Charismo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 13 minutes ago, just_a_dude said: Hide contents Έχω κάνει το quest με τη Brigitte. Αν αγοράσω τώρα το Liberty θα μου εμφανίσει τα quests ή πρέπει να γυρίσω σε παλιότερο save; Γιατί αν δεν κάνω λάθος τα quests του DLC τα εμφανίζει πριν την Brigitte. Ή όχι; Εννοείς το main quest των VB? Το DLC το κάνεις όποτε θέλεις, δεν σε κλειδώνει. Εγώ το έκανα πριν το τελευταίο quest του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Charismo είπε Το DLC το κάνεις όποτε θέλεις, δεν σε κλειδώνει. Αν κάνεις λάθος απαντήσεις σε ένα σημείο του main παιχνιδιού κλειδώνεσαι απέξω και δε μπορείς να το παίξεις, παρά μόνο να το τρέξεις με random generated χαρακτήρα από το αρχικό μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 30 minutes ago, xtrmsnpr said: Αν κάνεις λάθος απαντήσεις σε ένα σημείο του main παιχνιδιού κλειδώνεσαι απέξω και δε μπορείς να το παίξεις, παρά μόνο να το τρέξεις με random generated χαρακτήρα από το αρχικό μενού. Όντως? Δεν είχα ιδέα. Φαντάζομαι αν απορρίψεις κάποιες από τις αποστολές που έχουν να κάνουν με χαρακτήρες που επηρεάζουν και το DLC? Εγώ σε όλα ναι έλεγα και αποδεχόμουν όποια αποστολή μου ερχόταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Charismo είπε Όντως? Δεν είχα ιδέα. Φαντάζομαι αν απορρίψεις κάποιες από τις αποστολές που έχουν να κάνουν με χαρακτήρες που επηρεάζουν και το DLC? Εγώ σε όλα ναι έλεγα και αποδεχόμουν όποια αποστολή μου ερχόταν. Ναι το έχουμε αναφέρει πιο πριν, προς τη κυκλοφορία του expansion, αλλά δεν έγινε και κάτι σιγά.C Cyberpunk 2077 Players Can Lock Themselves Out of Phantom Liberty By Selecting Wrong Dialogue Option Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ναι το έχουμε αναφέρει πιο πριν, προς τη κυκλοφορία του expansion, αλλά δεν έγινε και κάτι σιγά.C Cyberpunk 2077 Players Can Lock Themselves Out of Phantom Liberty By Selecting Wrong Dialogue Option Φαντάσου να είναι κανένας που δε ξέρει καλα αγγλικά ή να πατάει τις επιλογές ότι νάνε απλά για να παίξει το παιχνίδι και να τον κλειδώσει εκτός dlc χωρίς να το πάρει χαμπάρι … γενικά μου φαίνεται πολύ λάθος προσέγγιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ωπα δεν το ήξερα καν ότι μπορεί να σε κόψει το DLC αν κάνεις λάθος διάλογο. Δεν το έχω πάρει ακόμη, αξίζει πριν τελειώσεις το στόρυ? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2023 από Aris-leme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Εγώ τώρα είμαι στο σημείο που πρέπει να κάνω το τελευταίο main quest (meet hanako at embers), αλλά δεν το κάνω, το αφήνω εκεί. Αν βάλω το DLC θα μου εμφανίσει δηλαδή τα quests του liberty; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, just_a_dude said: Εγώ τώρα είμαι στο σημείο που πρέπει να κάνω το τελευταίο main quest (meet hanako at embers), αλλά δεν το κάνω, το αφήνω εκεί. Αν βάλω το DLC θα μου εμφανίσει δηλαδή τα quests του liberty; Nαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τέλειωσα με τα μοντς 981(ίσως μας παίρνει και λίγο ακόμη). Στο βίντεο που έβαλα κάτι λίγα φαίνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, Aris-leme είπε Μόλις τέλειωσα με τα μοντς 981(ίσως μας παίρνει και λίγο ακόμη). Στο βίντεο που έβαλα κάτι λίγα φαίνονται. Νομίζω είχα δει ένα mod που ενεργοποιουσε όλα τα σουβλατζιδικα 🤣, δηλαδή έλεος τόσα έχει το παιχνίδι να μη μπορείς να παραγγείλεις ένα σουβλάκι να κάτσεις να φας 🤣, περα απο τη πλάκα θα ήθελα γενικά να υπάρχει κάτι να κάνεις με όλα αυτά τα φαγάδικα που υπάρχουν στο χάρτη μόνο για να το γεμίζουν Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από Mr Aris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Mr Aris είπε Νομίζω είχα δει ένα mod που ενεργοποιουσε όλα τα σουβλατζιδικα 🤣, δηλαδή έλεος τόσα έχει το παιχνίδι να μη μπορείς να παραγγείλεις ένα σουβλάκι να κάτσεις να φας 🤣, περα απο τη πλάκα θα ήθελα γενικά να υπάρχει κάτι να κάνεις με όλα αυτά τα φαγάδικα που υπάρχουν στο χάρτη μόνο για να το γεμίζουν Τα έχω και όλα αυτά. Μπορείς να πας σε κλαμπ χορό, ποτά κτλ τα φαγάδικα δουλεύουν. https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/10393 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/7203 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/7064 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/10372 https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/10615 Και πολλά ακόμη Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2023 από Aris-leme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polonos1313 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 44 minutes ago, Mr Aris said: περα απο τη πλάκα θα ήθελα γενικά να υπάρχει κάτι να κάνεις με όλα αυτά τα φαγάδικα που υπάρχουν στο χάρτη μόνο για να το γεμίζουν ¨Εχει Mod που παίζεις ως ντελιβερας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, polonos1313 είπε ¨Εχει Mod που παίζεις ως ντελιβερας Έχω το death stranding για τέτοιο πράμα 🤣 εγώ θέλω να αράζω δίπλα στο λιμάνι σε ένα βρόμικο από τα πολλά που έχει και να λέω, bro πιάσε 3 σουβλάκια να απολαύσω τη θέα 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/11/2023 στις 8:16 ΜΜ, dimitris199292 είπε παιδια καλησπερα μπαινω στο παιχνιδι κ μετα απ 3-5 λεπτα με πεταει εξω κ λεει crash report ktlp t kanv τωρα δε εχω παιξει λεπτο ..... intel 13900ks gefore rtx 4070 ti tuf asus rog z790 Γεια σας guys απο χθές και μένα όταν παίζω cyberpunk 2077 μετά απο μισή ώρα παιχνιδιου freezαρεί /παγωνει η είκόνα και το game και δε μπορώ να πατησω ουτε ctrl alt delete για να το κλείσω απο τον task manager Τι να κανω? Σε άλλο παιχνίδι δοκίμασα το Alan Wake 2 επαιξα 2 ώρες και δεν είχα πρόβλημα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2023 από MrGalaxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2023 42 minutes ago, MrGalaxy said: Γεια σας guys απο χθές και μένα όταν παίζω cyberpunk 2077 μετά απο μισή ώρα παιχνιδιου freezαρεί /παγωνει η είκόνα και το game και δε μπορώ να πατησω ουτε ctrl alt delete για να το κλείσω απο τον task manager Τι να κανω? Σε άλλο παιχνίδι δοκίμασα το Alan Wake 2 επαιξα 2 ώρες και δεν είχα πρόβλημα Έκδοση gog? Δοκίμασε να κάνεις verify installation 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα