Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μολις τελειωσα το story και εκανα το ending με τους Nomads και την Panam.
Ως εδω καλα, αλλα αφου τελειωσει και το cutscene κτλ, οταν ξαναμπαινω στο παιχνιδι,
δεν εχω τα οπλα μου,δεν εχω τα λεφτα μου,δεν εχω τα οχηματα μου,αδειο inventory,αδειο bavkpack, δεν μπορω να χρησιμοποιησω το fast travel.

Τι φαση?
Ειναι bug ή έτσι γινεται σε αυτο το τελος?

Οτι τι? Για να παιξω τωρα το dlc αυριο, θα πρεπει να κανω καινουριο playthrough απο το μηδεν?!?

Αντι να με βγαζει στο Nocturne OP551N mission,οπως διαβαζω online οτι θα επρεπε να συμβει, εμενα με πεταει εδω:

ψβ.jpg

Επεξ/σία από sleepychris
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλή φάση.

Θεωρητικά κάθε φορά που τελειώνεις (ανεξάρτητα από το ending) σε βγάζει σε μια γέφυρα δίπλα στο arasaka building.

Για δοκίμασε να κάνεις και άλλο ending.

προς το παρον εκανα restore ενα save πριν μπω στο τελικο mission.

να πουμε συγχαρητηρια παντως που με το "μεγαλυτερο και καλυτερο patch" καταφεραν να ξαναχαλάσουν το παιχνιδι!

1 hour ago, sleepychris said:

Μολις τελειωσα το story και εκανα το ending με τους Nomads και την Panam.
Ως εδω καλα, αλλα αφου τελειωσει και το cutscene κτλ, οταν ξαναμπαινω στο παιχνιδι,
δεν εχω τα οπλα μου,δεν εχω τα λεφτα μου,δεν εχω τα οχηματα μου,αδειο inventory,αδειο bavkpack, δεν μπορω να χρησιμοποιησω το fast travel.

Τι φαση?
Ειναι bug ή έτσι γινεται σε αυτο το τελος?

Οτι τι? Για να παιξω τωρα το dlc αυριο, θα πρεπει να κανω καινουριο playthrough απο το μηδεν?!?

Αντι να με βγαζει στο Nocturne OP551N mission,οπως διαβαζω online οτι θα επρεπε να συμβει, εμενα με πεταει εδω:

ψβ.jpg

το dlc πρέπει να το παίξεις πριν την τελική αποστολή, δίνει μάλιστα και μια επιπλέον επιλογή για ending. Αν το έχεις τερματίσει μπορείς να το παίξεις αυτόνομα  αλλά με καινούριο χαρακτήρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Daredevil είπε

το dlc πρέπει να το παίξεις πριν την τελική αποστολή, δίνει μάλιστα και μια επιπλέον επιλογή για ending. Αν το έχεις τερματίσει μπορείς να το παίξεις αυτόνομα  αλλά με καινούριο χαρακτήρα

Να είσαι καλά, γιατί το ξαναέπιασα και είμαι πριν την τελική αποστολή (νομίζω δηλαδή γιατί μου λέει ότι από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπάρχει επιστροφή) την ψυλλιάστηκα ότι ενόψει DLC μπορεί να υπάρχει κόμπλα και άρχισα να τρέχω όλα τα άπειρα sidequests που είχα αφήσει (και συνεχίζουν να σκάνε τηλεφωνικώς).

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

αυτο το παιχνιδι μετα απο αρκετο καιρο οταν βγει η 6090 ακομα θα τρεχει με 40FPS native με ολα ULTRA!!!ενω τα νεα games θα εχουν τριπλα καλητερα γραφικα απο το cyberbug

7 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

αυτο το παιχνιδι μετα απο αρκετο καιρο οταν βγει η 6090 ακομα θα τρεχει με 40FPS native με ολα ULTRA!!!ενω τα νεα games θα εχουν τριπλα καλητερα γραφικα απο το cyberbug

Τι κάρτα έχεις εσύ και θες να παίξεις εσύ παιχνίδι με καινούργια τεχνολογία γραφικών native με όλα Ultra σε 4K; Μιλάμε η ίδια η Nvidia πήγε και δούλεψε μαζί τους μόνο και μόνο για να είναι playable με DLSS. Τι native μου λες εσύ τώρα...

Αν βάλεις τα ultra settings του Cyberpunk στο PS5 θα εκραγεί...

Υπάρχει λόγος που είναι το καλύτερο οπτικά παιχνίδι στην αγορά 3 χρόνια μετά το release του και αποτι φαίνεται για αρκετά ακόμα καθώς η τωρινή γενιά κονσολών δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη για να υποστηρίξει RT gaming χωρίς μεγάλες υποχωρήσεις. 

• Like 1

3 λεπτά πριν, psof είπε

Τι κάρτα έχεις εσύ και θες να παίξεις εσύ παιχνίδι με καινούργια τεχνολογία γραφικών native με όλα Ultra σε 4K; Μιλάμε η ίδια η Nvidia πήγε και δούλεψε μαζί τους μόνο και μόνο για να είναι playable με DLSS. Τι native μου λες εσύ τώρα...

Αν βάλεις τα ultra settings του Cyberpunk στο PS5 θα εκραγεί...

Υπάρχει λόγος που είναι το καλύτερο οπτικά παιχνίδι στην αγορά 3 χρόνια μετά το release του και αποτι φαίνεται για αρκετά ακόμα καθώς η τωρινή γενιά κονσολών δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη για να υποστηρίξει RT gaming χωρίς μεγάλες υποχωρήσεις. 

Και όταν έχουμε φτάσει στο σημείο το dlss k dlaa να δείχνουν καλύτερα από native σε κάποιους τίτλους και μάλιστα στους περισσότερους πλέον 

• Like 2

1 ώρα πριν, panakos_thess είπε

Τί άκυρο σχόλιο είναι αυτό; Με 4080 σε 1440 τρέχει ανετότατα και το οπτικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο.

• Like 2

Just now, Zus said:

Τί άκυρο σχόλιο είναι αυτό; Με 4080 σε 1440 τρέχει ανετότατα και το οπτικό αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικότατο.

καθολου ακυρο!!θα στο θεσω αλλιως κοιτα το Witchfire ποσο τεραστια διαφορα εχει στα γραφικα εναντι του cyberbug και δες το Optimize θα καταλαβεις καλα

13 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

καθολου ακυρο!!θα στο θεσω αλλιως κοιτα το Witchfire ποσο τεραστια διαφορα εχει στα γραφικα εναντι του cyberbug και δες το Optimize θα καταλαβεις καλα

Συγκρίνεις sandbox με linear.

Just now, Zus said:

Συγκρίνεις sandbox με linear.

Να σου πω την αληθεια ναι τα συγκρινω!!!Σιγα τα γραφικα που εχει το cyberbug το εχουν μπουκωσει απο RT και κατι εγινε

• Confused 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, panakos_thess είπε

Να σου πω την αληθεια ναι τα συγκρινω!!!Σιγα τα γραφικα που εχει το cyberbug το εχουν μπουκωσει απο RT και κατι εγινε

Και σιγά τα γραφικά που έχει το witchcraft με την ίδια λογική.

Anyway, δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε συζητήσεις VS. Εξάλλου έχω κράξει πολλάκις την CDRP που έκανα το λάθος και πήρα κολέκτορα. Αλλά ότι το παιχνίδι βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς δεν μπορείς να το παραβλέψεις, ξεχωριστά από το φιάσκο του launching.

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1

Just now, Zus said:

Και σιγά τα γραφικά που έχει το witchcraft με την ίδια λογική.

Anyway, δεν έχω καμία διάθεση να μπω σε συζητήσεις VS. Εξάλλου έχω κράξει πολλάκις την CRP που έκανα το λάθος και πήρα κολέκτορα. Αλλά ότι το παιχνίδι βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς δεν μπορείς να το παραβλέψεις, ξεχωριστά από το φιάσκο του launching.

Δεν σου λεω οχι συμφωνω αλλα θα βγουν παιχνιδια μεχρι τελος του χρονου που θα ειναι πολυ ποιο δυνατα σε γραφικα και οχι τετοιες απαιτησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...