Tambas91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, optimus prime είπε Συμφωνω μαζι σου αλλα και παλι εχουμε την δυνατοτητα να ριξουμε κανα 2 ρυθμισεις,να κανουμε Oc την καρτα για να βελτιωθουν τα lows και να φερουμε το παιχνιδι στα μετρα μας αρκει να τρεχει σωστα και να μην μας stutterιαζει.. ναι γίνονται όλα αυτά αλλα το πινακάκι είναι ξεκάθαρο νομίζω λέει rt overdrive 4k ULTRA 60fps οι τύποι δε βάζουν μυαλό παρόλο το κράξιμο που φάγαν και πάλι πουλάνε παπά... 4080 δεν έχω, εδώ στο βιντεάκι στο 3 λεπτό με dlss performance +fg αγκομαχάει να βγάλει 60... άσε που η εικόνα όπως είπε και ο pirmen δεν έχει καμια σχέση με τη native Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω φιλε δεν εχω βρει καποιο σημειο ακομα οπου θα πεσω τοσο χαμηλα. Βεβαια οι συνδιασμοι σε hardware στο pc ειναι απειροι,διαφορετικα συμπεριφερεται το παιχνιδι σε καθε ενα απο αυτους... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, Tambas91 είπε ναι γίνονται όλα αυτά αλλα το πινακάκι είναι ξεκάθαρο νομίζω λέει rt overdrive 4k ULTRA 60fps οι τύποι δε βάζουν μυαλό παρόλο το κράξιμο που φάγαν και πάλι πουλάνε παπά... 4080 δεν έχω, εδώ στο βιντεάκι στο 3 λεπτό με dlss performance +fg αγκομαχάει να βγάλει 60... άσε που η εικόνα όπως είπε και ο pirmen δεν έχει καμια σχέση με τη native Eμένα πάντως μου κάνει εντύπωση απτό 1:20 και μετά με DLSS Ultra performance και τρώει ελαφριά μπουκάλα από τον 3d Ξεκίνα για αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Herald είπε Eμένα πάντως μου κάνει εντύπωση απτό 1:20 και μετά με DLSS Ultra performance και τρώει ελαφριά μπουκάλα από τον 3d Ξεκίνα για αναβάθμιση καλά ανοίγει μετά το fg και είναι έτοιμος... εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως γίνετε και με την άλλη ψύκτρα να είμαι σε idle 50c με air condition ανοιχτό... ok το χειμώνα ζεσταίνω το δωμάτιο, τώρα όμως.... Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Tambas91 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 54 λεπτά πριν, Tambas91 είπε καλά ανοίγει μετά το fg και είναι έτοιμος... εγώ αυτό που δε καταλαβαίνω είναι πως γίνετε και με την άλλη ψύκτρα να είμαι σε idle 50c με air condition ανοιχτό... ok το χειμώνα ζεσταίνω το δωμάτιο, τώρα όμως.... Σου έχω πεί, πέτα το και πάρε κανονικό CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 16 ώρες πριν, optimus prime είπε Εγω φιλε δεν εχω βρει καποιο σημειο ακομα οπου θα πεσω τοσο χαμηλα. Βεβαια οι συνδιασμοι σε hardware στο pc ειναι απειροι,διαφορετικα συμπεριφερεται το παιχνιδι σε καθε ενα απο αυτους... ενταξεί ναι είναι και αυτό που λες εσύ άμα έχεις κάνει και oc uv κτλπ θα έχει πάρει και κάτι τοις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Tambas91 said: ενταξεί ναι είναι και αυτό που λες εσύ άμα έχεις κάνει και oc uv κτλπ θα έχει πάρει και κάτι τοις Eαν διαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι δεν εχω κανει oc,βγαζω 97-98 fps avg με 71 fps lows. Eγω εγραψα οτι εαν καποιος δυσκολευεται να κρατησει 60αρι μπορει να κανει oc να βελτιωσει τα lows.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Έφυγε προπαραγγελια το dlc👀 για να με από τους πρώτους που θα ποσταρω πόσο άθλια είναι τα νέα παιχνίδια με τρισάθλιο optimization και γιατί με πιάσανε κότσο οι developers ενώ τα ξερα τα διάβαζα και μου τα λέγανε 🤣. Γερός μαζοχισμός το Gaming πλέον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 57 λεπτά πριν, optimus prime είπε Eαν διαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι δεν εχω κανει oc,βγαζω 97-98 fps avg με 71 fps lows. Eγω εγραψα οτι εαν καποιος δυσκολευεται να κρατησει 60αρι μπορει να κανει oc να βελτιωσει τα lows.. κάτσε μιλάμε για 4k τόση ώρα? με dlss performance +fg? σε ποια περιοχή? σου κάνει ένα κόπο να ανεβάσεις ένα video? επειδή τα νούμερα του συγκεκριμένου τα παρακολουθώ και είναι στα ίδια με τα δικά μου (4090 έχω) το 60 με το 90 έχουν 30% διαφορα άρα κάτι δε πάει καλά εδώ και άλλο video πάντως δείχνει το ίδιο...ξαναλέω 4k dlss performance +fg με path tracing όχι απλό rt 16:45 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Tambas91 said: κάτσε μιλάμε για 4k τόση ώρα? με dlss performance +fg? σε ποια περιοχή? σου κάνει ένα κόπο να ανεβάσεις ένα video? επειδή τα νούμερα του συγκεκριμένου τα παρακολουθώ και είναι στα ίδια με τα δικά μου (4090 έχω) το 60 με το 90 έχουν 30% διαφορα άρα κάτι δε πάει καλά εδώ και άλλο video πάντως δείχνει το ίδιο...ξαναλέω 4k dlss performance +fg με path tracing όχι απλό rt 16:45 Ρε αδερφε ερωτευμενος εισαι? Δεν μιλαγαμε για 4k,o primen για 2κ αναφερθηκε και του απαντησα εγω τι αποδοση εχω σε αυτη την αναλυση με την 4080.. Οπως επισης του εγραψα οτι σε 4k προτιμω να βαζω το dlss στο balanced για να εχω πιο πολλα fps με την 4090. Αυτα... Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από optimus prime 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Σε 4Κ dlss balanced+fg και σε 1440p dlss quality+fg και παιζεις κανονικα 2077 με overdrive. Στα 1440 και σε balanced να πεσεις δεν ειναι τοσο χειροτερο απο quality οπως και σε 4Κ στο performance. Με την εκδοση 2.5.1 του dlss η την τελευταια 3.1.13. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 20 λεπτά πριν, optimus prime είπε Ρε αδερφε ερωτευμενος εισαι? Δεν μιλαγαμε για 4k,o primen για 2κ αναφερθηκε και του απαντησα εγω τι αποδοση εχω σε αυτη την αναλυση με την 4080.. Οπως επισης του εγραψα οτι σε 4k προτιμω να βαζω το dlss στο balanced για να εχω πιο πολλα fps με την 4090. Αυτα... γράψε λάθος για κάποιο λόγο νόμιζα έλεγε για 4k πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, Arkin said: Σε 4Κ dlss balanced+fg και σε 1440p dlss quality+fg και παιζεις κανονικα 2077 με overdrive. Στα 1440 και σε balanced να πεσεις δεν ειναι τοσο χειροτερο απο quality οπως και σε 4Κ στο performance. Με την εκδοση 2.5.1 του dlss η την τελευταια 3.1.13. Θες να τρεξω ενα benchmark να το δεις? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2023 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Νέο patch (1.63) με gameplay και quest fixes Λεπτομέρειες για τις αλλαγές εδώ: https://www.cyberpunk.net/en/news/48364/patch-1-63-list-of-changes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα