xartemporas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 https://www.pcgamer.com/i-know-someone-told-you-it-was-time-to-play-cyberpunk-2077-every-time-it-got-a-patch-but-for-real-its-time-now/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Με το 2.0 έχει βελτιωθεί πολύ και η σταθερότητα της εικόνας με DLSS, δεν έχει καθόλου aliasing και flickering. Τώρα αν είναι λόγω του RR ή του DLSS2 δεν ξέρω. Πάντως αν ξεφύγουμε λίγο απ' τη λογική Cyberbug και γενικά flaming κυρίως επειδή είναι τίτλος της NVIDIA παίζει να είναι όντως πολύ καλό τώρα (επιτέλους) από gameplay άποψης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, just_a_dude said: Με το 2.0 έχει βελτιωθεί πολύ και η σταθερότητα της εικόνας με DLSS, δεν έχει καθόλου aliasing και flickering. Τώρα αν είναι λόγω του RR ή του DLSS2 δεν ξέρω. Πάντως αν ξεφύγουμε λίγο απ' τη λογική Cyberbug και γενικά flaming κυρίως επειδή είναι τίτλος της NVIDIA παίζει να είναι όντως πολύ καλό τώρα (επιτέλους) από gameplay άποψης. Λίγο που το δοκίμασα, ΜΑΜΑΕΙ το παιχνίδι. Ξεκίνησα σαν nomad αυτή τη φορά, και το αμάξι που ξεκινάς...Ω ΡΕ ΦΙΛΕ. Έχουν αλλάξει αρκετά το χειρισμό και τον ήχο που κάνει, είναι πολύ δυνατή η φάση. Η AI φυσικά δεν είναι καλή - αλλά είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με πρίν. ΥΓ1. Επίσης τώρα διαπίστωσα ότι έχει επιλογή στο GAMEPLAY SETTINGS για HDD MODE. Αν το βάλετε στο OFF ψιλοδιορθώνεται λίγο το pop in. Τα lods παραμένουν μέτρια όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επισης βαλανε στο Menu για SMT ON , OFF και AUTO σε amd Δεν εχω δοκιμασει να δω ποιο δουλευει καλυτερα. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, just_a_dude said: Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Eμένα με ενοχλεί αρκετά το latency του FG, συγκεκριμένα στο Cyberpunk. Στα άλλα παιχνίδια είναι κομπλέ. Αναγκαστικά παίζω σε 3600*1800 ανάλυση, 20:10 aspect ratio για να έχω την απόδοση που θέλω, περίπου 100fps στο ελάχιστο με FG ανοιχτό είμαι με αυτά τα settings. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις. Ούτε αυτό το νιώθω βαρύ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω γρήγορο ποντίκι βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Ε καλά είναι αισθητή η διαφορά FG on vs off, αν το δοκιμάσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Χωρίς FG τα frames είναι μεταξύ 40 και 50. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό για το latency αλλά δεν είναι και τραγικό τύπου 20-30 fps σαν βάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratdevel1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 2 hours ago, Herald said: Λίγο που το δοκίμασα, ΜΑΜΑΕΙ το παιχνίδι. Ξεκίνησα σαν nomad αυτή τη φορά, και το αμάξι που ξεκινάς...Ω ΡΕ ΦΙΛΕ. Έχουν αλλάξει αρκετά το χειρισμό και τον ήχο που κάνει, είναι πολύ δυνατή η φάση. Η AI φυσικά δεν είναι καλή - αλλά είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με πρίν. Ακριβώς τα ίδια και εγώ, βασικά νιώθω ότι έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση να αφιερώσω ώρες εδώ παρά πχ στο Starfield, όπως και να το κάνουμε τα γραφικά μετράνε και εδώ σου βγαίνουν τα μάτια btw τι είναι το RR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εμενα λεει γυρω στα 45-50 ms latency οτι εχει με FG on . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2023 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Herald είπε Eμένα με ενοχλεί αρκετά το latency του FG, συγκεκριμένα στο Cyberpunk. πάλι καλά που το είπες εσύ γιατί άμα το πω εγώ είμαι κλασικά εναντίων του FG και του cyberpunk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Είναι υποκειμενικό το latency. Εμένα τα reflexes μου είναι αργοκίνητο καράβι, οπότε δεν καταλαβαίνω μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2023 Το Reflex το έχετε στο ultra απο nvcp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα