Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Το εχεις προχειρο το screenshot ?

το ειχα ανεβασει και εδω, ειναι στις πισω σελιδες

Στις 26/9/2023 στις 11:12 ΠΜ, just_a_dude είπε

Έχουν βελτιώσει τόσο πολύ τους αστυνόμους που μέχρι και τα διαλυμένα περιπολικά οδηγάνε, χαχαχαχ

Screenshot-16.png

αυτό, χαχαχ @xartemporas

Επεξ/σία από just_a_dude
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Zulualert said:

Δυο θέματα, αρχικά το αδίκησα το phantom liberty με την εισαγωγή του και το evacuation της Μyers ήταν βαρετό μετά από κάποια φάση, τώρα που πήγε στα τσακίδια με το καλό και βγήκα στην dogtown όντως είναι CP 2077 αλλά διαφορετικό και φυσικά έχει ένα κόσμο που περιμένει να ασχοληθείς

Το δεύτερο το γράφω σχετικά με το θέμα όπου έχω με usb sound disconnections με το CP 2077, ξεκαθαρίζω ότι θέμα έχω μόνο με αυτό το παιχνίδι, προσωρινά μοιάζει να λύθηκε (λέω προσωρινά γιατί δεν ξέρω αν λύθηκε οριστικά) με το να κάνω clean την cache του VR Headset, αυτό έγινε λόγω ότι το headset άρχισε να μην έχει σωστό προσανατολισμό, και με την εκκαθάριση της cache έφτιαξε, αλλά και συμπτωματικά και το CP 2077, το headset είναι WMR, εάν αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο μπορεί να δοκιμάσει και αυτό. 

Αν είναι δυνατόν το ιδιο έχω και γω και έλεγα πάει μας αφήνει ο εξωτερικός HDD

Τώρα που το ανέφερες όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν έπαιζα το cyberpunk το έκανε 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

πάντως μεγάλη αναβάθμιση τώρα που το δοκίμασα. Πλέον το game δείχνει ολοκληρωμένο και είχε δίκιο όποιος είχε γράψει εδώ ότι αυτή η stable έκδοση του game

16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Αν είναι δυνατόν το ιδιο έχω και γω και έλεγα πάει μας αφήνει ο εξωτερικός HDD

Τώρα που το ανέφερες όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν έπαιζα το cyberpunk το έκανε 

Eίναι μεγάλο θέμα, το είχα πριν το 1,6 update, και εμφανίστηκε πάλι με το 2,0 update, εμφανίζεται σε όλες τις πλατφόρμες είτε amd είτε intel, και δεν υπάρχει κάποια σαφής λύση παρά trial & error, όπου συνήθως σπαταλά κάποιος χρόνος και προκαλεί εκνευρισμό. δεν λέω οτι βρήκα λύση γιατί θέλω να δω πόσο θα κρατήσει αλλά καθαρίζοντας την cache του VR Headset, όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

68% σε pc . Πολυ εντυπωσιακο νουμερο και δειχνει γιατι επικεντρωθηκαν σε αυτην την εκδοση.

Οπως και το 10% σε gog , ειναι εντυπωσιακο δεν το περιμενα 

Επεξ/σία από noFEARgr

Ρε σεις σε ένα πιστολιδι έπαθε λάστιχο το αυτοκίνητο, το βρήκε μια σφαίρα χαχαχα και τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα, κάνει φλαπ φλαπ φλαπ χαχαχ. Πώς φτιάχνεται; Απλά το αφήνεις το αυτοκίνητο και γίνεται μόνο του;

To Phantom Liberty expansion παιδιά αξίζει;

Ηδη το ίδιο το base game μου φαίνεται πολύ μεγάλο πάντως.

Πρέπει να έχω κλείσει 12ωρο και αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα στην αρχή.

Ακόμα για παράδειγμα κλέινω τα skills που είναι στην τενία στο κάτω μέρος της οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελειωσα χθες βραδυ με το Phantom Liberty, κατ'εμε ειναι καλυτερο (σαν στορυ) απο το main game.

αξιζει και με το παραπανω.
καλογραμμενο, μπολικη δραση,νεα οπλα και οχηματα, καμποσα side missions.

το μονο που μου εσπασε τα νευρα,ειναι η διαρκης χρηση της λεξης "choom".
οκ, καλη φαση να εχει μια πολη το δικο της slang,αλλα με αυτο του γαμησανε το ταμτιριρίμ.
καθε 10 λεξεις και ενα "choom".

Επεξ/σία από sleepychris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...