Anastazio Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Zus said: Το ξανάπιασα κι εγώ μετά από 3,5 χρόνια χρόνια, ενώ προβληματίστηκα πολύ για το αν πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή ή να συνεχίσω με Corpo. Συνέχισα με corpo γιατί θυμάμαι χοντρικά τί είχε γίνει και αμέσως κατάλαβα γιατί έκανα 3,5 χρόνια να το ξαναπιάσω: Με απωθεί ο κόσμος του. Τα quests είναι στην καλύτερη αδιάφορα, υπάρχουν σημεία που σε κατακλύζουν με side quests στο κινητό, σε σημείο να μην ξέρεις κατά πού να κάνεις και το βασικότερο όλων, κανένα δέσιμο με τον χαρακτήρα μου. Θα το τερματίσω μόνο και μόνο για το γαμώτο που είχα σκάσει 250 για κολέκτορα και για τον Κιάνου Ρίβς. Δεν εχει ιδιαιτερα σημασεια το origin περα απο τις πρωτες ωρες του παιχνιδιου απο οτι θυμαμαι...δεν ξερω τι εννοεις με το οτι σε απωθει ο κοσμος αλλα προσωπικα θεωρω οτι σε αυτο το setting σαν παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο,εκτως και αν αναφερεσαι στο sandbox κομματι του που πρακτικα δεν υφισταται,αρα ισως κακως το αγορασες,δεδομενου οτι ο ανοιχτος κοσμος ειναι απλα ενα εργαλειο για να πει μια ιστορια και παιζει δευτεροτριτοτεταρτο ρολο απο μονος του. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από Anastazio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 7 ώρες πριν, Anastazio είπε Δεν εχει ιδιαιτερα σημασεια το origin περα απο τις πρωτες ωρες του παιχνιδιου απο οτι θυμαμαι...δεν ξερω τι εννοεις με το οτι σε απωθει ο κοσμος αλλα προσωπικα θεωρω οτι σε αυτο το setting σαν παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο,εκτως και αν αναφερεσαι στο sandbox κομματι του που πρακτικα δεν υφισταται,αρα ισως κακως το αγορασες,δεδομενου οτι ο ανοιχτος κοσμος ειναι απλα ενα εργαλειο για να πει μια ιστορια και παιζει δευτεροτριτοτεταρτο ρολο απο μονος του. Όχι, δεν εννοώ το sandbox κομμάτι του, αυτό μου αρέσει. Δεν φταίει απαραίτητα το παιχνίδι, ίσως να είναι το δικό μου playstyle πολύ light για τέτοιου είδους παιχνίδια. Μεγάλωσα πλέον και προτιμώ πιο ελαφριά RPG, είναι και ο λόγος που με ενθουσίασε το Hogwarts και το Jedi: Fallen Order. Δεν με συγκινεί το χτίσιμο του χαρακτήρα, δεν έχω δεθεί με το story του όπως στο Witcher αλλά και με το γενικότερο story του παιχνιδιού, δεν περιμένω πώς και πώς να κάνω lvl up για να πάρω εκείνο το πολύτιμο attribute που θα μου δώσει boost στο gameplay του και θα με κάνει να πω «ωπ, τώρα ξεκινάει στ' αλήθεια το παιχνίδι». Και είναι και ο πραγματικός λόγος που το είχα παρατήσει το 2019. Εξάλλου στο PC τα τεχνικά προβλήματα ήταν ελάχιστα και δεν είχα και ιδιαίτερες απαιτήσεις για γραφικά με το τότε rig μου (GTX 1080). Anyway, ελπίζω να καταφέρω να το τερματίσω και να διατυπώσω τότε μία ολοκληρωμένη άποψη, η οποία εύχομαι να είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με το τωρινό μου ξενέρωμα (lvl 25 είμαι, έχω γράψει κάποιες ώρες). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ναι, ανακαλώ αναφορικά με τα προβλήματα. Τέσσερα χρόνια μετά δεν έχουν καταφέρει να λύσουν το πρόβλημα που έχω εντοπίσει με τον χάρτη; Ανοίγω map και πέφτω στα 20 fps. Επίσης μόλις τέλειωσα main quest «stay safe» το οποίο σε ορισμένα σημεία έτρεχε επίσης με 20 fps. Είναι το game ή κάτι τρέχει με το rig μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν έχω το θέμα που λες, αντίθετος στα menus το usage είναι πολύ χαμηλό και έχω φαντάζομαι 100+fps. Εγώ το πρόβλημα που είδα είναι φάση memory leak. Σε μερικά σημεία που έχει πολλά npcs, τρώει σκάλωμα και ρίχνει τα fps, όχι πολύ, αλλα κλειδώνει στα 50 fps περίπου για κάποιο λόγο και δεν ξεκολλάει μέχρι να reload save. Το να ρήξεις τα σχετικά settings με cpu δεν βοηθάει. Βασικά μοιάζει σαν bugged cpu bottleneck, το οποιο δεν κολλάει γιατί ζήτημα το cpu μου να φτάνει 60% usage. Πέρα από αυτό δεν είχα κανένα άλλο θέμα και επίσης δεν είχα ούτε ένα bug μέχρι στιγμής. Από εκεί και πέρα τελειωσα τον πρόλογο και μπορώ να πω ότι game ανέβηκε λίγο σε ενδιαφέρον και αυτό γιατί το γράψιμο είναι αρκετά καλο, παρόλα αυτά συνεχίζει να μου φαίνεται αδιάφορο το όλο σκηνικό. Θα πιάσω σήμερα κάνα side quest να δω τι παίζει. Το driving και το shooting πάντως είναι από κάκιστο έως μέτριο. Aμα κάτι μου άρεσε είναι ότι στους περισσοτερους διαλογους το game δεν κλειδώνει το χαρακτήρα και μπορείς να look/move around. Αυτό και ο σχεδιασμός της πόλης είναι τα μοναδικά που μου έκαναν εντύπωση. Τώρα γιατί πολλά posters και signs είναι θολά, idk. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 23 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το έβαλα επιτέλους και έπαιξα μερικές ώρες. Μηδέν excitement. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα, πέρα από main story. Δυστυχώς μέχρι στιγμής, εάν και το production value είναι καλο, καμια σύγκριση με Witcher σε σύνολο. Βασικά δεν ξέρω άμα θέλω να συνεχίσω το game. Ελπίζω να γίνετε καλύτερο πιο μετά. Γέρο πιάσε κάνα linear, τελειώσαμε 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Ηρθε η ωρα για path tracing!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Λοιπόν το έχω βάλει στην c2 σε 4k και όλα δεξιά με Dlss στο Balanced και Dlss Sharpening στο 50%. Εχει απογειωθεί τελείως η Night City,,σαν να πήγα σε άλλη πολη. Φαινεται τόσο όμορφη αλλα παραλληλα και μεταμορφωμενη τελειως. Το δοκίμασα και στο aw3423dw που είναι καλιμπραρισμενο καλύτερα και έχει κορυφαία χρώματα και Hdr highlights αλλά είναι πολύ θολό ακόμα και με sharpening. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από optimus prime 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Χρόνια είχα να νιώσω τέτοια συγκίνηση και ανατριχίλα... 🤣 Τσάμπα επιπλέον 1,62 gb στον δίσκο μου. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2023 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Ωραια πραγματα Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Jfc, το stealth είναι κακό και γενικά το movement του V. Εκεί που είσαι crouched, ξαφνικά σηκώνεται χωρίς λόγο. Το AI επίσης είναι κακό, πέρα από τυφλό είναι και χαζό, δεν χρησιμοποιούν cover και όταν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν, τότε δεν κουνιούνται καν, κάθονται εκεί και πίνουν καφέδες. Νομίζω θα το γυρίσω σε full assault και wgaf. To choke/non-leathal animation ειλικρινά δεν μπορώ να το βλέπω, μονο leathal takedowns κάνω πια. Τώρα σοβαρά αυτό είναι triple A game από την εταιρία που έκανε το Witcher? Έκανα και μερικά side quest, αλλα δεν είδα κάτι ιδιαίτερο. Το main story άρχισε να ξανά γίνετε βαρετό και δεν καταλαβαίνω σε πολλά parts για το τι μιλάνε. Επίσης όλοι οι χαρακτήρες μέχρι στιγμής είναι αντιπαθητικοί. Ο Jackie κάτι έλεγε αλλα περατικά. Η πόλη, όπως και είπα, ναι πολύ ωραία, αλλα νιώθει άδεια. Με τα skills τι φάση?! Όλα είναι απλά stats increase? Επίσης γιατί χωρίσανε τα όπλα σε διαφορετικά trees? Δηλαδή άμα θέλω να maximize ένα tree θα πρέπει να παίξω όλο το game με το ίδιο όπλο? Ta fuck? Το hacking mini-game ακόμα να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί. Το tutorial fuckin sucked. Τα cyberware και τα αλλα που πουλάνε τι σκατά κάνουν? Γενικά πολύ πρόχειρο δουλειά το game. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να το συνεχίσω και αμφιβάλλω το DLC εκατό χρονια μετά θα αλλάξει κάτι. Τουλάχιστον τώρα ξέρω από πρώτο χέρι ότι η CDPR του τότε είναι officially dead. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Το hacking mini-game ακόμα να καταλάβω πως ακριβώς λειτουργεί. Το tutorial fuckin sucked. Στο hacking mini-game έχει αριθμούς και γράμματα σε στήλες και γραμμές. Και τα πατάς. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από panther_512 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 @{TDi}Dj2k..infc Αν δεν βγάλεις την σύγκριση με το Witcher (ούτε καν ότι το έφτιαξε η "ίδια" ομάδα) και δεν σε κρατήσει το Story (main & side) θα έχεις θέμα. Στο λέω γιατί στα υπόλοιπα που γράφεις έχεις δίκιο. Το παιχνίδι σχεδόν σε όλους τους τομείς πάσχει σε βαθμό σημαντικό αν το βάλεις σε σύγκριση με άλλα games με αντίστοιχους μηχανισμούς. Δεν θέλω να είναι αφορμή το post μου να αρχίσουμε πάλι ιστορίες με άλλους φίλους που το γούσταραν, όμως εγώ είμαι της λογικής ότι έχει οδήγηση το παιχνίδι; ναι, άρα θα το συγκρίνω σε αυτό τον τομέα με κάποιο άλλο της ίδιας φιλοσοφίας. Το ίδιο και για το shooting, hacking, stealth, rpg elements κτλ. Σε όλα αυτά είναι πίσω έως χιλιόμετρα μακριά. Αν βάλεις στην εξίσωση το Witcher που κάποιοι λατρέψαμε τότε οι πιθανότητες να το παρατήσεις ή να ασχοληθείς επιφανειακά μαζί του αυξάνονται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Δοκιμασε κανεις το override mode https://www.pcgamer.com/i-tried-cyberpunk-2077s-new-rt-overdrive-mode-on-my-30-series-nvidia-gpu-and-i-was-pleasantly-surprised/ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sprou Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Tablet είπε Δοκιμασε κανεις το override mode https://www.pcgamer.com/i-tried-cyberpunk-2077s-new-rt-overdrive-mode-on-my-30-series-nvidia-gpu-and-i-was-pleasantly-surprised/ ? Ναι φαίνεται αισθητά η διαφορά ειδικά τη νύχτα, πραγματικά ότι καλύτερο οπτικά, αλλά έχει κόστος στα frames (ακόμη και η 4090 αναστεναζει). Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από Sprou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2023 Δηλαδή για πόσα fps μιλάμε με 4090 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα