Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Tambas91 είπε

ρε τους κερατάδες είναι απάλευτοι... θέλει 4080 λέει για να παίξει overdrive 4k60... ξεχάσαν όμως να βάλουν σε παρένθεση ότι θέλει dlss performance και fg αλλιώς πιάνει 10 :P 

Το αναφερουν στα ψιλα γραμματα..τουλαχιστον το FG

image.png.f805bd048c6aa46283e16ef42f5cf8a9.png

Επεξ/σία από xartemporas
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

42 λεπτά πριν, xartemporas είπε

Πάλι δεν βγαίνει, από benchmarks που βλέπω για την 1.62, η 4080 σε 4Κ native με FG όχι 60 δεν φτάνει, ούτε glorious console 30fps race, θέλει και DLSS performance για να έχεις 60fps, το οποίο μάλλον είναι απαράδεκτο.

• Like 2

1 ώρα πριν, Razor333 είπε

Πάλι δεν βγαίνει, από benchmarks που βλέπω για την 1.62, η 4080 σε 4Κ native με FG όχι 60 δεν φτάνει, ούτε glorious console 30fps race, θέλει και DLSS performance για να έχεις 60fps, το οποίο μάλλον είναι απαράδεκτο.

Το DLSS  performance mode είναι εξαιρετικά κάλο στο cyberpunk, σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις του DLSS.

• Like 1

45 λεπτά πριν, mkp είπε

Το DLSS  performance mode είναι εξαιρετικά κάλο στο cyberpunk, σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις του DLSS.

Ανάλογα το μέγεθος της οθόνης και το πόσο κοντά κάθεσαι, σε ένα 28αρι 4Κ ναι είναι ΟΚ, σε ένα 42αρι που θα κάτσεις στο μέτρο όχι και τόσο. Επίσης 60FPS με FG μου φαίνονται λίγα για να είναι ΟΚ.

• Like 2

43 λεπτά πριν, Razor333 είπε

Ανάλογα το μέγεθος της οθόνης και το πόσο κοντά κάθεσαι, σε ένα 28αρι 4Κ ναι είναι ΟΚ, σε ένα 42αρι που θα κάτσεις στο μέτρο όχι και τόσο. Επίσης 60FPS με FG μου φαίνονται λίγα για να είναι ΟΚ.

Εγώ λέω για το cyberpunk συγκεκριμένα, για παράδειγμα σε κάτι άλλα games που έχω δοκιμάσει το dlss quality(η fsr2 quality) δεν είναι τόσο κάλο όσο το dlss performance στο cyberpunk. Άπλα το cyberpunk έχει εξαιρετικά καλή υλοποίηση του DLSS.

• Like 1

4 ώρες πριν, xartemporas είπε

ναι το έχουν βάλει κάτω κάτω, τώρα το είδα και πάλι θέλει στη καλύτερη dlss performance (1080p) ή ultra performance ιδανικά (720p) γιατί είναι θεοβαρο το παιχνίδι από το ms....

φαντάζομαι αυτόν που θα πάρει 4080 και θα βάλει 4k να παίξει και δει τα αποτελέσματα στην οθόνη του... οι τύποι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως

Δεν ξέρω τι φάση με το συγκεκριμένο givaway που θα υπάρχει ακόμα 12 ώρες αλλά έπεσε στα μάτια μου και ίσως σας ενδιαφέρει:

https://www.gog.com/#giveaway

image.png.3c3c0e236847c76a43aa3b6751cc1522.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/6/2023 στις 1:57 ΜΜ, Razor333 είπε

Η 4080 σε RT overdrive μόνο με 1440p + dlssQ + FG κρατάει 60ρι. Βάσει εμπειρίας.

Άρα τα νούμερα που δίνει η CPDR είναι για average 60ρι και dlss 3 perfomance που απέχει αρκετά ποιοτικά από το γνήσιο 4K.

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 2

Μόλις τώρα, pirmen56 είπε

Η 4080 σε RT overdrive μόνο με 1440p + dlssQ + DLSS3 κρατάει 60ρι. Βάσει εμπειρίας.

Άρα τα νούμερα που δίνει η CPDR είναι για average 60ρι και dlss 3 perfromance που απέχει αρκετά ποιοτικά από το γνήσιο 4K.

Το θέμα είναι ότι αναφέρει μόνο το FG και ξεχνάει να αναφέρει το DLSS performance που χρειάζεσαι επιπλέον για να βγούνε τα νούμερα.

Δεν μιλάω καν ότι πετάνε σε 1080p κατηγορία αρκετά GPU που θα μπορούσαν RT-U σε 1440p και 4Κ ακόμα με DLSS/FSR2.1 που υποστηρίζουν.

Επίσης χωρίς RT, αλλά Ultra σε native 4K έπρεπε οριακά να έχει την 4080 και την 7900XTX όπως σωστά βάζει από AMD, η 3080 ούτε για πλάκα.

Γενικά ότι να 'ναι το πινακάκι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Η 4080 σε RT overdrive μόνο με 1440p + dlssQ + FG κρατάει 60ρι. Βάσει εμπειρίας.

Άρα τα νούμερα που δίνει η CPDR είναι για average 60ρι και dlss 3 perfomance που απέχει αρκετά ποιοτικά από το γνήσιο 4K.

Με τις ρυθμισεις αυτες που εγραψες εγω με την 4080 σε 2κ εχω 98 fps avg.

Βαση προσωπικης εμπειριας....

Xωρις να εχω κανει oc.

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Με τις ρυθμισεις αυτες που εγραψες εγω με την 4080 σε 2κ εχω 98 fps avg.

Xωρις να εχω κανει oc.

Μόνο σε διάφορα σημεία της πόλης αυτό. Στα πολύ βαριά σημεία(όπου υπάρχει βλάστηση ή δυσκολία στο να φτάσει το φως) κινείσαι μέχρι και κάτω από 70 fps με FG. Το Liberty λογικά θα είναι αρκετά βαρύτερο. Οπότε...

1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Μόνο σε διάφορα σημεία της πόλης αυτό. Στα πολύ βαριά σημεία(όπου υπάρχει βλάστηση ή δυσκολία στο να φτάσει το φως) κινείσαι μέχρι και κάτω από 70 fps με FG. Το Liberty λογικά θα είναι αρκετά βαρύτερο. Οπότε...

Ναι αλλα σε αλλα σημεια θα πιασω και 110 fps.

Θελω να πω οτι η καρτα στο dlss performance θα ειναι playable σε 4κ και θα κυμαινεται στα 60 avg.

Σε quality ουτε με την 4090 εγω προσωπικα δεν παιζω το Cyberpunk σε 4κ γιατι προτιμω πιο smooth κινηση.

Για καποιον αλλον ομως τα 60 fps που πιανει η 4090 στο quality η 4080 στο performance ειναι μια χαρα.

3 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Ναι αλλα σε αλλα σημεια θα πιασω και 110 fps.

Θελω να πω οτι η καρτα στο dlss performance θα ειναι playable σε 4κ και θα κυμαινεται στα 60 avg.

Σε quality ουτε με την 4090 εγω προσωπικα δεν παιζω το Cyberpunk σε 4κ γιατι προτιμω πιο smooth κινηση.

Για καποιον αλλον ομως τα 60 fps που πιανει η 4090 στο quality η 4080 στο performance ειναι μια χαρα.

Εντάξει, παίρνω το χειρότερο σενάριο. Aλλά και πάλι, μιλάμε για την CDPR. Αυτοί μόνο να ανεβάζουν απαιτήσεις ξέρουν. Πάντως το performance δεν είναι 4K συγκρίσιμο σε ποιότητα. Μέχρι balanced κοντράρει το native+TAA.

• Like 1

1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε

Εντάξει, παίρνω το χειρότερο σενάριο. Aλλά και πάλι, μιλάμε για την CDPR. Αυτοί μόνο να ανεβάζουν απαιτήσεις ξέρουν. Πάντως το performance δεν είναι 4K συγκρίσιμο σε ποιότητα. Μέχρι balanced κοντράρει το native+TAA.

Συμφωνω μαζι σου αλλα και παλι εχουμε την δυνατοτητα να ριξουμε κανα 2 ρυθμισεις,να κανουμε Oc την καρτα για να βελτιωθουν τα lows και να φερουμε το παιχνιδι στα μετρα μας αρκει να τρεχει σωστα και να μην μας stutterιαζει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...