Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, psof είπε

Κάτι παίχτηκε με την Ουκρανική μετάφραση του Phantom Liberty. Οι μεταφραστές χωρίς να πάρουν άδεια απο την CDPR άλλαξαν το σενάριο και έβαλαν αντιρωσικά μηνύματα στο expansion. Οι Ρώσοι τα πήραν στο κρανίο και μάλλον έκαναν εφοδο με negative reviews και αντιουκρανικα μηνύματα και το steam μάλλον προσπαθεί να τα σβήσει.

Μου το εμφάνισε η google στο τηλέφωνο:

CD Projekt Red apologizes for anti-Russia references in Cyberpunk 2077 update

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 ώρες πριν, Sprou είπε

Τι έγινε ρε παιδιά;

Μπήκε κάνεις Dogtown;

Η αγορά γαμαει, πάω 2 ώρες πάνω κάτω για να τα ψάξω όλα.

Πολύ ακριβή όμως, no eddies. 💸💸

Έπαιξα και γω λίγο χτες..όντως εάν εννοείς το stadium ναι είναι άλλο level..

Dogtown πηγα, με έχει βάλει σε ένα μονοκόμματο main και δε με έχει αφήσει ακόμα για explore..

Πολύ πιστολιδι στην αρχή και ελάχιστο Stealth..

• Like 1

1 ώρα πριν, sleepychris είπε

πως τρεχει?
εννοω απο πλευρας bug,glitches, κτλ.

Από performance με 4090 δε σχολιάζω καν,από bugs κτλ nothing at all μέχρι στιγμής..

10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Bugs κυρίως visual αλλά τίποτα το ιδιαίτερο (κάνα glitch σε animations) 

Αυτό μόνο είδα σε κάποια φάση. Φαίνονται τα αυτοκίνητα από πίσω, μόνο σε αυτή την πινακίδα όμως.

Πολύ όμορφο το dlc και καταιγιστικό σε κάποιες φάσεις. Συνδυάζει stealth και χαμούλη. Ωραία πράγματα από τη CDPR.

cb bug.jpg

• Like 2

https://gamingbolt.com/cyberpunk-2077-hits-its-highest-steam-concurrent-user-count-since-launch

As per data visible on SteamDB, yesterday, the day of Phantom Liberty’s launch, Cyberpunk 2077 hit a peak concurrent Steam user count of 246,754 players. That’s the highest it’s been since the game exceeded a million concurrent players on Steam upon its release in December 2020...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, kostiger είπε

https://gamingbolt.com/cyberpunk-2077-hits-its-highest-steam-concurrent-user-count-since-launch

As per data visible on SteamDB, yesterday, the day of Phantom Liberty’s launch, Cyberpunk 2077 hit a peak concurrent Steam user count of 246,754 players. That’s the highest it’s been since the game exceeded a million concurrent players on Steam upon its release in December 2020...

To ΣΒ θα είναι μεγαλύτερο. Και εγώ που είμαι φαν θα το πιάσω απο την αρχή το βράδυ της Παρασκευής. 

Απ'ότι είδα στο save μου 75 ώρες μου είχε πάρει να το 100% πριν απο 3 χρόνια οπότε μαζί με το dlc θα πάω τουλάχιστον για 100αρα τώρα... Τη πρώτη φορά το είχα παίξει στο hard με τα cheat tech guns που έβρισκαν στόχο πίσω απο τους τοίχους. Τώρα στο very hard με melee λογικά θα μου φανεί πολύ πιο δύσκολο.

Επεξ/σία από psof
  • Like 1

Σε εμένα είναι unplayable σχεδόν, εμφανίστηκε παλι το θέμα που είχα παλιότερα με USB disconnections την ώρα του παιχνιδιου, κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του παντως λυση δεν υπάρχει από την  εταιρεία κάποιοι έχουν αυτό το θέμα και απλά δεν.. 

50 λεπτά πριν, Zulualert είπε

Σε εμένα είναι unplayable σχεδόν, εμφανίστηκε παλι το θέμα που είχα παλιότερα με USB disconnections την ώρα του παιχνιδιου, κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του παντως λυση δεν υπάρχει από την  εταιρεία κάποιοι έχουν αυτό το θέμα και απλά δεν.. 

θέλεις να μας το εξηγήσεις πιο ανθρώπινα; Για να βγάλουμε και εμείς άκρη με το τί έγραψες αλλά και για να βοηθήσουμε;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

θέλεις να μας το εξηγήσεις πιο ανθρώπινα; Για να βγάλουμε και εμείς άκρη με το τί έγραψες αλλά και για να βοηθήσουμε;

Kαλημέρα, το πρόβλημα όπου έχω είναι και εδώ

https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/usb-problem.11106500/

Την ώρα του game ακούγεται ο ήχος σαν να συνδέεις φλασάκι usb και αποσυνδέεται για ένα δευτερόλεπτο και κάνει lag στιγμιαίο τίποτα άλλο, random εντελώς, μπορεί να το εμφανίσει μία φορά πολλές ή και καθόλου σε κάποιο session

Δεν κατέληξα κάπου αφού δοκίμασα, firmware update, άλλο nvme, στοκ settings, καθαρή εγκατάσταση, το πρόβλημα παραμένει μόνο με το cyberpunk 2077 το είχα και παλαιότερα αλλά κάποια στιγμή έφτιαξε, σαν προσωρινή λύση βρήκα να κάνω verify τα αρχεία από το steam κάθε φορά στο πρώτο session μετά το verify είναι όλα οκ

Επεξ/σία από Zulualert

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...