KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο "We knew we are developing the game for PC, PS4, and Xbox One. And we started the process of optimization right at the start. So that’s why what you see running on the demo is a PC, which is like i7 and 1080 Ti." οptimized παιχνιδι που χρειαζεται 1080ti για να τρεξει σε 1080/60 με γραφικα κονσολας. μαλιστα. Αναφορά σε κείμενο Μου ήρθε και μια ιδέα καθώς διάβαζα για κτήρια κλπ φανταστείτε να γίνεται κάποια στιγμή στο παιχνίδι,κάτι σαν μάχη μεταξύ Κτηρίων (ακα Judge Dread) ένα πράμα,πόσο γαμάτο θα ήταν κάτι τέτοιο αν το υλοποιούσαν σωστά ? Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από KilliK 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, KilliK said: οptimized παιχνιδι που χρειαζεται 1080ti για να τρεξει σε 1080/60 με γραφικα κονσολας. 1080P/30FPS με 8700Κ και 1080Ti.. Cyberpunk 2077’s 1080 Ti-powered E3 demo only managed 30fps at 1080p… but that’s ok Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 α 30 ηταν τελικα; και θελουν να βαλουν και ray tracing. δεν τα βλεπω καλα τα πραματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δεν ισχύει αυτό με το ray-tracing, o Momot είπε ότι ήταν fake η φωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizNick Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τα λες και γραφικα κονσολας αυτα. Ασε που δεν ειναι μονο τα γραφικα αλλα ολα τα calculations που γινονται για οτιδηποτε συμβαινει γυρω σου σε real time, που απ'οτι φαινετε, ειναι παρα πολλα....Λογικο ολα αυτα να επιβαρυνουν την αποδοση. Εκτος αν προτιματε εναν αδειο κοσμο με γραφικαρες. Και στην τελικη τι κακο εχουν τα γραφικα κονσολας...εγω οταν παιζω Horizon Zero Dawn στο PS4 Pro (των 290 ευρω) και την 55αρα HDR TV, βλεπω καλυτερες γραφικαρες απο την συντριπτικη πλειοψηφια των pc games. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από WizNick 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Γιατί κάνουμε tech analysis σε ένα game που θα κυκλοφορήσει σε 2 χρόνια; Έχει κάποια ουσία; 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως αδύνατώ να πιστέψω ότι το game απέχει δυο χρονια από το release. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά αλλα δυο χρονια? If so 6 χρονια development ποιος κάνει πια?! Μονο εταιρίες σαν την Rockstar και ND. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 26 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Εγώ πάντως αδύνατώ να πιστέψω ότι το game απέχει δυο χρονια από το release. Σίγουρα χρειάζεται δουλειά αλλα δυο χρονια? If so 6 χρονια development ποιος κάνει πια?! Μονο εταιρίες σαν την Rockstar και ND. Early alpha δεν είπαν ότι είναι ή κατάλαβα λάθος; Εδω σε beta μπαίνουν τα games και κυκλοφορούν μετά από 9-10 μήνες. Πόσο να κάνει αυτό; Και να μην κάνει δύο χρόνια θα κάνει ενάμιση, σιγά τη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στο trailer του Cyberpunk, Μάιο 2012, είχε το κρυφο μήνυμα για το οτι δούλευαν επάνω στο Witcher 3, και το πρώτο trailer του Witcher 3 το είδαμε το καλοκαίρι 2014. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε μετά από 3 χρόνια ακριβώς από όταν το ανακοίνωσαν, και ένα χρόνο μετά από το πρώτο trailer, τον Μάιο 2015. Συνεπώς 1+1= μπλέ, οπότε το Cyberpunk θέλει ακόμα 2 χρόνια από τώρα. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Ok αλλα δεν είδαμε playable demo για το W3. Ειλικρινά δεν με νοιάζει, ας πάρει και άλλο τόσο, απλά μου φαίνεται περίεργο. Όσο για το early alpha συζητήθηκε πιο πίσω bud, το βαφτίζουν έτσι ok αλλα στα πρακτικά looks like beta. Δηλαδή και το TLOU2 φαίνεται τελειωμένο αλλα δείξαν μονο ένα map. Εδώ δείξαν όλη την πόλη σε εισαγωγικά και ξέρουμε ότι όλο το game είναι playable. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ok αλλα δεν είδαμε playable demo για το W3. 1+1 = μπλέ? Του στύλ "Δεν έχει λογική αυτό που λέω"? Απλά λόγω του μεγέθους και του όλου scope του παιχνιδιού και του δισταγμού τους να δείξουν στο κοινό το gameplay demo, νομίζω ότι και οι ίδιοι νιώθουν ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα μπροστά τους. Οπότε νομίζω ότι θέλει κάπου 2 χρόνια ακόμα.... Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από panther_512 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Κατάλαβε κανεις πια είναι η ηθοποιός που κάνει την V?! Επίσης ακόμα πιο σημαντικό ποιος θα κάνει την φωνή του V. Cockle?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Moderators Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κατάλαβε κανεις πια είναι η ηθοποιός που κάνει την V?! Dunno yet. Και στο Reddit ψάχνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Dunno yet. Και στο Reddit ψάχνουν. Το έχω δει Ghost αλλα δεν νομίζω να είναι κάποια από αυτές, συνήθως είμαι καλός σε αυτό αλλα η συγκεκριμένη δεν μου θυμίζει κάτι και αμφιβάλλω να μην είναι γνωστη. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 14 ώρες πριν, nipoa είπε το παιχνιδακι φαινεται και γαμω θα θελουμε μηχανημα 1500 ευρω να παιξουμε τους νεους τιτλους.. κριμα.. ΔΕΝ θα θες μηχανημα 1500 ευρω για να παιξεις...σταματα να ακους τον καθενα που λεει για 2080Ti και σκατοRTX και ιστοριες.. Ας σταματησουμε με τις καρτες γραφικων επιτελους, γιατι εχει καταντησει αηδια το θεματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα