xtrmsnpr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, psof είπε Κάτι παίχτηκε με την Ουκρανική μετάφραση του Phantom Liberty. Οι μεταφραστές χωρίς να πάρουν άδεια απο την CDPR άλλαξαν το σενάριο και έβαλαν αντιρωσικά μηνύματα στο expansion. Οι Ρώσοι τα πήραν στο κρανίο και μάλλον έκαναν εφοδο με negative reviews και αντιουκρανικα μηνύματα και το steam μάλλον προσπαθεί να τα σβήσει. Μου το εμφάνισε η google στο τηλέφωνο: CD Projekt Red apologizes for anti-Russia references in Cyberpunk 2077 update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 14 ώρες πριν, Sprou είπε Τι έγινε ρε παιδιά; Μπήκε κάνεις Dogtown; Η αγορά γαμαει, πάω 2 ώρες πάνω κάτω για να τα ψάξω όλα. Πολύ ακριβή όμως, no eddies. 💸💸 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Έπαιξα και γω λίγο χτες..όντως εάν εννοείς το stadium ναι είναι άλλο level.. Dogtown πηγα, με έχει βάλει σε ένα μονοκόμματο main και δε με έχει αφήσει ακόμα για explore.. Πολύ πιστολιδι στην αρχή και ελάχιστο Stealth.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Artιστικα πολυ ωραια η dog town . Εχουν πουσαρει και αλλο τον τεχνικο τομεα οπως και το density. Ακομα στην αρχη ειμαι στο main quest. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 πως τρεχει? εννοω απο πλευρας bug,glitches, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, sleepychris είπε πως τρεχει? εννοω απο πλευρας bug,glitches, κτλ. Από performance με 4090 δε σχολιάζω καν,από bugs κτλ nothing at all μέχρι στιγμής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Bugs κυρίως visual αλλά τίποτα το ιδιαίτερο (κάνα glitch σε animations) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Bugs κυρίως visual αλλά τίποτα το ιδιαίτερο (κάνα glitch σε animations) Αυτό μόνο είδα σε κάποια φάση. Φαίνονται τα αυτοκίνητα από πίσω, μόνο σε αυτή την πινακίδα όμως. Πολύ όμορφο το dlc και καταιγιστικό σε κάποιες φάσεις. Συνδυάζει stealth και χαμούλη. Ωραία πράγματα από τη CDPR. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 https://gamingbolt.com/cyberpunk-2077-hits-its-highest-steam-concurrent-user-count-since-launch As per data visible on SteamDB, yesterday, the day of Phantom Liberty’s launch, Cyberpunk 2077 hit a peak concurrent Steam user count of 246,754 players. That’s the highest it’s been since the game exceeded a million concurrent players on Steam upon its release in December 2020... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, kostiger είπε https://gamingbolt.com/cyberpunk-2077-hits-its-highest-steam-concurrent-user-count-since-launch As per data visible on SteamDB, yesterday, the day of Phantom Liberty’s launch, Cyberpunk 2077 hit a peak concurrent Steam user count of 246,754 players. That’s the highest it’s been since the game exceeded a million concurrent players on Steam upon its release in December 2020... To ΣΒ θα είναι μεγαλύτερο. Και εγώ που είμαι φαν θα το πιάσω απο την αρχή το βράδυ της Παρασκευής. Απ'ότι είδα στο save μου 75 ώρες μου είχε πάρει να το 100% πριν απο 3 χρόνια οπότε μαζί με το dlc θα πάω τουλάχιστον για 100αρα τώρα... Τη πρώτη φορά το είχα παίξει στο hard με τα cheat tech guns που έβρισκαν στόχο πίσω απο τους τοίχους. Τώρα στο very hard με melee λογικά θα μου φανεί πολύ πιο δύσκολο. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2023 από psof 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2023 Και από χθες που βγήκε το Liberty έπεσαν οι players στο Facial-Animation-Field Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Σε εμένα είναι unplayable σχεδόν, εμφανίστηκε παλι το θέμα που είχα παλιότερα με USB disconnections την ώρα του παιχνιδιου, κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του παντως λυση δεν υπάρχει από την εταιρεία κάποιοι έχουν αυτό το θέμα και απλά δεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, Zulualert είπε Σε εμένα είναι unplayable σχεδόν, εμφανίστηκε παλι το θέμα που είχα παλιότερα με USB disconnections την ώρα του παιχνιδιου, κάποια στιγμή έφτιαξε μόνο του παντως λυση δεν υπάρχει από την εταιρεία κάποιοι έχουν αυτό το θέμα και απλά δεν.. θέλεις να μας το εξηγήσεις πιο ανθρώπινα; Για να βγάλουμε και εμείς άκρη με το τί έγραψες αλλά και για να βοηθήσουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μαλλον εχει καποιο gamepad που το χανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zulualert Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε θέλεις να μας το εξηγήσεις πιο ανθρώπινα; Για να βγάλουμε και εμείς άκρη με το τί έγραψες αλλά και για να βοηθήσουμε; Kαλημέρα, το πρόβλημα όπου έχω είναι και εδώ https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/usb-problem.11106500/ Την ώρα του game ακούγεται ο ήχος σαν να συνδέεις φλασάκι usb και αποσυνδέεται για ένα δευτερόλεπτο και κάνει lag στιγμιαίο τίποτα άλλο, random εντελώς, μπορεί να το εμφανίσει μία φορά πολλές ή και καθόλου σε κάποιο session Δεν κατέληξα κάπου αφού δοκίμασα, firmware update, άλλο nvme, στοκ settings, καθαρή εγκατάσταση, το πρόβλημα παραμένει μόνο με το cyberpunk 2077 το είχα και παλαιότερα αλλά κάποια στιγμή έφτιαξε, σαν προσωρινή λύση βρήκα να κάνω verify τα αρχεία από το steam κάθε φορά στο πρώτο session μετά το verify είναι όλα οκ Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2023 από Zulualert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα