Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 44 minutes ago, Zulualert said: Kαλημέρα, το πρόβλημα όπου έχω είναι και εδώ https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/usb-problem.11106500/ Την ώρα του game ακούγεται ο ήχος σαν να συνδέεις φλασάκι usb και αποσυνδέεται για ένα δευτερόλεπτο και κάνει lag στιγμιαίο τίποτα άλλο, random εντελώς, μπορεί να το εμφανίσει μία φορά πολλές ή και καθόλου σε κάποιο session Δεν κατέληξα κάπου αφού δοκίμασα, firmware update, άλλο nvme, στοκ settings, καθαρή εγκατάσταση, το πρόβλημα παραμένει μόνο με το cyberpunk 2077 το είχα και παλαιότερα αλλά κάποια στιγμή έφτιαξε, σαν προσωρινή λύση βρήκα να κάνω verify τα αρχεία από το steam κάθε φορά στο πρώτο session μετά το verify είναι όλα οκ Τι περιφερειακά έχεις? Mouse keyboard? Μου το έκανε της corsair σε άλλο παιχνίδι. Είχα δοκιμάσει τα πάντα αλλά δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου ότι μπορεί να φταίει το πληκτρολόγιο...αλλά έφταιγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Αρκετά, VR Headset, F-16 Thrustmaster HOTAS, MFD screens etc, corsair commander pro, με όλα τα fans και το watercooling εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Zulualert said: Αρκετά, VR Headset, F-16 Thrustmaster HOTAS, MFD screens etc, corsair commander pro, με όλα τα fans και το watercooling εκει Ξεκινά να βγάζεις μέχρι να εντοπίσεις το θέμα 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Καλά αυτό εννοείται ότι το έχω κάνει ΄άπειρες φορές αλλά δεν, ακόμη και μετά από φορμάτ χωρίς κανένα software icue, wmd κλπ πάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Cyberpunk 2077 Update v2.0 | Walking Around | DLSS 3.5 - Path Tracing with Ray Reconstruction 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Zulualert είπε Kαλημέρα, το πρόβλημα όπου έχω είναι και εδώ https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/usb-problem.11106500/ Την ώρα του game ακούγεται ο ήχος σαν να συνδέεις φλασάκι usb και αποσυνδέεται για ένα δευτερόλεπτο και κάνει lag στιγμιαίο τίποτα άλλο, random εντελώς, μπορεί να το εμφανίσει μία φορά πολλές ή και καθόλου σε κάποιο session Δεν κατέληξα κάπου αφού δοκίμασα, firmware update, άλλο nvme, στοκ settings, καθαρή εγκατάσταση, το πρόβλημα παραμένει μόνο με το cyberpunk 2077 το είχα και παλαιότερα αλλά κάποια στιγμή έφτιαξε, σαν προσωρινή λύση βρήκα να κάνω verify τα αρχεία από το steam κάθε φορά στο πρώτο session μετά το verify είναι όλα οκ Τι λες τώρα! Δεν είχα ιδέα. Λίγο το έψαξα, βρήκα κάποια θέματα στο Reddit, έχουν κάποιες λύσεις μέσα πχ https://reddit.com/r/cyberpunkgame/s/n1iZbq5nDq 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Tα έχω δει φίλε, γενικά είναι λίγο trial&error φάση και εγώ από Μάρτη και μετά δεν είχε κάνει κιχ, εμφανίστηκε τώρα το πρόβλημα μετά το Update, για να είμαι σίγουρος ότι δεν είναι κάτι hardware μέτρουσα με πολύμετρο την τάση των 5v κάθε θύρας usb ξεχωριστά με το VR Headset επάνω σε αυτή να τρέχει VR και η τάση απόλυτα σταθερή, είναι software bug θα δείξει Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Zulualert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 39 minutes ago, d4ydr33m3r said: Cyberpunk 2077 Update v2.0 | Walking Around | DLSS 3.5 - Path Tracing with Ray Reconstruction "Daydream gaming" βλέπω όνομα καναλιού.. δικό σου ; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε "Daydream gaming" βλέπω όνομα καναλιού.. δικό σου ; ; Θα μπορουσε! 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 https://reddit.com/r/Amd/s/htl6xuIfOT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιος παίζει τίτλους ΑΑΑ σε περιβάλλον Linux οέο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imperia Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Είμαι στο main game και έλαβα τηλ από Songbird. Μου έχουν μείνει καμια 15 side quests και η τελευταία Op55Η1. Τι να κάνω τώρα,να τελειώσω όλο το main game και μετά να παίξω το DLC ? Αν παω στο DLC προτού την τελευταία αποστολή Op55Η1 θα μπορώ να γυρίσω μετά να ολοκληρώσω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε https://reddit.com/r/Amd/s/htl6xuIfOT Καλά νταξ, Linux δε κάθομαι να βάλω. Θα μείνω με -25% δε πειράζει 😝. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, που λένε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 53 λεπτά πριν, Imperia είπε Είμαι στο main game και έλαβα τηλ από Songbird. Μου έχουν μείνει καμια 15 side quests και η τελευταία Op55Η1. Τι να κάνω τώρα,να τελειώσω όλο το main game και μετά να παίξω το DLC ? Αν παω στο DLC προτού την τελευταία αποστολή Op55Η1 θα μπορώ να γυρίσω μετά να ολοκληρώσω ? Εγώ είχα τελειώσει τα πάντα και μετά το ξεκίνησα. Θα μπορείς να τα τελειώσεις όμως και μετά το dlc. Επίσης θα σου δώσει και ένα επιπλέον τέλος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 4 hours ago, xartemporas said: https://reddit.com/r/Amd/s/htl6xuIfOT ναι αλλα στο benchmark λεει win10 vs win11 ΛΟΛ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα