Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Με το 2.0 έχει βελτιωθεί πολύ και η σταθερότητα της εικόνας με DLSS, δεν έχει καθόλου aliasing και flickering. Τώρα αν είναι λόγω του RR ή του DLSS2 δεν ξέρω.

Πάντως αν ξεφύγουμε λίγο απ' τη λογική Cyberbug και γενικά flaming κυρίως επειδή είναι τίτλος της NVIDIA παίζει να είναι όντως πολύ καλό τώρα (επιτέλους) από gameplay άποψης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 minute ago, just_a_dude said:

Με το 2.0 έχει βελτιωθεί πολύ και η σταθερότητα της εικόνας με DLSS, δεν έχει καθόλου aliasing και flickering. Τώρα αν είναι λόγω του RR ή του DLSS2 δεν ξέρω.

Πάντως αν ξεφύγουμε λίγο απ' τη λογική Cyberbug και γενικά flaming κυρίως επειδή είναι τίτλος της NVIDIA παίζει να είναι όντως πολύ καλό τώρα (επιτέλους) από gameplay άποψης.

Λίγο που το δοκίμασα, ΜΑΜΑΕΙ το παιχνίδι. 

Ξεκίνησα σαν nomad αυτή τη φορά, και το αμάξι που ξεκινάς...Ω ΡΕ ΦΙΛΕ. Έχουν αλλάξει αρκετά το χειρισμό και τον ήχο που κάνει, είναι πολύ δυνατή η φάση. Η AI φυσικά δεν είναι καλή - αλλά είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με πρίν. 

ΥΓ1. Επίσης τώρα διαπίστωσα ότι έχει επιλογή στο GAMEPLAY SETTINGS για HDD MODE. Αν το βάλετε στο OFF ψιλοδιορθώνεται λίγο το pop in. Τα lods παραμένουν μέτρια όμως. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισης βαλανε στο Menu για SMT ON , OFF και AUTO σε amd 

Δεν εχω δοκιμασει να δω ποιο δουλευει καλυτερα. 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 2

Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.

1 minute ago, just_a_dude said:

Πάντως από perf περίμενα χειρότερα αλλά τελικά με PT + DLSS Q + FG + RR, έχω παίξει τα 3 πρώτα quests και το χαμηλότερο που είδα είναι 57fps και συνήθως παίζει στα 70 πάνω κάτω, ενώ σε εσωτερικούς χώρους αγγίζει και τα 80. Τώρα για το latency δεν ξέρω. Πατάω το κλικ να πυροβολήσει και το νιώθω άμεσο. Βέβαια κάποιος που παίζει full online φαντάζομαι θα το καταλάβει αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι.

Eμένα με ενοχλεί αρκετά το latency του FG, συγκεκριμένα στο Cyberpunk. Στα άλλα παιχνίδια είναι κομπλέ. Αναγκαστικά παίζω σε 3600*1800 ανάλυση, 20:10 aspect ratio για να έχω την απόδοση που θέλω, περίπου 100fps στο ελάχιστο με FG ανοιχτό είμαι με αυτά τα settings.

• Like 3

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις.

• Thanks 1

8 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το αυξημένο latency δεν έχει να κάνει με το click to fire αλλά με την κίνηση του ποντικιού, πόσο ''βαρύ'' το νιώθεις.

Ούτε αυτό το νιώθω βαρύ. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που έχω γρήγορο ποντίκι βέβαια.

2 hours ago, Herald said:

Λίγο που το δοκίμασα, ΜΑΜΑΕΙ το παιχνίδι. 

Ξεκίνησα σαν nomad αυτή τη φορά, και το αμάξι που ξεκινάς...Ω ΡΕ ΦΙΛΕ. Έχουν αλλάξει αρκετά το χειρισμό και τον ήχο που κάνει, είναι πολύ δυνατή η φάση. Η AI φυσικά δεν είναι καλή - αλλά είναι μεγάλη αναβάθμιση σε σχέση με πρίν. 

Ακριβώς τα ίδια και εγώ, βασικά νιώθω ότι έχω πολύ μεγαλύτερη διάθεση να αφιερώσω ώρες εδώ παρά πχ στο Starfield, όπως και να το κάνουμε τα γραφικά μετράνε και εδώ σου βγαίνουν τα μάτια
btw τι είναι το RR?

3 ώρες πριν, Herald είπε

Eμένα με ενοχλεί αρκετά το latency του FG, συγκεκριμένα στο Cyberpunk.

πάλι καλά που το είπες εσύ γιατί άμα το πω εγώ είμαι κλασικά εναντίων του FG και του cyberpunk :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...