Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύω η κανονική ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε με το που τελείωσαν με τα expansions του Witcher 3 δλδ το 2015 . Οπότε αν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 θα έχουν περάσει 4μιση χρόνια ανάπτυξης που για τέτοιου μεγέθους videogame δεν ειναι τόσο ακραίο. 

6 ώρες πριν, WizNick είπε

Και στην τελικη τι κακο εχουν τα γραφικα κονσολας...εγω οταν παιζω Horizon Zero Dawn στο PS4 Pro (των 290 ευρω) και την 55αρα HDR TV, βλεπω καλυτερες γραφικαρες απο την συντριπτικη πλειοψηφια των pc games.

Από πότε κάνει το Ps4 Pro 290€?

25 λεπτά πριν, Balantakos είπε

ΔΕΝ θα θες μηχανημα 1500 ευρω για να παιξεις...σταματα να ακους τον καθενα που λεει για 2080Ti και σκατοRTX και ιστοριες..

Ας σταματησουμε με τις καρτες γραφικων επιτελους, γιατι εχει καταντησει αηδια το θεματακι.

Αν μιλάς για max settings σε 60fps τότε ισως λογικά να χρειάζεται 1500 build (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα). Εγώ προσωπικά θα χαρώ πολύ αν η κάρτα μου θα βγάζει 60fps στα open world παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε 2 χρόνια έστω και στην ανάλυση της οθόνης που έχω τώρα οχι ότι είναι απίθανο αλλά ότι τα τελευταία 3 χρόνια είχαμε φτάσει σε κομβικό σημείο και οι απαιτήσεις στα video game δεν  ανέβαιναν είναι γεγονός, αλλά τώρα είναι αναμενόμενο να ανέβουν για αυτό το λόγο μη ξεχνάς ότι έρχεται και καινούρια γενιά κονσολών και αυτά πάνε μαζί 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Balantakos είπε

ΔΕΝ θα θες μηχανημα 1500 ευρω για να παιξεις...σταματα να ακους τον καθενα που λεει για 2080Ti και σκατοRTX και ιστοριες..

Ας σταματησουμε με τις καρτες γραφικων επιτελους, γιατι εχει καταντησει αηδια το θεματακι.

κα;λα προφανως θα μπορω και με το δικο μου αλλα το θεμα ειθναι οτι σε υετοια παιχνιδια ΔΕΝ πρεπει να μετρας frames και pixels

Επεξ/σία από nipoa
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nipoa είπε

κα;λα προφανως θα μπορω και με το δικο μου αλλα το θεμα ειθναι οτι σε υετοια παιχνιδια ΔΕΝ πρεπει να μετρας frames και pixels

Καλή η φιλοσοφία, ότι τα γραφικά και τα frames δε κάνουν το παιχνιδι αλλά fps με ποντίκι εγω δε θα το παίξω με 30 καρέ

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 2
  • Thanks 1

ναι δεν βγηκε οπως το ενοουσα.

ενοοω οτι σε τετοιες παιχνιδαρες δε πρεπει να εισαι με 20 fps και να χαλας  την διαθεση σου. 60 το ιδανικο ναι αλλα ξαναλεω δε θα γινω γιουσουφακι να σκαω 500ρικα για ενα παιχνιδι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω η CD PROJECT να ξεφύγει πολύ απ' τις απαιτήσεις των καιρών. Εγώ έχω την εντύπωση ότι σε 2 χρόνια θα υπάρχουν και άλλα παιχνίδια που θα σε κάνουν να σκέφτεσαι να αναβαθμίσεις βέβαια αυτά είναι αναλόγως και τι διαθέτει ο καθένας ή με τι μένει ο καθένας ικανοποιημένος αλλά αν έχεις πχ μια gtx960 ή μια r9 280 τότε φυσικά και είναι μονοδρομος η αναβάθμιση γιατί αυτές οι κάρτες δε θα σηκώνουν ούτε στα Low ούτε πουθενά εστω 50 fps στα AAA games του 2020 

Μην αναφέρθουμε καν σε CPU από αυτά που είδα κανένας 4 πηρηνος χωρίς HyperThread δε θα τρέχει το παιχνίδι σε 60 καρέ. Aς ελπίσουμε ότι αυτοί που θα έχουν HT να μπορούν

Επεξ/σία από insaneblyat

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Κι αν δεν φάει και καμιά αναβολή για πιο μετά... 😛

tenor.gif

Btw guys γιατί δεν κάνετε κάτι σαν "PC Gaming Tech" idk thread να τα λέτε εκεί?!

2 λεπτά πριν, Balantakos είπε

😎 😏

cyberpunk-2077-message.png

Στις 27/8/2018 στις 9:24 ΜΜ, noFEARgr είπε

rj2fmi8ycoi11.jpg

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Confused 1

2 ώρες πριν, insaneblyat είπε

Πιστεύω η κανονική ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε με το που τελείωσαν με τα expansions του Witcher 3 δλδ το 2015 . Οπότε αν κυκλοφορήσει στις αρχές του 2020 θα έχουν περάσει 4μιση χρόνια ανάπτυξης που για τέτοιου μεγέθους videogame δεν ειναι τόσο ακραίο. 

Από πότε κάνει το Ps4 Pro 290€?

Αν μιλάς για max settings σε 60fps τότε ισως λογικά να χρειάζεται 1500 build (τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα). Εγώ προσωπικά θα χαρώ πολύ αν η κάρτα μου θα βγάζει 60fps στα open world παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε 2 χρόνια έστω και στην ανάλυση της οθόνης που έχω τώρα οχι ότι είναι απίθανο αλλά ότι τα τελευταία 3 χρόνια είχαμε φτάσει σε κομβικό σημείο και οι απαιτήσεις στα video game δεν  ανέβαιναν είναι γεγονός, αλλά τώρα είναι αναμενόμενο να ανέβουν για αυτό το λόγο μη ξεχνάς ότι έρχεται και καινούρια γενιά κονσολών και αυτά πάνε μαζί 

Ρε μαγκες,τι 1500 ευρω build για 60 fps? Δηλαδη ημαρτον,τετοια διαβαζουν και οι αποκλειστικα κονσολαδες και παιρνουν τα πανω τους...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

Ρε μαγκες,τι 1500 ευρω build για 60 fps? Δηλαδη ημαρτον,τετοια διαβαζουν και οι αποκλειστικα κονσολαδες και παιρνουν τα πανω τους...

Καταρχας μιλούσα αποκλειστικά  για Max settings Μου αρεσει που τα εξηγω κιολας πάνω, το 2020 βγαίνουν  καινούριες κονσόλες  οι απαιτήσεις  θα αυξηθούν! Ιδίως στα πιο high settings Εδω τώρα το 2018 60fps σε max settings FHD πολλά games χρειαζονται κάρτα 500€ και cpu 200€.Το 2020 με next gen consoles με τα σημερινά δεδομένα για τέτοιου είδους games εύκολα θα χρειάζεται 1500 συστημα και αφού οι τιμές στις κάρτες δε βλέπω να πέφτουν ίσως τόσα να χρειάζεσαι και το 2020

Επεξ/σία από insaneblyat

Guys το pc gaming είναι ακριβό σπορ. Ναι τα πράγματα είναι υπέροχα στους επεξεργαστές, στις μνήμες είναι τραγικά και στις κάρτες γραφικών πλέον εφιαλτικά.. Εκτός και αν αλλάξει δραματικά κάτι.

Προφανώς και είναι legit  επιχείρημα τύπου "παίρνω κονσόλα με 300-400€ και παίζω". Δε γίνεται να δώσεις τα ίδια χρήματα για να χτίσεις pc και να περιμένεις να παίζεις τα ίδια παιχνίδια. Σε pc τόσα τουλάχιστον θα πάνε μόνο για τη κάρτα γραφικών..

Όχι ότι θα προτιμούσα ποτέ κονσόλα, αλλά gaming στο pc ξαναλέω είναι ακριβό σπορ...

Τώρα από τις απαιτήσεις των παιχνιδιών του 2018 που ανεβαίνουν και ότι το Cyberpunk πάει μάλλον για 2020 που έρχεται και νέα γενιά κονσολών ε πάμε για γερά requirements.

Είναι τόσο μακριά ακόμα βέβαια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, insaneblyat είπε

Από πότε κάνει το Ps4 Pro 290?

Τοσο μου κοστισε. Ειχε 350 ευρω και με 60 ευρω εκπτωση, τελικη τιμη 290. Πριν 4 μηνες.

Επεξ/σία από WizNick

38 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Καταρχας μιλούσα αποκλειστικά  για Max settings Μου αρεσει που τα εξηγω κιολας πάνω, το 2020 βγαίνουν  καινούριες κονσόλες  οι απαιτήσεις  θα αυξηθούν! Ιδίως στα πιο high settings Εδω τώρα το 2018 60fps σε max settings FHD πολλά games χρειαζονται κάρτα 500€ και cpu 200€.Το 2020 με next gen consoles με τα σημερινά δεδομένα για τέτοιου είδους games εύκολα θα χρειάζεται 1500 συστημα και αφού οι τιμές στις κάρτες δε βλέπω να πέφτουν ίσως τόσα να χρειάζεσαι και το 2020

το Cyberpunk φτιαχνεται για current gen και ελπιζουμε στο PC να λαβει εξτρα treatment,αλλα απο αυτα που ειδαμε στο gameplay reveal που ετρεχε σε PC δεν φανηκε να ξεφευγουν τα visuals  σε αλλο επιπεδο. Σε max settings σε 1080p 60 fps,με ray tracing κλειστο φυσικα ,το παιχνιδι θα παιζετε ανετα στα max σε ενα PC γυρω στο 1000αρι. 

Αυτη την στιγμη μια 1070,που προσφερει ανετα τις επιδοσεις που ψαχνουμε ,εχει 400 ευρω στο σκρουτζ,βαλε και 110 τον νεο i3,εκλεισες με 500-520 ευρω καρτα+cpu. Βαλε και μητρικη ενα 80αρι,ενα 140αρι 16αρα ram,740 ευρω μεχρι στιγμης και μετα βαλε 80 για psu,80 για motherboard και σου μενουν και 100 για κουτι+δισκο. Αντε βαλε και ενα 50αρι εξτρα για να παρεις και εναν μεγαλο ssd. 

Και αυτα τα γραφω τωρα,οταν βγει το παιχνιδι θα εχεις καλυτερο vfm μολις βγουν οι 2000 series της Nvidia. Αυτα τα 1500αρικα δεν υπαρχουν να ξερετε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...