Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 hours ago, psof said:

Ξεχασα επίσης και τα Lies of P και  Blasphemous 2 τα οποία μαζί με όλα τα παραπάνω βγαίνουν πριν τον Οκτώβριο ο οποίος είναι επίσης γεμάτος με κορυφαίες επιλογές όπως τα Alan Wake 2, Lords of the Fallen, Cities Scylines 2, Assassin's Creed Mirage, The Last Faith, Total War Pharrao και Forza Motorsport!

Ξέχασες επίσης αυτά :P (και αν είσαι μερακλής και Robocop το Νοέμβρη)

image.png.d973429c320593de1fab8a38ee6bf4f6.png

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, gust είπε

Ωραία συγκυρία αν είσαι gamer......!! καιρό είχα να νιώσω έτσι!

Hyped? Really? Μηδέν hype πια, τα περισσότερα games κυκλοφορούν σε κακό state. Μακάρι να αλλάξει αυτό το trend, αλλα δυστυχώς χλομό. Οποτε μηδέν ενθουσιασμός, προσωπικά ότι έστω ένα game (BG3) είναι σχεδόν άψογο μου φτάνει.

• Like 1

5 hours ago, psof said:

Αν παίζετε Shadowheart κάντε μίνι respec και αλλαγή του subclass της απο trickster σε tempest. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έβγαλα 2 ολόκληρα acts με την Cleric μου ουσιαστικά σε hold mode. Εκτός απο τα σημαντικά heals και το utility αυτή έκρυβε μέσα της και ένα κανονικό μαγο  με τρομερά aoe spells που δεν χρειάζονται καν να είναι prepared για να τα έχεις στη διάθεσή σου και δωρεάν reaction damage spells κάθε φορά που κάνουν το λάθος να την χτυπήσουν. Ω και τζάμπα heavy armor proficiency αντι για medium επίσης!!

Αυτά συνδυάζονται και με shotgun? :P

9 hours ago, psof said:

Αν παίζετε Shadowheart κάντε μίνι respec και αλλαγή του subclass της απο trickster σε tempest. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έβγαλα 2 ολόκληρα acts με την Cleric μου ουσιαστικά σε hold mode. Εκτός απο τα σημαντικά heals και το utility αυτή έκρυβε μέσα της και ένα κανονικό μαγο  με τρομερά aoe spells που δεν χρειάζονται καν να είναι prepared για να τα έχεις στη διάθεσή σου και δωρεάν reaction damage spells κάθε φορά που κάνουν το λάθος να την χτυπήσουν. Ω και τζάμπα heavy armor proficiency αντι για medium επίσης!!

Παίζει να το διάβασα δυο φορές για να σιγουρευτώ αν είμαι στο σωστό θέμα. Shadowheart με relic και spirit guardian και κόβει τα πάντα. 

21 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Hyped? Really? Μηδέν hype πια, τα περισσότερα games κυκλοφορούν σε κακό state. Μακάρι να αλλάξει αυτό το trend, αλλα δυστυχώς χλομό. Οποτε μηδέν ενθουσιασμός, προσωπικά ότι έστω ένα game (BG3) είναι σχεδόν άψογο μου φτάνει.

Ναι ρε συ Hyped γιατί πολλές συνέχειες αγαπημένων francises, και άλλα νέα ip από ΑΑΑ ομάδες.

Ειδικότερα:

1) Baldurs Gate 3 + Larian = Δεν χρειάζονται λόγια

2) Armored Core VI από FromSoftware επιτέλους συνέχεια σε ένα staple mech francise

3) Shadow Gambit Νεο ip απο mimimi ΠΑΝΤΑ δίνει πόνο

4) Starfield και Bethesda νομίζω ότι έχει βγει  έχει γίνει επιτυχία (έστω και μετά από αρκετά bugfixes)

5) Phantom Liberty είμαι σίγουρος ότι τα παιδία στην CD project θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους (έστω και για να ξεπλύνουν την ατίμωση του αρχικού release) τώρα main game και dlc μου φανταζουν όνειρο.

6) Alan Wake 2 είμαι φαν και η remedy ποτέ δεν με απογοήτευσε

7) Νεο Forza - best racing

Εντάξει νομίζω άριστη φάση αν είσαι gamer όποιασδήποτε κατηγορίας και τύπου.

Αλλωστε το αν κάνουν release με bugs δεν μου λεει κάτι αν τα διορθώσουν στο μέλλον γιατι όλα μαζί δεν μπορώ έτσι και αλλιώς να τα παίξω. Στο θέμα bugs time is my ally, στο θέμα χρόνος παιχνιδιού δυστυχώ το αντίθετο.......

• Like 2

image.png.2b8a99b083584fdf84ec5bea8952d794.png

Για τους άπιστους κει έξω!

Έτσι και preorder και απόλα! Για να μη χαθεί ούτε δευτερόλεπτο από αυτό το έπος :P.

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΕΖΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ-NOT!

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ισχυει αραγε ακομα η αγορα μεσω Ρωσιας στο GOG για το dlc? Μια χαρα ειχαμε πληρωσει κανα 27αρι για day 1 cyberpunk :P

Μη νομίζεις. Και εγω άλλαξα από Τουρκία, γιατί η Τουρκία μας τελείωσε πια, σε Ινδία και το πήρα 17μιση €.  ΤΟΣΑ διαθέτω για τους υπέροχους Πολωνέζους! 

Αλλά στο steam.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από ότι κατάλαβα το expansion ΔΕΝ διαδραματίζεται μετά το τέλος του παιχνιδιού αλλά περίπου στο μέσο του. Κρίμα. Ελπίζω τουλάχιστον να μην τελειώνει το παιχνίδι μετά την τελευταία αποστολή και να μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στην πόλη.

Edit: Ούτε αυτό μάλλον θα γίνεται. Ξενέρα...

image.png.83120051af92f5085791b996dc8a8f09.png

Επεξ/σία από _Theo_

Φαντάζομαι έγινε αυτή η επιλογή για το τελευταίο mission σε περίπτωση που ασχοληθεί κάποιος με side, και όποτε αλλάξει το τέλος. 

Αν το dlc είναι όντως στην μέση, μαλλον η καλύτερη επιλογή θα είναι από την αρχή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...