xartemporas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Patch μέσα στο 23 θα πάρουμε; ή το αφήνουμε να ωριμάσει λίγο ακόμα το game; 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Κατσε θα το διαφημισει η nvidia με τις 5xxx series καρτες της και μετα , ακομα ερχεται το overdrive , που το ειχαν δειξει 5 μηνες πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, xartemporas είπε Kαι θα τρεχει πενα, 360p/20 fps.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 50 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Κατσε θα το διαφημισει η nvidia με τις 5xxx series καρτες της και μετα , ακομα ερχεται το overdrive , που το ειχαν δειξει 5 μηνες πριν Δυστυχώς προς τα εκεί πάει το πράμα. Patch και DLC αν θυμάμαι καλά είχαν πει ότι θα έρθουν μαζί ή μήπως κάνω λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Ας ερθει με το καλο το overdrive mode και να κανουν κατι και με την ΑΙ της αστυνομιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Το έβαλα επιτέλους και έπαιξα μερικές ώρες. Μηδέν excitement. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα, πέρα από main story. Δυστυχώς μέχρι στιγμής, εάν και το production value είναι καλο, καμια σύγκριση με Witcher σε σύνολο. Βασικά δεν ξέρω άμα θέλω να συνεχίσω το game. Ελπίζω να γίνετε καλύτερο πιο μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 30 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said: Το έβαλα επιτέλους και έπαιξα μερικές ώρες. Μηδέν excitement. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα, πέρα από main story. Δυστυχώς μέχρι στιγμής, εάν και το production value είναι καλο, καμια σύγκριση με Witcher σε σύνολο. Βασικά δεν ξέρω άμα θέλω να συνεχίσω το game. Ελπίζω να γίνετε καλύτερο πιο μετά. Γίνεται καλύτερο σαφως, ομως δεν ακουμπάει αυτό που κατάφεραν με το W3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 23 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το έβαλα επιτέλους και έπαιξα μερικές ώρες. Μηδέν excitement. Δεν ασχολήθηκα με τίποτα, πέρα από main story. Δυστυχώς μέχρι στιγμής, εάν και το production value είναι καλο, καμια σύγκριση με Witcher σε σύνολο. Βασικά δεν ξέρω άμα θέλω να συνεχίσω το game. Ελπίζω να γίνετε καλύτερο πιο μετά. Θεωρώ ότι το έβαλες για δοκιμή για μία πρώτη αίσθηση που λέμε. Γιατί αφού περίμενες μέχρι τώρα καλό θα ήταν να κάνεις υπομονή μέχρι να βγει το τεράστιο Patch που όπως λένε θα αλλάξει κάποια βασικά στοιχεία του παιχνιδιού. Αυτό πάει για μετά τον Ιούνιο στα σίγουρα (ίσως και μετά το καλοκαίρι). Αν μπεις στην σύγκριση με το Witcher (δύσκολο να μην μπεις βέβαια) τότε σαν και μένα θα έχεις μία περίεργη αίσθηση (προς το αρνητικό πάντα). Αν του δώσεις ευκαιρία σίγουρα θα απολαύσεις ένα παιχνίδι πολύ άνω του μέσου όρου. Το σενάριο μπορεί να μην φτάνει για μένα το επίπεδο των Witcher αλλά είναι από τα καλύτερα της δεκαετίας τουλάχιστον. Από αυτά που γράφεις και διαβάζω στα διάφορα Thread των Games εδώ στο φόρουμ σου λέω ότι δεν γίνεται να μην παίξεις αυτό το παιχνίδι. Έχεις ασχοληθεί με παιχνίδια που για μένα είναι απίστευτα χειρότερα από το συγκεκριμένο. Η πρώτη μου αίσθηση όταν το είχα ξεκινήσει ήταν ακριβώς σαν την δική σου. Δεν το έχω τερματίσει. Το έφτασα μέχρι ένα σημείο το άφησα και όταν βγει η "τελική" έκδοση με το DLC θα το πιάσω από την αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, seithan είπε Γίνεται καλύτερο σαφως, ομως δεν ακουμπάει αυτό που κατάφεραν με το W3 Βασικά αναφέρομαι στο excitement συγκεκριμένα, δεν με νοιάζει να δω το επόμενο quest, το επόμενο gear, την επομενη περιοχή, etc. Νιώθει σαν ένα ακόμα game της σειράς. Επίσης οποιος ήταν υπεύθυνος για τα 3rd person animations του V και το choke/non-leathal stealth animation πρέπει να απολυθεί. 8 λεπτά πριν, liakinen είπε Θεωρώ ότι το έβαλες για δοκιμή για μία πρώτη αίσθηση που λέμε. Γιατί αφού περίμενες μέχρι τώρα καλό θα ήταν... Είπα να παίξω ένα vanilla τώρα που είναι stable και όταν βγει το DLC να χώσω mods. Καλά εννοείτε ότι θα παίξω τουλάχιστον το main story, απλά το περίμενα καλύτερο. 8 λεπτά πριν, liakinen είπε Έχεις ασχοληθεί με παιχνίδια που για μένα είναι απίστευτα χειρότερα από το συγκεκριμένο. A καλά, εννοείτε, ήδη είναι κλάσεις ανώτερο από πολλά games, απλά επειδή πια αφήνω τα περισσότερα να ωριμάσουν και επίσης τα περνώ σε χαμηλές τιμές, άμα το game δεν με κρατήσει τις πρώτες ώρες απλά το προσπερνώ. Τον προηγούμενο μηνα τσίμπησα μερικά games και μονο ένα τελειωσα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) @{TDi}Dj2k..infc Προσωπικά θα το άφηνα για ένα και καλό πέρασμα. Αν έχεις άφθονο χρόνο και δεν έχεις θέμα να ασχοληθείς ξανά με το παιχνίδι ξέροντας το βασικό story του τότε τι να πω ξεκινά το. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2023 από liakinen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 2 λεπτά πριν, liakinen είπε @{TDi}Dj2k..infc Προσωπικά θα το άφηνα για ένα και καλό πέρασμα. Αν έχεις άφθονο χρόνο και δεν έχεις θέμα να ασχοληθείς ξανά με το παιχνίδι ξέροντας το βασικό story του τότε τι να πω ξεκινά το. Χρειάζεται ένα vanilla playthrough για να ξέρεις τι mod να βάλεις. Aμα δεν είχε τόσο μεγάλο mod community, σίγουρα αυτό που λες θα έκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 @{TDi}Dj2k..infc Προχώρα τότε. Δεν είμαι φαν των Mods εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων που συνήθως διορθώνουν Bugs κτλ και είναι "απαραίτητα" (πχ σε παιχνίδια όπως STALKER, New Vegas, Vampire: The Masquerade – Bloodlines κτλ). Ακόμα και σήμερα είμαι από τους αιρετικούς που προτιμώ το Witcher 3 Vanilla 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χρειάζεται ένα vanilla playthrough για να ξέρεις τι mod να βάλεις. Aμα δεν είχε τόσο μεγάλο mod community, σίγουρα αυτό που λες θα έκανα. Μην παραλείψεις τα side που είναι ανώτερα από το main για μένα. Δεν μιλάω για τα random gigs αλλά αυτά που κάνεις με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2023 Το ξανάπιασα κι εγώ μετά από 3,5 χρόνια χρόνια, ενώ προβληματίστηκα πολύ για το αν πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή ή να συνεχίσω με Corpo. Συνέχισα με corpo γιατί θυμάμαι χοντρικά τί είχε γίνει και αμέσως κατάλαβα γιατί έκανα 3,5 χρόνια να το ξαναπιάσω: Με απωθεί ο κόσμος του. Τα quests είναι στην καλύτερη αδιάφορα, υπάρχουν σημεία που σε κατακλύζουν με side quests στο κινητό, σε σημείο να μην ξέρεις κατά πού να κάνεις και το βασικότερο όλων, κανένα δέσιμο με τον χαρακτήρα μου. Θα το τερματίσω μόνο και μόνο για το γαμώτο που είχα σκάσει 250 για κολέκτορα και για τον Κιάνου Ρίβς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα