just_a_dude Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Είδα και το περίφημο βίντεο που ανέβηκε πιο πίσω και πράγματι ανέφερε αυτά ακριβώς που είχα πει από πριν. visual και physics bugs στο PC. Όχι performance issues. ΣΤΟ PC.
seithan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 23 hours ago, xtrmsnpr said: Τα βρίσκουμε αλλού έτσι και αλλιώς. Kiss and no tell δεν είπαμε; 🤣😂😅
andreas84gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ με το 2.1 update είδα μεγάλη πτώση στα fps μου. Δεν ξέρω τι έγινε
_Theo_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, andreas84gr είπε Εγώ με το 2.1 update είδα μεγάλη πτώση στα fps μου. Δεν ξέρω τι έγινε Και εδώ τα ίδια. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο benchmark είχα 91 καρέ και τώρα 84 και μειώθηκαν και τα lows αρκετά. 1
bad_freddy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Και εδώ τα ίδια. Με τις ίδιες ρυθμίσεις στο benchmark είχα 91 καρέ και τώρα 84 και μειώθηκαν και τα lows αρκετά. 3 ώρες πριν, andreas84gr είπε Εγώ με το 2.1 update είδα μεγάλη πτώση στα fps μου. Δεν ξέρω τι έγινε Το patch απενεργοποιεί DLSS σε περίπτωση που το είχατε ενεργό. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από bad_freddy 1
Zus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Έχει παρατηρήσει κανείς ότι σε κάποια σημεία το παιχνίδι, μέσα στη Night City, είναι αρκετά σκοτεινό από χρωματικής άποψης; Χθες μιλούσα με έναν NPC στο πρώην Rainbow Club, νυν noodle bar και μετά βίας ξεχώριζα χαρακτηριστικά προσώπου. Επίσης μου φαίνεται λίγο θολό σε ορισμένα σημεία ενώ έχω απενεργοποιημένα film grain κλπ.
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Περί απόδοσης, πριν το patch 2.1 και μετά, ίδιες ρυθμίσεις: Κάτι "χοντρό" έκαναν δεν εξηγείται αλλιώς. Πριν: Μετά: Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από _Theo_ 1
just getting started Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Μεγάλη πτώση ειδικά στα low. Πώς κατάφερες όμως να το γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση? Υπάρχει κάποιο command/steam beta version σαν το Witcher 3? Ή είναι παλιό κρατημένο screenshot? 1
_Theo_ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, just getting started είπε Μεγάλη πτώση ειδικά στα low. Πώς κατάφερες όμως να το γυρίσεις σε προηγούμενη έκδοση? Υπάρχει κάποιο command/steam beta version σαν το Witcher 3? Ή είναι παλιό κρατημένο screenshot? Είναι παλιό κρατημένο screenshot που ευτυχώς έτυχε να μην το έχω σβήσει. Αν πας στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού όμως (στο Steam, λογικά ισχύει και στο GOG κλπ) μπορείς να το γυρίσεις στο legacy patch 1.63. 1
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ξέρω τί είχα πριν, αυτό που έχω πάντως με ικανοποιεί.
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/12/2023 στις 3:22 ΜΜ, _Theo_ είπε Περί απόδοσης, πριν το patch 2.1 και μετά, ίδιες ρυθμίσεις: Κάτι "χοντρό" έκαναν δεν εξηγείται αλλιώς. Πριν: Μετά: Στις 17/12/2023 στις 11:12 ΜΜ, Zus είπε Δεν ξέρω τί είχα πριν, αυτό που έχω πάντως με ικανοποιεί. Από περιέργεια ,εχετε κοιτάξει το gpu usage όσο τρέχετε τα benchmark σε σχέση με το παρελθον? Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2023 από niko13
Zus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 88% με 94% στη μεγαλύτερη διάρκεια του benchmark. Βέβαια τώρα μου έβγαλε και βελτιωμένα αποτελέσματα, χωρίς να πειράξω τίποτα. 1
niko13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Να υποθέσω δεν θυμάσαι που ήσουν πιο πριν ε?..Να σου πω τι κουλο παρατήρησα εγώ με το τελευταίο patch μιας και έχουμε την ίδια κάρτα μήπως βοηθήσεις να μου φύγει η παράνοια που είχα φαει..Αν έχεις χρόνο και διάθεση τρέξε και σε ακριβώς τα ίδια settings σε 4κ ανάλυση.Ολα τα άλλα ίδια,fg on dlls balanced μόνο ανάλυση βάλε σε 4k..Παροτι τα fps είναι πολύ λιγότερα και θεωρητικά μεταφέρεις φορτίο στην gpu ,εκεί εμένα πέφτει μέχρι και στο 75% το gpu usage στο bench (cpu usage 15%),πράγμα που δεν έκανε πριν.Να δω αν κάνει και η δικια σου το ιδιο..Πως γίνεται αυτό δε μπορώ να καταλάβω,αλλά έχω τελειώσει με το game και δεν το έψαξα παραπανω. 48 λεπτά πριν, Zus είπε 88% με 94% στη μεγαλύτερη διάρκεια του benchmark. Βέβαια τώρα μου έβγαλε και βελτιωμένα αποτελέσματα, χωρίς να πειράξω τίποτα. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από niko13
Zus Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, niko13 είπε Να υποθέσω δεν θυμάσαι που ήσουν πιο πριν ε?..Να σου πω τι κουλο παρατήρησα εγώ με το τελευταίο patch μιας και έχουμε την ίδια κάρτα μήπως βοηθήσεις να μου φύγει η παράνοια που είχα φαει..Αν έχεις χρόνο και διάθεση τρέξε και σε ακριβώς τα ίδια settings σε 4κ ανάλυση.Ολα τα άλλα ίδια,fg on dlls balanced μόνο ανάλυση βάλε σε 4k..Παροτι τα fps είναι πολύ λιγότερα και θεωρητικά μεταφέρεις φορτίο στην gpu ,εκεί εμένα πέφτει μέχρι και στο 75% το gpu usage στο bench (cpu usage 15%),πράγμα που δεν έκανε πριν.Να δω αν κάνει και η δικια σου το ιδιο..Πως γίνεται αυτό δε μπορώ να καταλάβω,αλλά έχω τελειώσει με το game και δεν το έψαξα παραπανω. Sorry can't do. Η οθόνη μου δεν υποστηρίζει 4k ανάλυση, συνεπώς δεν μου δίνει το παιχνίδι την option για τέτοια ανάλυση. Ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξω για 4k οθόνη για να εκμεταλλευτώ περισσότερο και την κάρτα. 1
just_a_dude Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Zus είπε Sorry can't do. Η οθόνη μου δεν υποστηρίζει 4k ανάλυση, συνεπώς δεν μου δίνει το παιχνίδι την option για τέτοια ανάλυση. Ίσως ήρθε η ώρα να κοιτάξω για 4k οθόνη για να εκμεταλλευτώ περισσότερο και την κάρτα. βάλε dldsr factor από το nvidia control panel. Βλέπω ότι έχεις 1440p, οπότε βάλε 2.25x και θα σου δώσει 4Κ ανάλυση μέσα στο game. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα