Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Zulualert είπε

https://www.techpowerup.com/review/nvidia-dlss-35-ray-reconstruction/

Eν τω μεταξύ τα σχόλια είναι απολαυστικά, κανένας σχεδόν δεν βλέπει διαφορά με RR, στους περισσότερους φαίνεται χειρότερο, κάποιοι δεν βρίσκουν λόγο να αλλάξουν κάρτα γραφικών μιας και θα έπρεπε να έχει FG και η 2080Τi, και φυσικά είναι ένα άχρηστο gimmick

Aλλα χρειάζεσαι το κατάλληλο stuff

spacer.png

Για να δεις αυτό

spacer.png

Καλά μην τα περνεις όλα τις μετρητοίς. Έχει πολύ κόσμο που απλά έχει μετοχές στις εταιρίες και προφανώς θα σπαμαρει τις κλασικές χαζομάρες του ενάντια στην άλλη εταιρια. Γίνεται παντού αυτό. Όπως και πολλοί απλά κρίνουν από βίντεο στο youtube και όχι live που λόγο συμπίεσης δεν καταλαβαίνεις τίποτα σε διαφορές. Γενικά θα βρεις κάθε λογής άνθρωπο πόσο μάλλον σε μεγάλα sites του εξωτερικού οπότε κρατάτε μικρό καλάθι στην εμπιστοσύνη των σχολίων που διαβάζετε. 

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει RTX κάρτα για να δει το RR δεν ξέρω με ποια βάση μιλάει. Πάντως το RR έχει όντως πολύ πιο καθαρά reflections και στην περίπτωση του CP77 έχει και performance boost (αν και αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα).

• Like 1
Δημοσ.
53 minutes ago, just_a_dude said:

Όποιος δεν έχει RTX κάρτα για να δει το RR δεν ξέρω με ποια βάση μιλάει. Πάντως το RR έχει όντως πολύ πιο καθαρά reflections και στην περίπτωση του CP77 έχει και performance boost (αν και αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα).

Έχει ο κουνιάδος μου μια 32αρα 1440p και nvidia κάρτα, είδα το RR δεν μου άρεσε

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Από gameplay τι λέει το 2.0 ; Έπαιξε κανένας αρκετά ;

Όλα είναι καλύτερα λένε. Και η οδήγηση κλασεις ανωτερη. Η ΑΙ καλύτερη αλλά πάλι όχι κάτι τρομερό. Πήγα το IQ των npc δηλαδή από το 20 στο 50. Μέχρι το 90 έχουμε δρόμο. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Από gameplay τι λέει το 2.0 ; Έπαιξε κανένας αρκετά ;

Ξεκίνησα μόλις, περίπου ~3 ώρες, στην αρχή ακόμα. Καλό φαίνεται, το ΑΙ είναι μέτριο προς κακό (χωρίς να έχω παίξει το 1.0 καθόλου), δεν ξέρω αν σε μεγαλύτερα lvls έχουν τακτική, μέχρι τώρα θυμίζει Mass Effect 1 AI με τα mobs πίσω από cover.

Τα builds δεν τα έψαξα, αλλά τα βλέπω αρκετά self-explanatory και πέραν των αρχικών perks που είναι λίγο meh, μόλις πας 2ο στάδιο κάθε perk point "μετράει".

Graphics άλλο lvl πάντως, σε 4Κ native PT το image quality είναι φοβερό, προφανώς βέβαια θέλει DLSSQ+FG για ανθρώπινα fps. Έχει λίγο lag λόγω FG, αλλά στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ενοχλεί τόσο πολύ νομίζω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κάποια τα έφτιαξαν, κάποια όχι. Στο θέμα των physics/AI δεν φτάνει την Rockstar με τίποτα.

Καλα και η rockstar πχ το gta 5 δεν φτανει στα physics το gta 4 ουτε για αστειο. Τα εχουν παρατησει γενικα τα physics ολα πανε μηχανικα και scripted παει εκεινο που εβλεπες σε παλιοτερες μηχανες γραφικων. Τωρα boostaran textures φωτισμους κτλ και ξεχασαν τα physics και την AI σε δευτερη και τριτη μοιρα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το RR για ποιον λογο ενεργοποιειται μονο με το path tracing ανοιχτο;;; Παντως εμενα μου φαινεται πιο smooth/καθαρο το path tracing σε σχεση με πριν το RR. Αν και χρειαζεται οπωσδηποτε dlss ( στο balanced το εχω, δεν μπορω να καταλαβω διαφορες απο το quality αν δεν κοιταξω συγκεκριμενα κατι )+frame generation με την 4070ti και ray tracing σε ultra στα 3440χ1440. Σε γενικες γραμμες τα γραφικα ειναι ( και ηταν ) απιστευτα.

ΕDIT: Σχετικα με την απορια μου, δεν ειχα δει οτι θα ηταν μονο για το PT mode, αλλα διαβαζω οτι θα το φερουν και για τα κανονικο RT mode οι της nvidia.

Επεξ/σία από Manoleros95
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...