xartemporas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 minute ago, just_a_dude said: λολλλ τους το ειχα στείλε screenshot στο mail support Το εχεις προχειρο το screenshot ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, xartemporas είπε Το εχεις προχειρο το screenshot ? το ειχα ανεβασει και εδω, ειναι στις πισω σελιδες Στις 26/9/2023 στις 11:12 ΠΜ, just_a_dude είπε Έχουν βελτιώσει τόσο πολύ τους αστυνόμους που μέχρι και τα διαλυμένα περιπολικά οδηγάνε, χαχαχαχ αυτό, χαχαχ @xartemporas Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Zulualert said: Δυο θέματα, αρχικά το αδίκησα το phantom liberty με την εισαγωγή του και το evacuation της Μyers ήταν βαρετό μετά από κάποια φάση, τώρα που πήγε στα τσακίδια με το καλό και βγήκα στην dogtown όντως είναι CP 2077 αλλά διαφορετικό και φυσικά έχει ένα κόσμο που περιμένει να ασχοληθείς Το δεύτερο το γράφω σχετικά με το θέμα όπου έχω με usb sound disconnections με το CP 2077, ξεκαθαρίζω ότι θέμα έχω μόνο με αυτό το παιχνίδι, προσωρινά μοιάζει να λύθηκε (λέω προσωρινά γιατί δεν ξέρω αν λύθηκε οριστικά) με το να κάνω clean την cache του VR Headset, αυτό έγινε λόγω ότι το headset άρχισε να μην έχει σωστό προσανατολισμό, και με την εκκαθάριση της cache έφτιαξε, αλλά και συμπτωματικά και το CP 2077, το headset είναι WMR, εάν αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο μπορεί να δοκιμάσει και αυτό. Αν είναι δυνατόν το ιδιο έχω και γω και έλεγα πάει μας αφήνει ο εξωτερικός HDD Τώρα που το ανέφερες όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν έπαιζα το cyberpunk το έκανε Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 πάντως μεγάλη αναβάθμιση τώρα που το δοκίμασα. Πλέον το game δείχνει ολοκληρωμένο και είχε δίκιο όποιος είχε γράψει εδώ ότι αυτή η stable έκδοση του game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Αν είναι δυνατόν το ιδιο έχω και γω και έλεγα πάει μας αφήνει ο εξωτερικός HDD Τώρα που το ανέφερες όμως συνειδητοποίησα ότι μόνο όταν έπαιζα το cyberpunk το έκανε Eίναι μεγάλο θέμα, το είχα πριν το 1,6 update, και εμφανίστηκε πάλι με το 2,0 update, εμφανίζεται σε όλες τις πλατφόρμες είτε amd είτε intel, και δεν υπάρχει κάποια σαφής λύση παρά trial & error, όπου συνήθως σπαταλά κάποιος χρόνος και προκαλεί εκνευρισμό. δεν λέω οτι βρήκα λύση γιατί θέλω να δω πόσο θα κρατήσει αλλά καθαρίζοντας την cache του VR Headset, όλα επανήλθαν στο φυσιολογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Κυκλοφόρησε το 2.01 update, είναι 13,7 GB στο Steam. Σπεύσατε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 68% σε pc . Πολυ εντυπωσιακο νουμερο και δειχνει γιατι επικεντρωθηκαν σε αυτην την εκδοση. Οπως και το 10% σε gog , ειναι εντυπωσιακο δεν το περιμενα Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, just_a_dude είπε Βγήκε το 2.01 gooooood mooornninnggg niiiigghtt ciiiittyyyyy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2023 από Armoral 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 CD PROJEKT RED Partners With Anonymous Content to Develop Live-Action Project Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις σε ένα πιστολιδι έπαθε λάστιχο το αυτοκίνητο, το βρήκε μια σφαίρα χαχαχα και τώρα μου έχει σπάσει τα νεύρα, κάνει φλαπ φλαπ φλαπ χαχαχ. Πώς φτιάχνεται; Απλά το αφήνεις το αυτοκίνητο και γίνεται μόνο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 ναι,απλα αστο και την επομενη φορα που θα το καλεσεις θα ειναι σαν καινουργιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W_anakin Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 To Phantom Liberty expansion παιδιά αξίζει; Ηδη το ίδιο το base game μου φαίνεται πολύ μεγάλο πάντως. Πρέπει να έχω κλείσει 12ωρο και αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα στην αρχή. Ακόμα για παράδειγμα κλέινω τα skills που είναι στην τενία στο κάτω μέρος της οθόνης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) τελειωσα χθες βραδυ με το Phantom Liberty, κατ'εμε ειναι καλυτερο (σαν στορυ) απο το main game. αξιζει και με το παραπανω. καλογραμμενο, μπολικη δραση,νεα οπλα και οχηματα, καμποσα side missions. το μονο που μου εσπασε τα νευρα,ειναι η διαρκης χρηση της λεξης "choom". οκ, καλη φαση να εχει μια πολη το δικο της slang,αλλα με αυτο του γαμησανε το ταμτιριρίμ. καθε 10 λεξεις και ενα "choom". Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2023 από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα