naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Μετά από αρκετές δοκιμές, συνεχίζω να πιστεύω πως το PT είναι προς το παρόν ελαφρώς καλύτερο χωρίς RR, με εξαίρεση ορισμένα artifacts λόγω του denoiser. Ένα ακόμα συγκρητικό: https://imgsli.com/MjEwODcw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 60%/40% Θα ελεγα εγω. Στο 60% των περιπτωσεων ειναι καλυτερο και στο 40% χειροτερο. Θελει ακομα δουλεια αλλα θα υπαρξει βελτιωση σιγουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 To RR είναι καλύτερο γιατί βελτιώνει τα Path Tracing στοιχεία (υψηλότερης ανάλυσης reflections, σωστότερος φωτισμός, κτλ). Άλλα έχει άπειρο sharpening, ακόμη και στο 0 να το βάλεις το slider. Εγώ δεν το μπορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2023 πάμε ένα cyberfashion? απλό screenshot απ'το inventory! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Στον τεχνικό τομέα είναι το Crysis της εποχής όπως ήταν και day one όπου έγινε η αγορά του, η γκρίνια υπήρχε γιατί ήθελαν όλοι με μέτριες κάρτες τοπ εμπειρία, δεν έγινε τότε και προφανώς και δεν θα γίνει ποτέ, τώρα στα του phantom liberty, η εμπειρία μέχρι στιγμής δεν είναι καλή, έφτασα μέχρι το πρώτο boss fight και το παράτησα στα τούνελ όπου συνεχίζεται το rescue mission, δεν είναι σε καμία περίπτωση cp2077 night city, εκείνο έχει ατμόσφαιρα, δυστοπία, είναι μαύρο χωρίς ελπίδα, ένας πραγματικός σκουπιδότοπος στο μέλλον, το phantom liberty μέχρι στιγμής φέρνει σε action fps, ελπίζω να αλλάζει αργότερα αλλιώς από εμένα είναι fail για τα γούστα μου 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zulualert είπε είναι μαύρο χωρίς ελπίδα, ένας πραγματικός σκουπιδότοπος στο μέλλον Με λίγες λέξεις μας είπες ακριβώς τι είναι το cyberpunk η καλύτερη περιγραφή που θα μπορούσε να δώσει κάποιος 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Zulualert είπε Στον τεχνικό τομέα είναι το Crysis της εποχής όπως ήταν και day one όπου έγινε η αγορά του, η γκρίνια υπήρχε γιατί ήθελαν όλοι με μέτριες κάρτες τοπ εμπειρία, δεν έγινε τότε και προφανώς και δεν θα γίνει ποτέ, τώρα στα του phantom liberty, η εμπειρία μέχρι στιγμής δεν είναι καλή, έφτασα μέχρι το πρώτο boss fight και το παράτησα στα τούνελ όπου συνεχίζεται το rescue mission, δεν είναι σε καμία περίπτωση cp2077 night city, εκείνο έχει ατμόσφαιρα, δυστοπία, είναι μαύρο χωρίς ελπίδα, ένας πραγματικός σκουπιδότοπος στο μέλλον, το phantom liberty μέχρι στιγμής φέρνει σε action fps, ελπίζω να αλλάζει αργότερα αλλιώς από εμένα είναι fail για τα γούστα μου Πιο σκουπιδότοπο από τη Dogtown πάντως δε θα βρεις. Το dlc χαρακτηρίζεται ως εξης: Αναφορά σε κείμενο Phantom Liberty is a new spy-thriller adventure for Cyberpunk 2077. Return as cyber-enhanced mercenary V and embark on a high-stakes mission of espionage and intrigue to save the NUS President. In the dangerous district of Dogtown, you must forge alliances within a web of shattered loyalties and sinister political machinations. Do you have what it takes to survive? Αν το τελειώσεις θα δεις ότι δεν είναι μόνο action. Έχει όμως δική του ταυτότητα και είναι διαφορετική από το βασικό παιχνίδι. Σου δίνει όμως την επιλογή να ολοκληρώσεις την ιστορία που ξεκίνησε με το Cyberpunk 2077 με ότι συνεπάγεται αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Ένα άψυχο πράγμα ήταν η Night City με σάπιο AI και πολύ μικρό density. Τι σας άρεσε απορώ..Στο The Ascent έβλεπες πολύ καλύτερη Cyberpunk κατάσταση. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Συμφωνώ απόλυτα για το ascent Η ατυχία του ήταν ότι δεν είχε εταιρεία κολοσσό από πίσω να το προμοταρει και έκανε κακό launch γιατί υπήρχαν μπόλικα θέματα με το performance Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Και αυτό με το συνεχές respawn των εχθρών στο ascent δεν αντεχόταν. Κατά τα άλλα πολύ καλό game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azazil1190 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 46 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ένα άψυχο πράγμα ήταν η Night City με σάπιο AI και πολύ μικρό density. Τι σας άρεσε απορώ..Στο The Ascent έβλεπες πολύ καλύτερη Cyberpunk κατάσταση. Το ascent είχε καλύτερη ατμόσφαιρα η μάλλον ήταν πιο cyberpunk φάση από ότι το cp2077 αλλά την ατμόσφαιρα της night city και το συναίσθημα που μου βγάζε δεν μου το βγάζει το liberty.Λες και παίζω άλλο παιχνίδι είναι Του λείπει αυτή η νταρκιλα και αυτό το ψυχανωμαλο συναίσθημα απόγνωσης χαράς και λύπης μαζί. Το liberty είναι λίγο πιο mad max φάση . Θα το τελειώσω βέβαια κάποια στιγμή και αυτό και θα επιστρέψω night city να κάνω κάποια side που έχω αφήσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2023 43 λεπτά πριν, Armoral είπε Πιο σκουπιδότοπο από τη Dogtown πάντως δε θα βρεις. Το dlc χαρακτηρίζεται ως εξης: Αν το τελειώσεις θα δεις ότι δεν είναι μόνο action. Έχει όμως δική του ταυτότητα και είναι διαφορετική από το βασικό παιχνίδι. Σου δίνει όμως την επιλογή να ολοκληρώσεις την ιστορία που ξεκίνησε με το Cyberpunk 2077 με ότι συνεπάγεται αυτό. Kαλα΄προφανώς θα το τελειώσω, μέχρι στιγμής πάντως είναι κουραστικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα