Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Performance DLSS με 1440p base res δείχνει χάλια.

Πάντως με το RR έχει αρκετό ghosting ειδικά σε npcs ακόμη με DLSS Quality. Θέλει φτιάξιμο. Προς το παρόν θα παίξω με RT Psycho για να έχει και πιο πολλά fps.

Επεξ/σία από just_a_dude
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, noFEARgr said:

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του ΜΗ tech demo . Τρέχει στο steam deck και ταυτόχρονα γονατίζει και την 4090 αν θες . 

Τέτοιο scaling σπάνια βλέπεις.  

Δεν ξέρω τι είναι το MH αλλά αυτό ήθελα να γράψω, στο laptop βγάζω 100 fps αν θέλω. Για σύγκριση το starfield ακόμα και με όλα low + 50% res scale σε 1080p δύσκολα ξεκολάει απτά 40αρια-50αρια. LOL όμως

2 πράματα θέλουν φτιάξιμο όμως, το LOD σίγουρα, και κάποιο "bug" ή δεν ξέρω τι διάολο είναι αυτό σε κάποια δέντρα που αλλάζουν χρώμα όσο περπατάς δίπλα τους.

Επεξ/σία από Herald

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ακόμη υπάρχει αυτό που εξαφανίζονται και εμφανίζονται περαστικοί και αυτοκίνητα ακριβώς μπροστά σου.

Spoiler

Επίσης στην αρχή στο quest που είσαι στο All Foods απ' έξω και συζητάς με τον Jackie για τους Maelstroms, μια τύπισσα με βανάκι ήρθε με χίλια και έπεσε πάνω μας και μου έφαγε τα μισά hp lol..

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αν ειναι bug , η απλα το επανασχεδιασαν ετσι , αλλα ξεκινησα νεο playthough  , και πλεον στους δρομους πεφτει πολυ τρακαρισμα , υπαρχουν οδηγοι που  πανε πολυ σιγα , και αλλοι πανε σαν τρελοι ..Παντως οπως ειναι τωρα θα επρεπε να ειναι το launch

Επεξ/σία από enable_your_mind
  • Like 3

5 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Δεν ξερω αν ειναι bug , η απλα το επανασχεδιασαν ετσι , αλλα ξεκινησα νεο playthough  , και πλεον στους δρομους πεφτει πολυ τρακαρισμα , υπαρχουν οδηγοι που  πανε πολυ σιγα , και αλλοι πανε σαν τρελοι ..Παντως οπως ειναι τωρα θα επρεπε να ειναι το launch

Εγώ αυτό που παρατηρώ, δεν θυμάμαι αν ήταν και πριν, είναι ότι αν ακουμπήσεις κάποιο άλλο αυτοκίνητο με το δικό σου, έστω και λίγο ίσα ίσα το χρώμα που λέμε, ο npc οδηγός τρελαίνεται, πατάει τέρμα γκάζι, περνάει ανάμεσα από άλλα αυτοκίνητα, τρακάρει τους πάντες, περνάει κόκκινα, χαμός..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, just_a_dude said:

Εγώ αυτό που παρατηρώ, δεν θυμάμαι αν ήταν και πριν, είναι ότι αν ακουμπήσεις κάποιο άλλο αυτοκίνητο με το δικό σου, έστω και λίγο ίσα ίσα το χρώμα που λέμε, ο npc οδηγός τρελαίνεται, πατάει τέρμα γκάζι, περνάει ανάμεσα από άλλα αυτοκίνητα, τρακάρει τους πάντες, περνάει κόκκινα, χαμός..

Ναι μου ετυχε και αυτο , και εσκασε η αστυνομια απο το πανικο ,  και κυνηγαγαν εμενα χαχα . Μετα τον εμετο του πως ηταν η αστυνομια πριν .. τωρα δειχνει ετη φωτος καλυτερα

Επεξ/σία από enable_your_mind

3 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Ναι μου ετυχε και αυτο , και εσκασε η αστυνομια απο το πανικο ,  και κυνηγαγαν εμενα χαχα . Μετα τον εμετο του πως ηταν η αστυνομια πριν .. τωρα δειχνει ετη φοτος καλυτερα

χαχα και εγώ μέσα στον πανικό χτύπησα έναν περαστικό npc με το αυτοκίνητο, δεν πέθανε, απλά έπεσε κάτω και με κυνήγησαν και εμένα οι αστυνόμοι και δεν είναι εύκολο να τους ξεφύγεις ακόμη και με ένα αστεράκι.

12 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

χαχα και εγώ μέσα στον πανικό χτύπησα έναν περαστικό npc με το αυτοκίνητο, δεν πέθανε, απλά έπεσε κάτω και με κυνήγησαν και εμένα οι αστυνόμοι και δεν είναι εύκολο να τους ξεφύγεις ακόμη και με ένα αστεράκι.

Δεν ισχύει ότι τους αποφεύγεις εάν μπεις εντός κτιρίου; Το διόρθωσαν; 

6 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Performance DLSS με 1440p base res δείχνει χάλια.

Πάντως με το RR έχει αρκετό ghosting ειδικά σε npcs ακόμη με DLSS Quality. Θέλει φτιάξιμο. Προς το παρόν θα παίξω με RT Psycho για να έχει και πιο πολλά fps.

Είναι σίγουρα χειρότερο από το quality, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα και χάλια. Για τη διαφορά στο performance είναι μια χαρά επιλογή για κάποιον με κάρτα στο επίπεδο 4070 αν θέλει να παίξει με path tracing. 

• Like 1

12700k,4070,32gb ram σε 1440p, ολα high (motion blur off), dlss 0.5 balance
ανετα 170 fps σταθερότατα.

δεν μου αρεσει το νεο skill tree.
νερφάρανε υπερβολικα τις ταχυτητες των οχηματων και ειδικα των διτροχων.
το παραχεσανε με τους μπατσους και τα αστερια, πολυς χαμος για το τιποτα.

Το ξεκίνησα και εγώ ως Corpo για άλλη μια φορά. Έχουν γίνει τρομερές βελτιώσεις, τώρα έγινε το παιχνίδι που έπρεπε να είναι εξαρχής. Έχουν φτιάξει απίστευτο κόσμο και κάτι "random encounters" τον κάνουν ακόμα πιο πιστευτό.

Ήμουν στην πόλη και ξαφνικά άρχισαν να πλακώνονται και να κυνηγιούνται με τα αυτοκίνητα κάτι Maelstromers με κάτι Valentinos. Ήταν ένας αστυνομικός σε περιπολία εκεί κοντά και την πλήρωσε και αυτός. Εγώ την έκανα με ελαφρά γιατί βαριόμουν να μπω σε μάχη. 

Μια άλλη φορά σκότωσα κατά λάθος ένα τύπο και πλάκωσαν οι μπάτσοι, κρύφτηκα πίσω από ένα κάδο και έφυγαν. 

Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ βελτιωμένο, κρίμα που δεν ήταν έτσι από την αρχή αδίκησε τον εαυτό της η CD Project Red.

Τώρα από επιδόσεις, υπάρχει και οπτική βελτίωση και τρέχει και καλύτερα. Με  i5-13400F και RTX 4060 Ti 8 GB το παίζω σε 1440p, DLSS Balanced, Ultra και από RT όλα στο On και μόνο το Lighting είναι στο Medium και κυριολεκτικά πάει σφαίρα. Βέβαια έχω στο FG στο On, χωρίς αυτό δεν γίνεται να παιχτεί. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είναι "game changer" και αξίζει να πάει κάποιος σε RTX 4000 μόνο για αυτό, βοηθάει πολύ. 

Αναμένω το expansion πως και πως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Είναι σίγουρα χειρότερο από το quality, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα και χάλια. Για τη διαφορά στο performance είναι μια χαρά επιλογή για κάποιον με κάρτα στο επίπεδο 4070 αν θέλει να παίξει με path tracing. 

Σε στατική εικόνα ναι οκ είναι, αλλά σε κίνηση έχει πολύ ghosting, ειδικά σε npcs, σε φώτα την νύχτα, κτλ. Με RT Psycho θα το παίξω που έτσι και αλλιώς έχει πολύ δυνατά visuals και βγάζει και 80-110 fps με FG + DLSS Q, ανάλογα τη σκηνή.

Επεξ/σία από just_a_dude

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επι τη ευκαιρια, ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να απενεργοποιησω -χωρις να τις κανω- όλα τα side jobs της Delamain?
ή εστω με καποιο τροπο να μην με παιρνει τηλεφωνο αυτος ο τρομπας και να μου ζαλιζει το πάπαρο?

Επεξ/σία από sleepychris

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...