noFEARgr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Ξεκίνησα λίγο πάλι, για να είμαι έτοιμος για το dlc, τα έχω τελειώσει όλα στο παιχνίδι και θέλω να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον τρόπο να βγάλουμε επιπλέον μαρούλι. Θέλω να αγοράσω όλα τα οχήματα και να πάρω διάφορα ακριβά ρούχα κλπ. Από όπλα, mods κλπ νομίζω είμαι τούμπανο 🤟. Thanks 🙏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Βγηκε κανα μοντ να είναι 3rd person; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 24 λεπτά πριν, Federacion είπε Βγηκε κανα μοντ να είναι 3rd person; https://www.rockpapershotgun.com/cyberpunk-2077-third-person-mode 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Χίλια ευχαριστώ!!! Απορώ πως μετα το Witcher 3 δεν βγάλανε κι αυτό έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δεν έχει gameplay καθόλου όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Με τις αλλαγες παντως που εχει, αξιζει ενα καινουργιο Game, να διαλεξουμε και αντρα αυτην την φορα για τα γνωστα λαθη που καναμε οσοι δεν ξεραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, SabotazNic said: Με τις αλλαγες παντως που εχει, αξιζει ενα καινουργιο Game, να διαλεξουμε και αντρα αυτην την φορα για τα γνωστα λαθη που καναμε οσοι δεν ξεραμε Εννοείς που φτοιάξαμε γυναίκα με... φρύδια;; :d Spoiler Δεν το μετοιάνωσα, ΠΟΤΕΣ! Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 25 λεπτά πριν, seithan είπε Εννοείς που φτοιάξαμε γυναίκα με... φρύδια;; :d 1 λέξη, Panam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε 1 λέξη, Panam Έχει φρύδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Καθίστε ρε, εγώ την είχα σπρώξει την Panam. Είναι Panam ή Panamας τελικά; χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Καθίστε ρε, εγώ την είχα σπρώξει την Panam. Είναι Panam ή Panamας τελικά; χαχα Οχι, αν είχες γυναίκα είχες σπρώξει στην Judy μετά την κατάδυση (αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό ήταν). Η Panam σε φρενάρει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Οχι, αν είχες γυναίκα είχες σπρώξει στην Judy μετά την κατάδυση (αν θυμάμαι καλά μετά από αυτό ήταν). Η Panam σε φρενάρει ααα ναι. Με αντρα είχα σπρώξει Panam μεσα στο αυτοκινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έχει φρύδια? Ευτυχώς 2 και όχι 1 🥴 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα