Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

προσωπικα προτιμω κατα πολυ το story του dlc.
εκτος οτι ειναι πιο action packed και σαν στορυ ειναι πιο βαθυ.

στο main story ηταν παααρα πολυ basic κατ'εμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, toxotis70 said:

για να παιξεις το DLC πρεπει να εχεις τελειωσει το main game ή μπορεις κατευθειαν να το παιξεις αυτο ?

Σε καποια φαση του Main story, μετα απο καποιες αποστολές , ξεκινα το dlc. To καταλαβαινεις πιο πριν γιατι τις εχει ομαδοποιημενες ως phantom liberty, ετσι το εκανα και ειναι καλυτερα, μην ξεκινας κατευθειαν.

Επεξ/σία από xartemporas

2 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

για να παιξεις το DLC πρεπει να εχεις τελειωσει το main game ή μπορεις κατευθειαν να το παιξεις αυτο ?

Ναι γίνεται.

Εγώ με το που πάτησα new game μου είχε δεξιά να ξεκινήσω το dlc και αριστερά το κλασικό night city.

Καλό είναι να ξεκινήσεις το night city ώστε να έχεις έναν μπουσουλα.

Συν ότι ξεκινώντας το από την αρχή θα πας πιο έτοιμος στο λιμπερτυ από ιτεμς σκιλς κτλ 

• Like 3

4 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

Μην πας κατευθείαν στο dlc. Δε θα καταλάβεις τιποτα και θα χάσεις το 90% από την εμπειρία. Πάρε το χρόνο σου και δες τις αποστολές και την εξέλιξη της ιστορίας.

• Like 5

6 ώρες πριν, sleepychris είπε

στο main story ηταν παααρα πολυ basic κατ'εμε.

Δεν θα το έλεγα τόσο basic, τουλάχιστον με τράβηξε σε σημείο που άφησα πολλά side quests για να το προχωρήσω και αναγκαστικά σταμάτησα πριν το τελευταίο στάδιο, γιατί έχω αφήσει πολύ πράμα στη Night City + το DLC.

Όσο για την ατμόσφαιρα, εγώ τη βρίσκω εξαιρετική για Cyberpunk megacity,  προφανώς με τα γνωστά ελαττώματα ενός game world + rly basic AI. Μερικά side-quests τα βρήκα διαμαντάκια, οκ το writing/dialogue θα μπορούσε να είναι καλύτερο, αλλά basic δεν το έλεγα και νομίζω προσφέρουν αρκετά στην ατμόσφαιρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, xtrmsnpr said:

image.png.99709c9d429237027d7b7d374ece021e.png

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσω το "πέτσινος tech demo"!
plz be good, pppllllllzzzzz!
(κάνα νέο για το πότε θα βγει το 2.01?)

Amd καρτα εχω ,, Αυτο για το πετσινος demo κλπ...  τα βρισκω κουταμαρες εν μερει.. Προφανως και το παιχνιδι βοηθαει για να γινει προωθηση του RT κλπ , αλλα μακαρι τα παιχνιδια να ειχαν το optimization του συγκεκριμενου παιχνιδιου , ειδικα την στιγμη που προσφερει αυτα τα κορυφαια γραφικα  .  Πολλα παιχνιδια με πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας απεικονιση-γραφικα  , τρεχουν και πολυ χειροτερα απο αυτο ( starfield) . Για μενα δικαια θεωρειται tech demo οπως αποκαλειται...

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 4

47 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Amd καρτα εχω ,, Αυτο για το πετσινος demo κλπ...  τα βρισκω κουταμαρες εν μερει.. Προφανως και το παιχνιδι βοηθαει για να γινει προωθηση του RT κλπ , αλλα μακαρι τα παιχνιδια να ειχαν το optimization του συγκεκριμενου παιχνιδιου , ειδικα την στιγμη που προσφερει αυτα τα κορυφαια γραφικα  .  Πολλα παιχνιδια με πολυ χαμηλοτερης ποιοτητας απεικονιση-γραφικα  , τρεχουν και πολυ χειροτερα απο αυτο ( starfield) . Για μενα δικαια θεωρειται tech demo οπως αποκαλειται...

Άσε μωρέ να κάνουμε λίγο πλάκα μωρέ. Μη τα παίρνετε τόσο τις μετρητοίς όλα. Το ότι είναι playground της Nvidia δεν μας αποτρέπει τίποτα να κάνουμε χαβαλε( και να τριγκαρουμε κόσμο).

Να είναι καλό το παιχνίδι και στρωμένο και να μην είναι η αηδία που ήταν, αυτό με ενδιαφέρει. Μου είχε καταστρέψει όλα τα όνειρα!

8 ώρες πριν, xartemporas είπε

Made with AI

Απόκρυψη περιεχομένων

img_1_1696411726861.jpg.d1f6918d71d4870c32df7b6088813575.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

img_2_1696411739602.jpg.cddae09aa13e5a61136be7ea66d5e98b.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

img_3_1696411760368.jpg.2ae124666b844b42fa39dc59b6feca7c.jpg

Απόκρυψη περιεχομένων

img_5_1696411785330.jpg.5eeb45953155b142a0f3eccc5c10ad22.jpg

Καθόλου απίθανο η 7090 να κάνει το ίδιο ακριβώς σε πραγματικό χρόνο. Είναι το λεγόμενο neural rendering.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...