Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πραγματικα οπως επρεπε να ειναι. Μαλλον θα το ξανα ξεκινησω, αντι να το συνεχισω. Θα δω. Το 1ο δεν το τερματισα, αλλα αν θυμαμαι καλα το εχω ετοιμασει για το "καλο" τελος. 

Ασε που οπως ειπα, πρεπει να ξεκινησω ως αντρας :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα πω, οκ και?😝 Πληρώνουμε expansion ή features που έπρεπε να υπήρχαν στο release 3 χρόνια πριν? Πάλι καλά στην Τουρκία κάνει 13€, μένει να πέσουν οι τιμές των gift cards 😝.

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Θα πω, οκ και?😝 Πληρώνουμε expansion ή features που έπρεπε να υπήρχαν στο release 3 χρόνια πριν? Πάλι καλά στην Τουρκία κάνει 13€, μένει να πέσουν οι τιμές των gift cards 😝.

Την καινούργια περιοχή και την ιστορία που περιέχει πληρώνεις. Όλες οι αλλαγές στο gameplay θα έρθουν δωρεάν με το patch 2.0.

Φαντάζομαι οι αλλαγές στα graphics θα εφαρμοστούν και στο base ε; Ένα replay το θέλει αν και δεν έχει και πολύ replayabllity, τεσπα. Το Liberty θα συνεχίζει από εκεί που τερματίζεις το base;

Aλλαγες στα graphics δεν θα εχει απο οτι ξερω ( εκτος αν εννοεις το dlss3.5 που θα μπει)  Στο gameplay θα υπαρχουν αλλαγες. 

Δεν αξιζει reset , καινουργιο playthrought χρειαζεται κανονικα με τοσες αλλαγες. 

• Like 4

5 ώρες πριν, psof είπε

Την καινούργια περιοχή και την ιστορία που περιέχει πληρώνεις. Όλες οι αλλαγές στο gameplay θα έρθουν δωρεάν με το patch 2.0.

Άντε νταξει.

Οι Πολωνεζοι μας πάντως δεν είναι τόσο ανοιχτοκαρδοι!

Δεν θα έρθουν όλες. Κάποιες από αυτές θα έρθουν στο base game. Ξέρουν τι κάνουν, ξέρουν!

Screenshot_20230823-110450.png.d790c8f60cc6abd00d1eb20907011a3c.png

1 ώρα πριν, AntonisKo είπε

https://screenrant.com/cyberpunk-2077-phantom-liberty-customization-build-respec-changes/

Θα έχουμε και reset στον χαρακτήρα.

Καλή φάση, αλλά και εγώ θα σβήσω το save και θα αρχίσω από την αρχή.

• Confused 1

38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Aλλαγες στα graphics δεν θα εχει απο οτι ξερω ( εκτος αν εννοεις το dlss3.5 που θα μπει)  Στο gameplay θα υπαρχουν αλλαγες. 

Δεν αξιζει reset , καινουργιο playthrought χρειαζεται κανονικα με τοσες αλλαγες. 

Ε και το 3.5 αν είναι έτσι όπως δείχνει θα είναι σαν αλλαγές στα graphics, έχει μεγάλη διαφορά. Πάντως ναι θέλει καινούργιο play through.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Άντε νταξει.

Δεν θα έρθουν όλες. Κάποιες από αυτές θα έρθουν στο base game. Ξέρουν τι κάνουν, ξέρουν!

Προφανώς δεν θα έρθουν όλες. To Phantom Liberty μοιάζει να είναι το Blood and Wine του Cyberpunk. Δηλαδή ένα storyline +20 ωρών κάτι το οποίο για άλλες εταιρίες θα έβγαινε ως ξεχωριστο παιχνίδι sequel στα 60-70 ευρώ. Βλέπε Miles Morales.

Όλα τα σημαντικά updates του overhaul θα τα πάρουμε δωρεάν. Το καινούργιο skill tree, τα καινούργια armor systems, το καινούργιο police AI, το car combat κλπ. Αυτά που δεν θα πάρουμε είναι τα unique καινούργια όπλα/ρουχα/cyberware που θα πουλιούνται στην μαύρη αγορά της Dogtown και φυσικά την ιστορία με τους A-lister ηθοποιούς. 

Το καινούργιο skill tree απο μόνο του με όλα τα καινούργια perks ουσιαστικά αλλάζει όλο το παιχνίδι. Εγώ προσωπικα θα το παίξω απο την αρχή αργότερα γιατί τώρα γίνεται  χαμός...

Είμαι ακόμα στην μέση του BG3, βγαίνει μεθαύριο το Armored Core, σε μια εβδομάδα το Starfield και περιμένει στην ουρά ήδη το όπως φαίνεται απιστευτο όπως φαίνεται Shadow Gambit.

Επεξ/σία από psof

3 λεπτά πριν, psof είπε

Προφανώς δεν θα έρθουν όλες. To Phantom Liberty μοιάζει να είναι το Blood and Wine του Cyberpunk. Δηλαδή ένα storyline +20 ωρών κάτι το οποίο για άλλες εταιρίες θα έβγαινε ως ξεχωριστο παιχνίδι sequel στα 60-70 ευρώ. Βλέπε Miles Morales.

Όλα τα σημαντικά updates του overhaul θα τα πάρουμε δωρεάν. Το καινούργιο skill tree, τα καινούργια armor systems, το καινούργιο police AI, το car combat κλπ. Αυτά που δεν θα πάρουμε είναι τα unique καινούργια όπλα/ρουχα/cyberware που θα πουλιούνται στην μαύρη αγορά της Dogtown και φυσικά την ιστορία με τους A-lister ηθοποιούς.

Για να τρολαρω λίγο:

Αααα δε ξέρω φίλε είπες όλα! Άλλα λένε οι Πολωνεζοι εκεί! Φραγκοφονιαδες!

----

Στα σοβαρά.

Μακάρι να βγεί καλό. Θέλω και δε θέλω να το πάρω μετά την ξενερα πού είχα φάει με το βασικό παιχνίδι. Δεν έπιασε στο ελάχιστο το τι περίμενα.Αλλά γμτ, κάνω αμάν για το cyberpunk genre.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το απόλαυσα day 1 και εκτός απο μερικά bugs η εμπειρία μου ήταν άψογη. Δεν περίμενα ένα cyberpunk GTA και να χαλάω την ώρα μου παίζοντας με τα physics και σκοτώνοντας τυχαίους NPC όμως. Αυτό που ήθελα ήταν μια πολύπλοκη cyberpunk ιστορία επιπέδου Witcher, με κορυφαίο voice acting, μουσική και λεπτομερέστατο και πανέμορφο οπτικά κόσμο. Και το πηρα και με το παραπάνω. Δεν μπορούσα να σταματήσω πριν το τελειώσω 100% όπως μου συμβαίνει τώρα με το Baldur's gate 3 που και αυτό έχει καποια bugs σαν το Cyberpunk.

Επεξ/σία από psof
  • Like 4

4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Άντε νταξει.

Screenshot_20230823-110450.png.d790c8f60cc6abd00d1eb20907011a3c.png

Ναι αλλά θα ισχύει το money glitch με εκείνο το έργο τέχνης τι ήταν? Γιατι το έκανα στο main και έχω κάτι πολλά προς πώληση :P

53 λεπτά πριν, psof είπε

Εγώ το απόλαυσα day 1 και εκτός απο μερικά bugs η εμπειρία μου ήταν άψογη. Δεν περίμενα ένα cyberpunk GTA και να χαλάω την ώρα μου παίζοντας με τα physics και σκοτώνοντας τυχαίους NPC όμως. Αυτό που ήθελα ήταν μια πολύπλοκη cyberpunk ιστορία επιπέδου Witcher, με κορυφαίο voice acting, μουσική και λεπτομερέστατο και πανέμορφο οπτικά κόσμο. Και το πηρα και με το παραπάνω. Δεν μπορούσα να σταματήσω πριν το τελειώσω 100% όπως μου συμβαίνει τώρα με το Baldur's gate 3 που και αυτό έχει καποια bugs σαν το Cyberpunk.

Ωραίος που σου άρεσε, δε θα ξεχάσω την ξενερα μου. Με έπιανες από τη μύτη και εσκαγα. Μετά το ξεπέρασα, το πήρα και στο stadia 😝.

Μερικά bugs δε τα λες, Βατερλώ ήταν. Αλλά οκ τα έχουμε πει, έχουμε δει τις ατέλειωτες λίστες με τα fixes, δε χρειάζεται πάλι.

Εύχομαι μόνο να μπορέσω να το απολαύσω πια. Πλέον και οπτικά θα μπορώ να το πειράξω, να το τουμπανιασω. Βέβαια θα λείπει πάντα το " ιπτάμενα αμάξια" και θα βάζω το mod.

53 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι αλλά θα ισχύει το money glitch με εκείνο το έργο τέχνης τι ήταν? Γιατι το έκανα στο main και έχω κάτι πολλά προς πώληση :P

Οι Πολωνεζοι όλα τα φτιάχνουν! Ξέχασε τα αυτά! Θα βάλουμε wemod 😝.

• Like 1

2 ώρες πριν, psof είπε

Είμαι ακόμα στην μέση του BG3, βγαίνει μεθαύριο το Armored Core, σε μια εβδομάδα το Starfield και περιμένει στην ουρά ήδη το όπως φαίνεται απιστευτο όπως φαίνεται Shadow Gambit.

Ωραία συγκυρία αν είσαι gamer......!! καιρό είχα να νιώσω έτσι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, gust είπε

Ωραία συγκυρία αν είσαι gamer......!! καιρό είχα να νιώσω έτσι!

Ξεχασα επίσης και τα Lies of P και  Blasphemous 2 τα οποία μαζί με όλα τα παραπάνω βγαίνουν πριν τον Οκτώβριο ο οποίος είναι επίσης γεμάτος με κορυφαίες επιλογές όπως τα Alan Wake 2, Lords of the Fallen, Cities Scylines 2, Assassin's Creed Mirage, The Last Faith, Total War Pharrao και Forza Motorsport!

Επεξ/σία από psof

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...