Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 minutes ago, seithan said:

Το αντίθετο έχω διαβάσει. Ειδικά οταν έχεις ενεργοποιημένα FG, το reflex είναι απαραίτητο. 

Έχετε μπερδέψει το low latency mode με το reflex...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, seithan said:

Για λέγε.. 

Βρε συ το reflex είναι in game . Αυτό μπαίνει αυτόματα στο on όταν ενεργοποιείς το FG . 

Το ultra latency είναι επιλογή από το control panel . Καλό είναι να μην αλλάζετε και σίγουρα όχι στο ultra 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, noFEARgr said:

Βρε συ το reflex είναι in game . Αυτό μπαίνει αυτόματα στο on όταν ενεργοποιείς το FG . 

Το ultra latency είναι επιλογή από το control panel . Καλό είναι να μην αλλάζετε και σίγουρα όχι στο ultra 

Λοιπόν τι διάβασα :

Το Nvidia Ultra Low Latency - NULL είναι μια τεχνική σε driver level (εφαρμόσιμη) σε οποιαδήποτε παιχνίδι η οποία μειώνει τα render queues.

Δεν ειναι τόσο αποδοτική όπως η έταιρη τεχνική Reflex, η οποία εφαρμόζεται σε επίπεδο SDK, δηλαδή per-game basis, με καλύτερα αποτελέσματα. 

Εν τέλη, μιας κ οι δυο τεχνικές εχουν εφαρμογή σε GPU bound σενάρια, δεν βοηθουν όταν εισαι cpu bound. 

Η πηγή 

https://www.xbitlabs.com/nvidia-ultra-low-latency-vs-nvidia-reflex/

Επεξ/σία από seithan

Από τότε που μπήκε το Reflex στα παιχνίδια το low latency στο control panel ουσιαστικά είναι άχρηστο και μόνο προβλήματα δημιουργεί. Αφήστε το στο off γιατί θα βλέπετε stutters και θα νομίζετε ότι φταίει το παιχνίδι.

8 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Άρα το αφήνουμε ως έχει ο οδηγός default

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Από τότε που μπήκε το Reflex στα παιχνίδια το low latency στο control panel ουσιαστικά είναι άχρηστο και μόνο προβλήματα δημιουργεί. Αφήστε το στο off γιατί θα βλέπετε stutters και θα νομίζετε ότι φταίει το παιχνίδι.

Aυτο το είδα στο starfield.

Με το που το έκλεισα έγινε σμουθ

3 minutes ago, azazil1190 said:

Άρα το αφήνουμε ως έχει ο οδηγός default

Aυτο το είδα στο starfield.

Με το που το έκλεισα έγινε σμουθ

Εάν υποστηρίζει reflex, θεωρητικά κ ενεργοποιημένα να είναι το NULL, θα επιλέξει την καλύτερη τεχνική αυτομάτως. 

Θα πρεπει να είσαι gpu bound για να βοηθησει. 

3 λεπτά πριν, seithan είπε

Εάν υποστηρίζει reflex, θεωρητικά κ ενεργοποιημένα να είναι το NULL, θα επιλέξει την καλύτερη τεχνική αυτομάτως. 

Θα πρεπει να είσαι gpu bound για να βοηθησει. 

Στο starfield όπως είπα βοήθησε κλειστό(στο σύστημα του μικρού με 5800χ3δ κ 4090 ,ίσως το cpu να φταίει)στο cp2077 όπως και να το έχω δεν βλέπω διαφορά 

Στο ultra το εχω και δεν μου εχει προκαλεσει το παραμικρο ποτε και πουθενα. Δεν ξερω αν και ποσο παιζει καποιο ρολο οτι εχω gsync οθονη.

32 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφήστε το στο off γιατί θα βλέπετε stutters και θα νομίζετε ότι φταίει το παιχνίδι.

άκουσε με φιλε μου psycho θα το πω απλά για να το καταλάβουν όλοι! δε φταίνε οι ρυθμίσεις του ncp φταίνε τα κακά cpu που έχετε εσείς οι ιντελακιδες.. το cpu με τα ψεύτικα cores δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών οποτε να τα αποτελέσματα... αν θες να λυθούν όλα τα προβλήματα σημείωνε:

1)θα ανοίξεις το πλαϊνό τζαμι του pc

2)θα πάρεις ένα κατσαβιδάκι και θα ξεβιδώσεις την ψύξη

3)θα ανοίξεις ευλαβικά το καπάκι και θα βγάλεις τον cpu

4)πολύ σημαντικό!!! βαφείς το καπάκι του cpu μπλε

5)πας στην πλησιέστερη παραλια-ποτάμι και το πετάς με δύναμη να πάει βαθιά μη το βρει κάνας κακομοίρης και το βάλει στο pc του

6)αγοράζεις ένα αληθινό cpu 3D και το κοτσάρεις στο pc!!

έτοιμος!! κανε αυτά τα βηματάκια άνοιξε το 3D στο full και είσαι άρχοντας... παρακαλώ!!

• Haha 1

23 λεπτά πριν, Tambas91 είπε

άκουσε με φιλε μου psycho θα το πω απλά για να το καταλάβουν όλοι! δε φταίνε οι ρυθμίσεις του ncp φταίνε τα κακά cpu που έχετε εσείς οι ιντελακιδες.. το cpu με τα ψεύτικα cores δε μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των παιχνιδιών οποτε να τα αποτελέσματα... αν θες να λυθούν όλα τα προβλήματα σημείωνε:

1)θα ανοίξεις το πλαϊνό τζαμι του pc

2)θα πάρεις ένα κατσαβιδάκι και θα ξεβιδώσεις την ψύξη

3)θα ανοίξεις ευλαβικά το καπάκι και θα βγάλεις τον cpu

4)πολύ σημαντικό!!! βαφείς το καπάκι του cpu μπλε

5)πας στην πλησιέστερη παραλια-ποτάμι και το πετάς με δύναμη να πάει βαθιά μη το βρει κάνας κακομοίρης και το βάλει στο pc του

6)αγοράζεις ένα αληθινό cpu 3D και το κοτσάρεις στο pc!!

έτοιμος!! κανε αυτά τα βηματάκια άνοιξε το 3D στο full και είσαι άρχοντας... παρακαλώ!!

Και εγώ που δοκίμασα το amdfield στον 3δ με ultra το latency γιατί έκανε κόλπα κύριε?🖕😁

Το 3δ δεν το άνοιξα όμως φουλ , άφησα απόθεμα.😆

44 λεπτά πριν, kostiger είπε

Στο ultra το εχω και δεν μου εχει προκαλεσει το παραμικρο ποτε και πουθενα. Δεν ξερω αν και ποσο παιζει καποιο ρολο οτι εχω gsync οθονη.

Και εγώ(ultimate )αλλά μόνο σε συγκεκριμένο τίτλο είδα αυτή την συμπεριφορά .

7 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Και εγώ που δοκίμασα το amdfield στον 3δ με ultra το latency γιατί έκανε κόλπα κύριε?🖕😁

Το 3δ δεν το άνοιξα όμως φουλ , άφησα απόθεμα.😆

Μήπως μπερδεύτηκες από τα 10αδες πισια που έχεις και το έβαλες σε κανένα από αυτά με τα ψεύτικα κορς; Το 3D δε μας απογοητεύει ποτέ ακόμα και ας μη το έχεις ανοιχτό στο Φουλ 😝

https://www.techpowerup.com/review/nvidia-dlss-35-ray-reconstruction/

Eν τω μεταξύ τα σχόλια είναι απολαυστικά, κανένας σχεδόν δεν βλέπει διαφορά με RR, στους περισσότερους φαίνεται χειρότερο, κάποιοι δεν βρίσκουν λόγο να αλλάξουν κάρτα γραφικών μιας και θα έπρεπε να έχει FG και η 2080Τi, και φυσικά είναι ένα άχρηστο gimmick

Aλλα χρειάζεσαι το κατάλληλο stuff

spacer.png

Για να δεις αυτό

spacer.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...