Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

52 λεπτά πριν, Tablet είπε

Δηλαδή για πόσα fps μιλάμε με 4090

Εγω με 4070ΤΙ παίζω με balanced dlss στα 3440x1440 και όλα δεξιά με path tracing είμαι συνήθως 65 70fps με σημεία να πέφτει και στα 55. Στο interior κομμάτι μπήκα χθες σε μια καφετέρια νόμιζα ότι βλεπω κάτι real life. Το path tracing είναι μοναδικό αλλά θεόβαρο. Το dlss 3 σώνει την κατάσταση και μπορώ να πω ότι είναι απόλυτα playable έτσι. Σε 4Κ θες αποκλειστικά 4090 με dlss performance η balanced. Μέρα με τη νύχτα raster με path tracing στο παιχνίδι με το Psycho ως ενδιάμεση λύση στο ρεαλιστικό και για πολλά fps. 30fps κατω από psycho με το path tracing από 95 100 στα 65 70.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Tablet είπε

Εισαι overclocked? Eγω με 4090 παιζω εδω στο high profile μου.. Με θερμοκρασιες μαξ 55-60..

image.png.62952bd739261e11558ca1c183bf5012.png

Όχι τέρμα undervolt είμαι 0.910 voltage 2550 συχνότητα +500 μνήμες στο 2077 που τερματίζει rt πυρήνες κτλ έχω 160watt κατανάλωση της κάρτας max. Σε stock πάει 250watt στα 2750 συχνότητα και oc παίζει 280watt με 3000 συχνότητα. Για 5 6fps προτίμησα εννοείται το undervolt profile το λίγο ρεύμα και την ήσυχη κάρτα την έχω 30% ανεμιστήρες πιο χαμηλά δεν πάνε και max 67 68 βαθμούς. Με dlss performance είμαι 75 80fps με path tracing. Γιατί έχεις μείνει σε 528 drivers? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω στο Cyberpunk της αλλαζω τα φωτα στο oc,ανεβαζω και το voltage γιατι χωρις αυτο δεν εχει νοημα να την πειραξεις.

Screenshot (1).jpg

Screenshot (3).png

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1

8 λεπτά πριν, Arkin είπε

Όχι τέρμα undervolt είμαι 0.910 voltage 2550 συχνότητα +500 μνήμες στο 2077 που τερματίζει rt πυρήνες κτλ έχω 160watt κατανάλωση της κάρτας max. Σε stock πάει 250watt στα 2750 συχνότητα και oc παίζει 280watt με 3000 συχνότητα. Για 5 6fps προτίμησα εννοείται το undervolt profile το λίγο ρεύμα και την ήσυχη κάρτα την έχω 30% ανεμιστήρες πιο χαμηλά δεν πάνε και max 67 68 βαθμούς. Με dlss performance είμαι 75 80fps με path tracing. Γιατί έχεις μείνει σε 528 drivers? 

Στο πιο χαμηλο μου ειμαι εδώ, παω και πιο κατω λες;

Βασικα αυτοι είναι οι studio drivers που εχω στο 2ο boot για επαγγελματικη χρήση.

1.jpg

Μόλις τώρα, Tablet είπε

Στο πιο χαμηλο μου ειμαι εδώ, παω και πιο κατω λες;

Βασικα αυτοι είναι οι studio drivers που εχω στο 2ο boot για επαγγελματικη χρήση.

1.jpg

Πόσα watt σε δίνει σε load? Από 4090 δεν γνωρίζω μέχρι πόσο voltage πέφτουν για να κρατήσουν stock συχνότητα. Πιστεύω στα 300 350 peak θα πέφτουν 100%.

Δεν το εχω μετρησει έτσι βασικά. Θα το κάνω μολις μπορεσω.. Αλλα γενικα για παραδειγμα  COD παιζω undervolt με 120FPS σταθερα, θερμοκρασιες 60-65 μαξ αλλα εχω πολυ προσεγμενο airflow στο κουτι με 3 χ 120αρηδες να στέλνουν απο κατω στην 4090 φρεσκο αερα με συνολο 6 να βαζουν μεσα και 4 να στελνουν εξω. Γενικα η πιο ξεκουραστη και αθορυβη καρτα που ειχα ποτε και σχετικα με τις  προηγουμενες μου 2 χ 3090ti

1 ώρα πριν, Tablet είπε

Δεν το εχω μετρησει έτσι βασικά. Θα το κάνω μολις μπορεσω.. Αλλα γενικα για παραδειγμα  COD παιζω undervolt με 120FPS σταθερα, θερμοκρασιες 60-65 μαξ αλλα εχω πολυ προσεγμενο airflow στο κουτι με 3 χ 120αρηδες να στέλνουν απο κατω στην 4090 φρεσκο αερα με συνολο 6 να βαζουν μεσα και 4 να στελνουν εξω. Γενικα η πιο ξεκουραστη και αθορυβη καρτα που ειχα ποτε και σχετικα με τις  προηγουμενες μου 2 χ 3090ti

Δεν το συζητάμε στο efficiency δεν παίζονται. Οι 2 3090 ti θα έκαναν και για καλοριφέρ το χειμώνα άνετα. Η 4090 ειδικά με cap θα είναι κάτω από τη μισή κατανάλωση και των 2 3090ti.

• Like 1

13 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δεν το συζητάμε στο efficiency δεν παίζονται. Οι 2 3090 ti θα έκαναν και για καλοριφέρ το χειμώνα άνετα. Η 4090 ειδικά με cap θα είναι κάτω από τη μισή κατανάλωση και των 2 3090ti.

Όπως τα λές φιλτατε, και οι δικες μου αν και με υδροψυξη και θεωρητικα η καλυτερη υλοποιηση 3090Τi ηταν πιο power con demanding με ότι αυτο συνεπαγεται.. Με τι καρτα είσαι αν επιτρεπεται;

22 λεπτά πριν, Tablet είπε

Όπως τα λές φιλτατε, και οι δικες μου αν και με υδροψυξη και θεωρητικα η καλυτερη υλοποιηση 3090Τi ηταν πιο power con demanding με ότι αυτο συνεπαγεται.. Με τι καρτα είσαι αν επιτρεπεται;

Zotac trinity oc 4070ti. 

• Like 1

Συγνώμη το παιχνίδι το έφτιαξαν ή ακόμα;
Τα life paths λειτουργούν;
Το ΑΙ νιώθει;
Οι μπάτσοι έγιναν μπάτσοι;
What about physics?

Δε με ενδιαφέρουν τα γυαλιστερά μπιχλιμπίδια που δίνουν στους ιθαγενείς 

Guinea pigs laboratory sponsored by nvidia!
Ο σωστός τίτλος του παιχνιδιού :P άντε και μας κούρασαν 3 χρόνια τώρα.

• Like 2

6 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Συγνώμη το παιχνίδι το έφτιαξαν ή ακόμα;
Τα life paths λειτουργούν;
Το ΑΙ νιώθει;
Οι μπάτσοι έγιναν μπάτσοι;
What about physics?

Δε με ενδιαφέρουν τα γυαλιστερά μπιχλιμπίδια που δίνουν στους ιθαγενείς 

Guinea pigs laboratory sponsored by nvidia!
Ο σωστός τίτλος του παιχνιδιού :P άντε και μας κούρασαν 3 χρόνια τώρα.

Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο τουλάχιστον. Βάλε τέλος χρονιάς για να ήμαστε μέσα. Το τι θα φτιάξει με το "Μεγάλο" patch και σε τι βαθμό (AI, Car chases κτλ) είναι άγνωστο.

11 λεπτά πριν, liakinen είπε

Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο τουλάχιστον. Βάλε τέλος χρονιάς για να ήμαστε μέσα. Το τι θα φτιάξει με το "Μεγάλο" patch και σε τι βαθμό (AI, Car chases κτλ) είναι άγνωστο.

Εεεεε άντε πια, περιμένω περιμένω, βαρέθηκα κάπως να πω την αλήθεια.

3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εεεεε άντε πια, περιμένω περιμένω, βαρέθηκα κάπως να πω την αλήθεια.

Κάτσε μάστορα μην βιάζεσαι. Πρωωωωτα θα έρθει το Patch και μετααααα θα έρθει και το Dlc.

Στα παραπάνω βάλε και ένα μάλλον στην εξίσωση 😋

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...