just_a_dude Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gust είπε και εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει. Παίζεις πρώτα το main και μετα΄έχει επιλογή για να ξεκινήσεις το dlc ή είναι ενιαία η εμπειρία πλέον και ενώνεται το main story με αυτό του dlc? Spoiler Αν δεν κάνω λάθος οι αποστολές του DLC εμφανίζονται μετά την αποστολή με την Brigitte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, dalan2007 είπε Ωραια πραγματακια.... Έτσι ήταν και με το βανιλα παιχνίδι. Ξέρουν που να τα βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 εγω το τσιμπισα παντως..κατι τα θεματα που ειχε κατι το πισι που ηταν αρχαιο δεν το ειχα πολυ παιξει..στο καινουργιο θα φυσαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Θα πάω και εγώ για καινούργιο playthrough. Έχει διαφορά αν το αρχίσω αύριο που θα βγει το 2.0 ή να περιμένω να το ξεκινήσω μαζί με το Liberty; Περίμενε 1 μέρα για το 2.0 γιατί έχει εντελώς διαφορετικό skill tree. 1 ώρα πριν, gust είπε και εγώ αυτό δεν το έχω καταλάβει. Παίζεις πρώτα το main και μετα΄έχει επιλογή για να ξεκινήσεις το dlc ή είναι ενιαία η εμπειρία πλέον και ενώνεται το main story με αυτό του dlc? Οι devs είπαν ότι το expansion είναι κατα κάποιον τρόπο stand alone αλλα θα μπορείς να το αρχίσεις μετά απο 10-12 ώρες στο main campaign οταν φτάσεις δλδ στο Act 2 και "ενεργοποιήσεις" τον Johnny Silverhand. Θα περιέχει διαφορετικό τέλος και για το ίδιο expansion αλλα τόσο και για το main campaign του παιχνιδιού. Δηλαδή αν το παίξεις με παλιο save και ολοκληρωμένο το παιχνίδι δεν θα μπορέσεις να δεις το καινούργιο τέλος για τον V. Αν αρχίσεις απο την αρχή το παιχνίδι θα σου δώσει την επιλογή ενός premade χαρακτήρα για να πηδήξεις κατευθείαν στο expansion αλλα αν επιλέξεις αυτήν την οδό το παιχνίδι θα πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για σένα στην αρχή του expansion οπότε θα χάσεις πράγματα και έτσι. Αρα στην τελική το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το παίξεις απο την αρχή. Επίσης είπαν ότι οι βασικοί χαρακτήρες του κανονικού παιχνιδιού θα σχολιάζουν το τι κάνεις στο Phantom Liberty οπότε όσο stand alone και να είναι θα συνδέεται αρκετά με το βασικό παιχνίδι. Λεπτομέρειες για τις αποφάσεις και τα διαφορετικά τέλη τα αποφεύγω. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από psof 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Προσοχή με τα Spoiler παιδιά. Ενβίδια νιου ντράιβερς https://www.guru3d.com/download/geforce-53742-whql-driver-download/ Μπέντσμαρκ του Phantom Liberty https://www.techpowerup.com/review/cyberpunk-2077-phantom-liberty-benchmark-test-performance-analysis/ Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Βγήκε το patch 2.0 btw, downloading 54GB, wtf?! Κατεβάζει και το Phantom Liberty με το στανιό χωρίς να το έχω αγοράσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Ορμάτε! 54 gb lol.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 25GB βλέπω στο steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Thresh είπε Βγήκε το patch 2.0 btw, downloading 54GB, wtf?! Κατεβάζει και το Phantom Liberty με το στανιό χωρίς να το έχω αγοράσει? 67,5 είναι όλο το παιχνίδι, λελ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Tenshi said: 67,5 είναι όλο το παιχνίδι, λελ! Το ξανακατέβασα πριν κάμποσες ώρες και τώρα άλλα 54GB...GOG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε 25GB βλέπω στο steam. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τι φάση; Και εμένα τι κατεβάζει τα διπλά το GOG; χαχαχα Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2023 από just_a_dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris-leme Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Τι φάση; Και εμένα τι κατεβάζει τα διπλά το GOG; χαχαχα Εγω έχω ΑΜΔ σου λέει ασε το ΡΤ δεν είναι γι αυτόν οπότε δεν το κατεβάζει καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2023 Βάλτε βρε μπαγλαμάδες τα πιο καινούργια dll. πωωω ρε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα