Daredevil Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, AntonisKo said: Ε καλά αυτό το είδα! Τίποτα άλλο όχι, ε?! έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AntonisKo είπε Ε καλά αυτό το είδα! Τίποτα άλλο όχι, ε?! play the game bro ή δες walkthrough ----------------- ΕπειδήΣ κάτι λένε για το starfield και τα npc και συγκρίσεις κτλ Είπα λίγο να πικάρω πάλι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2023 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2023 Milogost Reczek reprises his role of Viktor Vektor from beyond the grave.. https://www.techspot.com/news/100488-cdpr-used-ai-clone-deceased-cyberpunk-actor-voice.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 🤘 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2023 από xartemporas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Tουλαχιστον δεν είμαι ο μόνος με αυτό το θέμα, το thread είναι πανω από ένα χρόνο και τα πιο προσφατα ποσταρισματα λίγων ημερών, φυσικά λυση δεν υπάρχει και απλά παιζουν οι χρήστες parts darts να λύσουν ένα προβληματικο software όπου αδιαφορεί ο δημιουργός του, η βλακεία είναι ότι δεν παιζει refund για το phantom liberty. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από Zulualert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Μια ερώτηση παιδιά επειδή έχω κολλήσει καιρό σε ένα σημείο. Είμαι με τον Ιάπωνα έξω από μια πόρτα και με περιμένει να την ανοίξω. Μου λεει το παιχνίδι ότι δεν μπορώ γιατί έχω 7 από 14 δύναμη ή κάτι τέτοιο. Οσο και να ανεβάζω το χαρακτήρα όμως δεν βλέπω να αλλάζει αυτό το ποσοστό. Τι πρέπει να κάνω σε αυτό το σημείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 ψαξε να βρεις αλλο σημειο εισοδου. υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, W_anakin said: Μια ερώτηση παιδιά επειδή έχω κολλήσει καιρό σε ένα σημείο. Είμαι με τον Ιάπωνα έξω από μια πόρτα και με περιμένει να την ανοίξω. Μου λεει το παιχνίδι ότι δεν μπορώ γιατί έχω 7 από 14 δύναμη ή κάτι τέτοιο. Οσο και να ανεβάζω το χαρακτήρα όμως δεν βλέπω να αλλάζει αυτό το ποσοστό. Τι πρέπει να κάνω σε αυτό το σημείο; Aλλαζει , αναβαθμιζεις τα attributes, αλλα οπως και να εχει παντα υπαρχει ενας εναλλακτικος τροπος εισοδου. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2023 από xartemporas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, xartemporas είπε Aλλαζει , αναβαθμιζεις τα attributes, αλλα οπως και να εχει παντα υπαρχει ενας εναλλακτικος τροπος εισοδου. Μπορείς να μου πεις ποιο attribute πρέπει να αναβαθμίσω για το συγκεκριμένο mission? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Εντάξει, έχω παλαβώσει με το side quest με τον Κολομβιανό 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 2 hours ago, W_anakin said: Μπορείς να μου πεις ποιο attribute πρέπει να αναβαθμίσω για το συγκεκριμένο mission? Το body νομίζω, το καταλαβαίνεις και από το σηματακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Honest Trailers, ότι καλύτερο! εδώ και το original: Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2023 από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2023 Να σας δω εδώ V, Goro, Rebecca, Kiwi, River η ομάδα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα