SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Ναι δεν το διατύπωσα εγώ σωστά,εννοώ ότι ενώ ήταν φοβερό το quest δεν με συνεπήρε καθώς δεν έμπαινα στον κόπο να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά που έβρισκα κ έτσι είχα ελλειπή εικόνα κ εμπειρία......τι συγκεκριμένο μόνο με το quest με τις crones από το witcher συγκρίνετε σε ποιότητα.... Δεν νομίζω ότι θέλει πολύ διάβασμα. Μήπως έκανες σκιπ τους διαλόγους? Δεν θυμάμαι το συγκεκριμένο quest (ίσως να μην τοε χω κάνει καν), αλλά δεν έκατσα να διαβάσω πράγματα, απλά είχα ανοιχτούς υπότιτλους για να διαβάζω τους διαλόγους. Ακόμα και ο Johnny σχολιάζει πράγματα που μπορεί να σου ξεφύγουν αν είσαι σε fight ή κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μετα απο καμποσες ωρες που εγραψα στο συγκεκριμενο ''game'' μιας και το κανω σπανια πλην εξαιρετικων περιπτωσεων θα γραψω μια κριτικη, τονιζω οτι τα παρακατω ειναι η δικια μου προσωπικη γνωμη και μονο. Εχω να πω τα εξης λοιπον για το συγκεκριμενο ''game''. Εκτός από τη γενική δραστηριότητα του τυπου "σκότωσε αυτό", απλά δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις. Η πόλη φαίνεται ζωντανή μέχρι να αρχίσεις να αλληλεπιδράς μαζί της οπου και τελικα ειναι αψυχη. Δεν συγκρινεται ουτε στο 1% η αλληλεπιδραση με npcs πχ οπως στο rdr2 που τα enviroments ειναι τερμα ζωντανα ακομη και χωρις να ειναι σε μεγαλουπολεις! Απλώς για να αναφέρω μερικά: Κακη, αδιαφορη και μπερδεμενη ιστορια, ανισορροπια στο rpg με action στοιχειο, λες και πηγανε να φτιαξουνε action fps και δεν τους βγηκε και στα μισα το γυρισαν σε rpg και γεμισανε τα μενου με αναβαθμισεις, xp, upgrades που πρεπει να εχεις τελειωσει πυρινικη φυσικη για να καταλαβεις τα μενου και πως λειτουργουν. Κακο gameplay, να μην αναφερω το hacking στοιχειο που εκει πλεον δε μιλαμε για διασκεδαση αλλα για στεγνη αγγαρεια. Οι NPC είναι άψυχοι ηλίθ@οι - με ξεπερναει το οτι πλησιαζεις καποιον περαστικο και το μονο που λεει ειναι ριχες φρασεις του τυπου ''μη με ενοχλεις δεν μιλαω με ανθρωπους'' και αλλες τετοιες γελοιες φρασεις. Μη δυνατοτητα customization στα αυτοκινητα, μη δυνατοτητα αγοράς διαμερίσματος ή προσαρμογή του ιδιου, αχρηστα αντικείμενα όπως κοσμήματα που δεν μπορείς καν να φορέσεις, δεν υπάρχουν συστήματα επιτευγμάτων που ανταμείβουν την εύρεση μυστικών θέσεων κτλπ, bugs και framedrops ακομη και μετα απο τοσο καιρο patches που δειχνουν τη πληρη ανικανοτητα της cdpr να κυκλοφορησει ενα παιχνιδι ΣΩΣΤΑ μετα το wicher εστω και το cyberpunk που θεωρω κακιστο και μια αρπαχτη κατα τη ταπεινη μου γνωμη. Θα μπορουσα να πω αλλα χιλια αρνητικα αλλα θα πεσει μεγαλο σεντονι οποτε θα το κλεισω καπου εδω και θα ευχαριστησω το ιντερνετ που με βοηθησε να πουλησω αυτο το ''game'' και να το ξεφορτωθώ απο τη συλλογη μου. Κάτι άλλο έκανες όταν έπαιζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Το main story το έχω τελειώσει εδώ και καιρό. Έχω κάνει και σχεδόν όλα από τα side jobs (μόνο 2 αμάξια-σπίτια δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω χρήμα 😄) αλλά το ποσοστό μου είναι στο 40% και στον χάρτη δεν βρίσκω κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι εδώ ήταν και βγάζω το δισκάκι για άλλη περιπέτεια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Αν είναι στο 40% σίγουρα έχεις αφήσει κάμποσα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 6 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε Το main story το έχω τελειώσει εδώ και καιρό. Έχω κάνει και σχεδόν όλα από τα side jobs (μόνο 2 αμάξια-σπίτια δεν μπορώ να πάρω καθώς δεν έχω χρήμα 😄) αλλά το ποσοστό μου είναι στο 40% και στον χάρτη δεν βρίσκω κάτι άλλο να κάνω. Μέχρι εδώ ήταν και βγάζω το δισκάκι για άλλη περιπέτεια ? Εκανες ολα τα side quests ? Γιατι αρκετα κατεμε ηταν και καλυτερα απο τα main και εδειναν και βαθος στο στορι.. Σα να λειπουν πραγματα για να σου δειχνει τοσο χαμηλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 19 ώρες πριν, NickTG είπε Αν είναι στο 40% σίγουρα έχεις αφήσει κάμποσα πράγματα. 17 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Εκανες ολα τα side quests ? Γιατι αρκετα κατεμε ηταν και καλυτερα απο τα main και εδειναν και βαθος στο στορι.. Σα να λειπουν πραγματα για να σου δειχνει τοσο χαμηλο Όπως ανάφερα έχω αφήσει 2 αμάξια και 2 σπίτια. Έχω γυρίσει άσκοπα όλο τον χάρτη μπας και εμφανίσει τίποτα νέο αλλά μάταια.Και ενώ το έχω τερματίσει 2 φορές (με διαφορετική επιλογή τέλους) εξακολουθεί και μου εμφανίζει με ! Meet Hanako at Embers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Όπως ανάφερα έχω αφήσει 2 αμάξια και 2 σπίτια. Έχω γυρίσει άσκοπα όλο τον χάρτη μπας και εμφανίσει τίποτα νέο αλλά μάταια.Και ενώ το έχω τερματίσει 2 φορές (με διαφορετική επιλογή τέλους) εξακολουθεί και μου εμφανίζει με ! Meet Hanako at Embers. Καλά αυτό το μήνυμα δε φεύγει ποτέ. θα δω σήμερα τη δική μου πρόοδο που τα έχω κάνει σχεδόν όλα. τα Gigs τα έχεις ολοκληρώσει ειπες; Γιατί καμιά φορά δε σου βγάζει τις αποστολές των αρχηγών των περιοχών αν δεν περιηγηθείς λίγο περισσότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 40 λεπτά πριν, Armoral είπε Καλά αυτό το μήνυμα δε φεύγει ποτέ. θα δω σήμερα τη δική μου πρόοδο που τα έχω κάνει σχεδόν όλα. τα Gigs τα έχεις ολοκληρώσει ειπες; Γιατί καμιά φορά δε σου βγάζει τις αποστολές των αρχηγών των περιοχών αν δεν περιηγηθείς λίγο περισσότερο Ναι τους αρχηγούς τα έχω κάνει όλα. 8/8, 11/11 Regina 23/23 αν θυμάμαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είχα κάνει και ξαναέκανα το benchmark του cyberpunk και έχω περιέργεια όσοι έχετε νεότερο επεξεργαστή να μου πείτε αποτελέσματα. Εμενα με τον 9900k και την 4090 μου βγάζει μ.ο: 76.4 frames Με όλα τα γραφικά στο τέρμα συν RT psycho και dlss2 quality. Η οθόνη μου είναι 5120x1440 ανάλυσης Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2023 από andreas84gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, andreas84gr είπε Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Είχα κάνει και ξαναέκανα το benchmark του cyberpunk και έχω περιέργεια όσοι έχετε νεότερο επεξεργαστή να μου πείτε αποτελέσματα. Εμενα με τον 9900k και την 4090 μου βγάζει μ.ο: 76.4 frames Με όλα τα γραφικά στο τέρμα συν RT psycho και dlss2 quality. Η οθόνη μου είναι 5120x1440 ανάλυσης Τι setup είναι αυτό ooh my god !!! Εγώ δεν βλέπω βέβαια και κάτι τόσο λάθος. Σκέψου ότι η GPU σου βγάζει πρακτικά, γραφικά για δύο οθόνες 16:9 1440p οπότε ότι βλέπεις στο internet σαφώς και θα είναι χαμηλότερο καθώς όλα τα 1440p. Και με 12900κ δεν βλέπω να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα απ' τα δικά σου dlss3 δεν υποστηρίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas84gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, manolis940 είπε Τι setup είναι αυτό ooh my god !!! Εγώ δεν βλέπω βέβαια και κάτι τόσο λάθος. Σκέψου ότι η GPU σου βγάζει πρακτικά, γραφικά για δύο οθόνες 16:9 1440p οπότε ότι βλέπεις στο internet σαφώς και θα είναι χαμηλότερο καθώς όλα τα 1440p. Και με 12900κ δεν βλέπω να υπάρχουν καλύτερα αποτελέσματα απ' τα δικά σου dlss3 δεν υποστηρίζει; Μια χαρά είναι τα αποτελέσματα μου, δεν έχω παράπονο ειδικά με τον 9900k. Πλησιάζει βέβαια η αναβάθμιση του!! Ακόμα dlss3 patch δεν έχει πάρει το παιχνίδι. Αναμένεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xartemporas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xartemporas είπε Ότι και να είναι ελπίζω σε 2 πράγματα: α) Να μην γίνουν reset τα skills και το level του χαρακτήρα και β) Να μπορείς να περιηγηθείς ελεύθερα στο χάρτη μετά τον ολοκληρωτικό τερματισμό του παιχνιδιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, xartemporas είπε E ναι, κάπως να δικαιολογήσουν ότι τους πήρε δυο χρονια για ένα fucking expansion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Phantom Liberty is supposed to be the biggest expansion in terms of budget. Το πρωτο πραγμα που ειδα μολις διαβασα την δηλωση και βλεπω αυτο το reddit post οτι θα ειναι το μεγαλυτερο expansion ever.. Ευτυχως το διορθωσε ο OP , better late than never I guess Παμε τωρα reset & recalibrate, spread the CDPR luv ppl lol Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα