχνιδι μονο για τις next gen consoles, αφου ουτως η αλλως σε δυο χρονια θα κυκλοφορησει μαζι με αυτες τις κονσολες. αλλα απο την αλλη θα χασουν την μεγαλη αγορα που υπαρχει στα τωρινα συστηματα.
noFEARgr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Pre orders δεν έχουν ανοίξει άρα κανένας δεν μπορεί να τους πει τίποτα ακόμα και downgrade να κάνουν μιας και αναφέρουν πόσες φορές ότι είναι work in progress . Τα γραφικά του δεν είναι εξωπραγματικά για 2018 , ποσό μάλλον όταν βγει downgrade δεν πρόκειται να υπάρξει . Επίσης στα ultra μπορεί να βάζουν μέσα και κανένα msaa8 που είναι πολύ λογικό να τρέχει έτσι . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Όχι δεν έχει MSAA, φαίνονται jaggies σε πολλά σημεία στο gameplay που έδειξαν. Pre-orders ούτε για τo W3 είχαν ανοίξει, αλλά έφαγαν χοντρό κράξιμο όταν το έκαναν και μετά άρχισαν το damage control.
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Προσωπικά, είχα πεί τότε με το Witcher 3 πρίν ακόμα βγεί, ότι αν είχε γραφικά Witcher 2, εγώ δεν θα ήθελα τίποτε περισσότερο. Αν το Cyberpunk στο τέλος βγεί να έχει γραφικά Witcher 3, εγώ και πάλι happy θα είμαι. Πιό πολύ με ενδιαφέρει το storytelling και gameplay. Να θέσουν για άλλη μια φορά νέα στάνταρντς. 4 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά δεν σημαίνει ο,τι μας λένε ισχύει κιόλας η είναι αλήθεια, δεν είμαι ειδικός στο development αλλα από όσο έχω διαβάσει το optimization γίνετε στο τελείως τέλος του development αφού έχουν μπει και finalized όλα τα parts, οποτε χρόνος υπάρχει, και στην τελική άμα γίνει downgrade θα γίνει για να το απολαύσει περισσότερος κόσμος το game. Και όπως είπε ο φίλος Panther παραπάνω όταν ένα game είναι τόooooooσο καλο wgaf για τα graphs. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε και στην τελική άμα γίνει downgrade θα γίνει για να το απολαύσει περισσότερος κόσμος το game. Ρε μαν είσαι σοβαρός ; Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, τα settings στο PC υπάρχουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο που γράφεις. Το να γίνει downgrade κάνει αυτό που λες, αλλά γι' αυτούς που τα έχουν σκάσει σε HW..Ευτυχώς ήρθε το RTX να προσφέρει πραγματική διαφορά στους PC-άδες, έστω με το μεγάλο performance hit για την ώρα..Αλλά σπάει το console parity
panther_512 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε μαν είσαι σοβαρός ; Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, τα settings στο PC υπάρχουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο που γράφεις. Το να γίνει downgrade κάνει αυτό που λες, αλλά γι' αυτούς που τα έχουν σκάσει σε HW..Ευτυχώς ήρθε το RTX να προσφέρει πραγματική διαφορά στους PC-άδες, έστω με το μεγάλο performance hit για την ώρα..Αλλά σπάει το console parity Κοίταξε, όλα έχουν να κάνουν με τα expectation μας, τα οποία καθορίζονται από διάφορους παράγοντες, εξωτερικούς και εσωτερικούς. Αυτά που μας έχει δείξει έμπρακτα η CDPK μέχρι σήμερα με τα παιχνίδια της είναι ικανοποιητικά (Witcher 1) εως πολύ όμορφα γραφικά (Witcher 2 και 3), που δεν είναι η τελευταία λέξη της φωτορεαλιστικότητας, με απαράμιλλο όμως storytelling και πλούσιο gameplay. Οπότε, είναι λογικό να περιμένω κάτι αντίστοιχο και τώρα. Αν τα γραφικά στο τέλος προκύψουν να είναι το τόπ της εποχής που θα βγεί το παιχνίδι, εγώ το βλέπω σαν μπόνους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ρε μαν είσαι σοβαρός ; Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, τα settings στο PC υπάρχουν ακριβώς γι' αυτό το λόγο που γράφεις. Το να γίνει downgrade κάνει αυτό που λες, αλλά γι' αυτούς που τα έχουν σκάσει σε HW..Ευτυχώς ήρθε το RTX να προσφέρει πραγματική διαφορά στους PC-άδες, έστω με το μεγάλο performance hit για την ώρα..Αλλά σπάει το console parity Ok αλλα αυτοί που τα σκάνε για hw είναι πολλοί λιγότεροι σωστά?! Στόχος των εταιριών (ασχετος άμα δεν το καταφέρνουν) είναι να τρέχει ακόμα και σε potato γιατί περισσότερες πωλήσεις, σωστά?! Από εκεί και πέρα το scaling στα τωρινά games είναι mediocre όπως και εσύ έχεις πει, kαι εννοείτε γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να κάνουν διαφορετικά builds για κάθε platform, και για αυτό δικαιολόγησα το downgrade. Εννοείτε δεν είμαι υπέρ το να γίνει φυσικά. Παρόλα αυτά εμενα με ενοχλεί πολύ περισσότερο το false advertising και το gameplay downgrade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα