W_anakin Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Εγώ που παίζω το βασικό game πάντως μιας και έφτασε στην version 2.0 θεωρώ πως είναι τεράστιο. Δηλαδή δεν ξέρω καν αν θα φτάσω ποτέ να παίξω και το phantom liberty. Μιλάμε ότι παίζω 20 ώρες και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα. Βέβαια δεν αφήνω side mission για side mission που να μην κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Υπολόγιζε γύρω στις 120+ για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, W_anakin είπε Εγώ που παίζω το βασικό game πάντως μιας και έφτασε στην version 2.0 θεωρώ πως είναι τεράστιο. Δηλαδή δεν ξέρω καν αν θα φτάσω ποτέ να παίξω και το phantom liberty. Μιλάμε ότι παίζω 20 ώρες και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα. Βέβαια δεν αφήνω side mission για side mission που να μην κάνω. Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να παίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niko13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, W_anakin είπε Δηλαδή δεν ξέρω καν αν θα φτάσω ποτέ να παίξω και το phantom liberty. Μιλάμε ότι παίζω 20 ώρες και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα. Βέβαια δεν αφήνω side mission για side mission που να μην κάνω. Έχεις ακόμα,αν πιστέψεις τους χρόνους που λένε τα save 80 ώρες πήρε το βασικό παιχνίδι με τα πάντα όλα και φτάνει 100 όταν τελειώσεις το liberty. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2023 από niko13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, W_anakin είπε Εγώ που παίζω το βασικό game πάντως μιας και έφτασε στην version 2.0 θεωρώ πως είναι τεράστιο. Δηλαδή δεν ξέρω καν αν θα φτάσω ποτέ να παίξω και το phantom liberty. Μιλάμε ότι παίζω 20 ώρες και είμαι σχετικά στην αρχή ακόμα. Βέβαια δεν αφήνω side mission για side mission που να μην κάνω. Μα είναι τεράστιο. 120 ώρες παιχνίδι δεν το λες και μικρό. Και εξαρτάται από το αν θέλεις να καθαρίσεις τα πάντα ή να κάνεις τα achievement. Το καλό είναι ότι είναι γεμάτες οι ώρες, πάντα κάτι θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2023 Cyberpunk 2077 HD Reworked Project 2.0 available for download 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2023 Χαμενη ευκαιρια για να γραψουν no ragrets 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Στις 5/10/2023 στις 3:47 ΜΜ, noFEARgr είπε Αν είναι δυνατόν το ιδιο έχω και γω και έλεγα πάει μας αφήνει ο εξωτερικός HDD Τώρα που το ανέφερες όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν έπαιζα το cyberpunk το έκανε Στο κάνει ακόμα? Στο δικό μου το game πλέον είναι εντελώς unplayable και το παράτησα μην τινάξει την gpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Μια ερώτηση και από εμένα, το είχα παίξει εκείνη την εποχή που είχαν βγει και τα next-gen updates που διορθώνανε σε γενικές γραμμές το χάλι του Release και για τους Χ,Υ λόγους το άφησα στην τελευταία αποστολή (στο σημείο που σου λέει ότι δεν υπάρχει επιστροφή). Λίγα Video που είδα, πραγματικά μιλάμε ότι εδώ έχουμε ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι σε κάθε τομέα. Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το πιάσω από την αρχή για να παίξω την έκδοση 2.0 λέτε; Ή να το τελειώσω όπως είναι και να αρχίσω Phantom of Liberty; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, BlueBlade said: Μια ερώτηση και από εμένα, το είχα παίξει εκείνη την εποχή που είχαν βγει και τα next-gen updates που διορθώνανε σε γενικές γραμμές το χάλι του Release και για τους Χ,Υ λόγους το άφησα στην τελευταία αποστολή (στο σημείο που σου λέει ότι δεν υπάρχει επιστροφή). Λίγα Video που είδα, πραγματικά μιλάμε ότι εδώ έχουμε ένα εντελώς καινούργιο παιχνίδι σε κάθε τομέα. Η ερώτηση μου είναι, αξίζει να το πιάσω από την αρχή για να παίξω την έκδοση 2.0 λέτε; Ή να το τελειώσω όπως είναι και να αρχίσω Phantom of Liberty; Γνώμη μου να το ξεκινήσεις από την αρχή.. έχει αρκετές διαφορές, καλό είναι να το δεις. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 19 λεπτά πριν, xartemporas είπε Γνώμη μου να το ξεκινήσεις από την αρχή.. έχει αρκετές διαφορές, καλό είναι να το δεις. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο. Σε ευχαριστώ. Λογικά αυτό θα κάνω γιατί στο πρώτο playthrough δε τρελάθηκα καθόλου και μετά από ένα σημείο απλά έπαιζε για να το τερματίσω και να πάω παρακάτω. Αλλά είδα τα συγκριτικά video και οι Θεοί κάνανε ένα νεο παιχνίδι στην ουσία! Τεράστιο Respect στους Πολωνούς! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά υπάρχει κάποια κρίσιμη απόφαση που πρέπει να προσέξουμε στο dlc?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Παιδιά υπάρχει κάποια κρίσιμη απόφαση που πρέπει να προσέξουμε στο dlc?! Ναι! Να μη κλειδωθείς έξω από το dlc με κάποιες απαντήσεις σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 18 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Ναι! Να μη κλειδωθείς έξω από το dlc με κάποιες απαντήσεις σου. Ε καλά αυτό το είδα! Τίποτα άλλο όχι, ε?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα