Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, cyberguy είπε ναι και ειναι και πιο ωραιο στην οδηγηση και απο την 911 Έκαναν ωραίο tribute 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Έκανα και εγώ μερικές γύρες στη Night City με Path Tracing και DLSS Performance + Frame Gen + Ray Reconstruction σε 1440p με την 4070. Το quality μου φάνηκε unplayable όσονα φορά το latency. Είναι ψηλό και στο performance αλλά είναι κάπως καλύτερα η φάση. Με ποντίκι ειδικά νιώθω ότι το frame gen σε τόσο χαμηλό base framerate είναι unusable. Και το λέω αυτό αφού δοκίμασα και Spiderman/Ratchet με controller και εκεί δεν μου φάνηκε κάτι περίεργο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.techpowerup.com/314052/get-dlss-3-5-ray-reconstruction-in-phantom-liberty-now-without-path-tracing-thanks-to-a-dlss-hack Launch Cyberpunk 2077, enable Ray Tracing and DLSS Super Resolution (in other words apply your preferable settings). Exit the game and go to your %LOCALAPPDATA%\CD Projekt Red\Cyberpunk 2077 and open the UserSettings.json file. Search for "DLSS_D", set the "value" and "default_value" from "false" to "true". Save the config file and set it as "read only". Launch the game and play with Ray Tracing and DLSS Ray Reconstruction. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 προσωπικα λεω να περιμενω καμια βδομαδουλα πριν το παρω. να δουμε πως τρεχει, πως ειναι απο bugs, πως ειναι απο διαρκεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 H διαρκεια ειναι 20-30 ωρες παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 allegedly ! κοντος ψαλμος αλληλούια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Τι ωρα θα ειναι διαθεσιμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Thresh είπε Plz be good! Και όντως να το έφτιαξαν το παιχνίδι. 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Τι ωρα θα ειναι διαθεσιμο? 2 το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε 2 το πρωί Γερασαμε για αυτα. Αυριο ιτ ιζ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γερασαμε για αυτα. Αυριο ιτ ιζ Γράφω τη διπλωματική μου, οπότε και εγώ θα αργήσω. Τις επόμενες μέρες θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Γράφω τη διπλωματική μου, οπότε και εγώ θα αργήσω. Τις επόμενες μέρες θα το δω. Άσε μας ρε και συ με την διπλωματική, εδώ εμείς σε λίγο θα γράφουμε την διαθήκη μας 😟😋 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2023 5 hours ago, panakos_thess said: καθολου ακυρο!!θα στο θεσω αλλιως κοιτα το Witchfire ποσο τεραστια διαφορα εχει στα γραφικα εναντι του cyberbug και δες το Optimize θα καταλαβεις καλα Tι είναι το witchfire? LOL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα