just_a_dude Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Ρε σεις ιδέα μου είναι ή το AI είναι κάπως καλύτερο; Παρατήρησα ότι αλλάζουν θέση κάποιες φορές και κάνουν και heal. Και γενικά κάνουν πιο λογικό cover, δεν κάθονται σαν χαζοί μες στη μέση και είναι πιο δύσκολο πλέον στο very hard. Πριν τους καθάριζα όλους για πλάκα.
_Theo_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ρε σεις ιδέα μου είναι ή το AI είναι κάπως καλύτερο; Παρατήρησα ότι αλλάζουν θέση κάποιες φορές και κάνουν και heal. Και γενικά κάνουν πιο λογικό cover, δεν κάθονται σαν χαζοί μες στη μέση και είναι πιο δύσκολο πλέον στο very hard. Πριν τους καθάριζα όλους για πλάκα. Ναι έχει βελτιωθεί στον τομέα αυτό. Πως μπορείς και το παίζεις στο Very Hard ; Το damage που κάνουν είναι υπερβολικό.
just_a_dude Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ναι έχει βελτιωθεί στον τομέα αυτό. Πως μπορείς και το παίζεις στο Very Hard ; Το damage που κάνουν είναι υπερβολικό. Spoiler έχω φτιάξει full netrunner build και τους κάνω πολύ ζημιά με τα quickhacks και είτε πεθαίνουν επί τόπου είτε μένουν με λίγα hp και είναι one shot. Χρησιμοποιώ και ένα smart rifle που βρήκα στην αποστολή με την Panam που ρίχνεις το AV και πας και σώζεις τον Mitch. Αυτό lockαρει στον στόχο και κάνει τρελή ζημιά. Και έχω πάρει και τα abilities ώστε να φορτίζουν γρήγορα τα γιατρικά και σπαμάρω heal Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2023 από just_a_dude 2
xtrmsnpr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Κατεβάζω το παιχνίδι, ανοίγω, σβήνω όλα τα saves, το σεταρω, τρώω μια ώρα με το ρολόι να φτιάξω χαρακτήρα, ξεκινάω το παιχνίδι, με πήρε ο ύπνος στη καρέκλα, ξύπνησα κ ήμουν στο αμάξι του παδρε περίμενε να απαντήσω κάτι. Σήμερα η συνέχεια. 1
psof Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 49 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Κατεβάζω το παιχνίδι, ανοίγω, σβήνω όλα τα saves, το σεταρω, τρώω μια ώρα με το ρολόι να φτιάξω χαρακτήρα, ξεκινάω το παιχνίδι, με πήρε ο ύπνος στη καρέκλα, ξύπνησα κ ήμουν στο αμάξι του παδρε περίμενε να απαντήσω κάτι. Σήμερα η συνέχεια. Εγώ λόγω δουλειάς δεν το ξεκίνησα ακόμα. Οταν είμαι κουρασμένος δεν μου έρχεται να παίξω RPG. Όταν έπαιζα το BG3 τον Αυγουστο δεν είχα τίποτα να κάνω και έλιωνα όλη μέρα με ευχαρίστηση.
sleepychris Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2023 cyberpunk και bg3 ειναι δυο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα παιχνιδια. μην σε παραπλανει η ταμπελα "rpg".
sleepychris Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 ρε φιλος,ελεος πια με τα βιντεο. αν θελει καποιος να τα δει, θα τα ψαξει. δεν νομιζω οτι προσφερουν κατι στο ολο θεμα.
psof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, sleepychris είπε cyberpunk και bg3 ειναι δυο ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικα παιχνιδια. μην σε παραπλανει η ταμπελα "rpg". To είπα με την έννοια ότι σε τέτοιους κόσμους πρέπει να βυθίζεσαι για ώρες για να το ευχαριστιέσαι. Δεν είναι για 1-2 ώρες την ημέρα όταν έρχεσαι κουρασμένος απο την δουλειά. Μπορεί να μην έχεις τις άπειρες επιλογές/αποφάσεις του BG3 αλλά το παιχνίδι κάνει απίστευτη δουλειά για να σε κάνει να νιώθεις ως ένας Edgerunner Mercenary. Σου δίνει έναν ρόλο τον V και χάνεσαι στο κόσμο του. 75 ώρες μου πήρε το πρώτο playthrough στο release. 6
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 13 ώρες πριν, psof είπε Εγώ λόγω δουλειάς δεν το ξεκίνησα ακόμα. Οταν είμαι κουρασμένος δεν μου έρχεται να παίξω RPG. Όταν έπαιζα το BG3 τον Αυγουστο δεν είχα τίποτα να κάνω και έλιωνα όλη μέρα με ευχαρίστηση. Έτσι και γω. Δούλευα και είχα τη διπλωματική. Τελείωσε η δουλειά, έμεινε η διπλωματική που σχεδόν τελείωσε κ το δοκίμασα. Αλλά είμαι κομμάτια και παίζω 1-2 ώρες κ τα κλείνω και κοιμάμαι. 1
Zus Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Έτσι και γω. Δούλευα και είχα τη διπλωματική. Τελείωσε η δουλειά, έμεινε η διπλωματική που σχεδόν τελείωσε κ το δοκίμασα. Αλλά είμαι κομμάτια και παίζω 1-2 ώρες κ τα κλείνω και κοιμάμαι. Δοκίμασε Starfield και θα κοιμάσαι πριν προλάβεις να το κλείσεις.
Zulualert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δυο θέματα, αρχικά το αδίκησα το phantom liberty με την εισαγωγή του και το evacuation της Μyers ήταν βαρετό μετά από κάποια φάση, τώρα που πήγε στα τσακίδια με το καλό και βγήκα στην dogtown όντως είναι CP 2077 αλλά διαφορετικό και φυσικά έχει ένα κόσμο που περιμένει να ασχοληθείς Το δεύτερο το γράφω σχετικά με το θέμα όπου έχω με usb sound disconnections με το CP 2077, ξεκαθαρίζω ότι θέμα έχω μόνο με αυτό το παιχνίδι, προσωρινά μοιάζει να λύθηκε (λέω προσωρινά γιατί δεν ξέρω αν λύθηκε οριστικά) με το να κάνω clean την cache του VR Headset, αυτό έγινε λόγω ότι το headset άρχισε να μην έχει σωστό προσανατολισμό, και με την εκκαθάριση της cache έφτιαξε, αλλά και συμπτωματικά και το CP 2077, το headset είναι WMR, εάν αντιμετωπίσει κάποιος κάτι ανάλογο μπορεί να δοκιμάσει και αυτό. 1
Armoral Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Patch 2.01 - Home of the Cyberpunk 2077 universe — games, anime & more 😁
just_a_dude Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Armoral είπε Patch 2.01 - Home of the Cyberpunk 2077 universe — games, anime & more 😁 λολλλ τους το ειχα στείλε screenshot στο mail support
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα