Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά, δεν είχε θολούρα ο καιρός ήταν(έχω μοντ και γι αυτό)😁.

Πάντως, δεν το βλέπω όπως το βίντεο που έχει ο άλλος με 4090(Το δοκίμασα και με PT)

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
  Στις 15/1/2024 στις 1:53 ΜΜ, Tambas91 είπε

Το είχα κατεβάσει να το δω overall τι λέει και πως τρέχει, στρώνω τα κακά γραφικά με mods και μπαίνω από ένα άκυρο save … περνάω με το αμάξι από κάτι αλήτες που αρχίζουν να με πυροβολαν, μπάτσοι από πίσω αρχίζουν να τις παίζουν με τους κακοποιούς … λέω ωραία μέχρι εδώ, κατεβαίνω απ το αμάξι κρύβομαι και ρίχνω στους τύπους… ε ρε φίλε με το που πατάω τη σκανδάλη εκεί που σκοτώνονται σε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους , γυρνάνε και ρίχνουν σε εμένα … ξενερα .

Δείγμα εξαιρετικής αντίδρασης της AI είναι αυτό που περιγράφεις. Μπλέχτηκες με τα πίτουρα και σε έφαγαν οι κότες που μου ήθελες και μαγκιές κρυμμένος ενώ οι άλλοι αλληλοσκοτωνόντουσαν. 😁

Στις 15/1/2024 στις 7:12 ΜΜ, Tambas91 είπε

αυτό το έχεις δοκιμάσει? φαίνεται unreal...

Επέκταση  

#ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ ;;; 😳😲

Δημοσ.
  Στις 16/1/2024 στις 2:19 ΜΜ, Zus είπε

Δείγμα εξαιρετικής αντίδρασης της AI είναι αυτό που περιγράφεις. Μπλέχτηκες με τα πίτουρα και σε έφαγαν οι κότες που μου ήθελες και μαγκιές κρυμμένος ενώ οι άλλοι αλληλοσκοτωνόντουσαν. 😁

#ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ ;;; 😳😲

Είδα ένα παλικάρι 4090 κ κολλάει  θέλει τουλάχιστον 2 κάρτες γραφικών καλές κ οθόνη 8κ 😂 δλδ μηχάνημα 8/9 χιλιάρικα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

updated version όπως λέει

edit αυτός το δικό του reshade το έχει επί πληρωμή οπότε δοκίμασα ένα άλλο.

Πολύ "φωτεινό" το βρίσκω.  

https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/12337?tab=files

με άλλα νόβα λουτ το έχει αυτός θα τα δω και αυτά

Επεξ/σία από Aris-leme
Δημοσ.

Εδώ ένα reshade που μου άρεσε και πως αλλάζει το παιχνίδι με τις διάφορες ρυθμίσεις. Αρχή είμαι με RT προς το τέλος και με PT

Το λαγκαρισμα είναι από την εγγραφή που κάνω από αντρεναλιν.(ακόμη ανεβαίνει σε 1440p)

Δημοσ.

Τελείωσα και το Phantom Liberty DLC. Δεν τρελάθηκα, καλό ήταν αλλά για μένα το παιχνίδι στο σύνολό του παραμένει 2 κλάσεις κάτω απ' το TW3 + expansions.

Ελπίζω στο επόμενο Witcher που φτιάχνουν να επανέλθει η ποιότητα αν και το κόβω χλωμό μιας και πολλοί την έχουν κάνει απ' την εταιρεία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 21/1/2024 στις 4:41 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Ελπίζω στο επόμενο Witcher που φτιάχνουν να επανέλθει η ποιότητα αν και το κόβω χλωμό μιας και πολλοί την έχουν κάνει απ' την εταιρεία.

Στο επόμενο Witcher, προβλέπεται οι ξιφομαχίες να διεξάγονται με οργανικά μέλη..

Αν δανειστούνε και υλικό από την τηλεοπτική σειρά, θα παίξει πολύ ποπ-κόρν!

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την εμπειρία σας, με RTX 4060 desktop, περίπου σε τί προδιαγραφές μπορεί να σηκώσει κανείς το παιχνίδι με το δεδομένο ότι τα άλλα hardware specs και η οθόνη δεν είναι blocking παράμετροι; (1440p)

Επεξ/σία από kostasgr78
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 24/1/2024 στις 8:24 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Από την εμπειρία σας, με RTX 4060 desktop, περίπου σε τί προδιαγραφές μπορεί να σηκώσει κανείς το παιχνίδι με το δεδομένο ότι τα άλλα hardware specs και η οθόνη δεν είναι blocking παράμετροι; (1440p)

Ανάλογα τι fps σου αρέσει να παίζεις και αν θες rt ή όχι..Εδώ δοκιμάζει ένα σωρό πιθανούς συνδυασμούς αλλά με παλαιότερη έκδοση του παιχνιδιού.Οτι βλέπεις θα είναι λίγο πιο κάτω τωρα

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τεραστιο το νεο patch για το 2077

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβαλα ενα mod που ενεργοποιεί το Frame Generation και σε AMD κάρτες και μαζί με κάποια graphic mods συν reshade μιλάμε τα visuals ξεφευγουν. Δυστυχώς στις φωτό χάνεται παρα πολυ η ποιότητα για να καταλαβετε. Σε 2k ανάλυση με όλα σχεδόν στο max έχω από 60 ως 80 fps

Επεξ/σία από polonos1313
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...