xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2023 $1.85 million settlement over Cyberpunk 2077's disastrous launch finally approved by judge
giorgosmcmc Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ενώ έχω όλα τα όπλα μου στο inventory δε μου βγάζει ότι έχω κανένα όπλο πάνω μου? Είναι κάποιο bug?
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 21 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί ενώ έχω όλα τα όπλα μου στο inventory δε μου βγάζει ότι έχω κανένα όπλο πάνω μου? Είναι κάποιο bug? Πρέπει να κάνεις equip το όπλο που θέλεις.
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Πρέπει να κάνεις equip το όπλο που θέλεις. Ναι το είδα μετά, απλώς χάθηκα λίγο γιατί δε το περίμενα τόσο rgpοποιηση το game με τα perks κτλπ περίμενα να είναι κάπως σαν το rage, παρόλα αυτά εγώ το παίζω γραμμικά το story easy mode και τα σχετικά να το απολαύσω σαν ταινία και δε το πολύ ψάχνω. Ειδικά με controller που παιζω είναι spray and pray η φάση δεν έχει και το καλύτερο sensitivity οπότε δε με παίρνει για πιο πάνω δυσκολία. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από giorgosmcmc
valantis123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 @giorgosmcmc Αξίζει με controller? Εγω ακόμη δεν το έχω παίξει αλλά μπορώ να μπορώ να το παίξω με controller τώρα ή στο μέλλον με keyboard mouse
giorgosmcmc Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, valantis123 είπε @giorgosmcmc Αξίζει με controller? Εγω ακόμη δεν το έχω παίξει αλλά μπορώ να μπορώ να το παίξω με controller τώρα ή στο μέλλον με keyboard mouse Παλεύεται με controller αλλά μη περιμένεις smoothnes call of duty, είναι κάπως άτσαλο το sensitivity όπως και να το ρυθμίσεις αλλά για single player είναι απλά οκ. 1
giorgosmcmc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετα απο καμποσες ωρες που εγραψα στο συγκεκριμενο ''game'' μιας και το κανω σπανια πλην εξαιρετικων περιπτωσεων θα γραψω μια κριτικη, τονιζω οτι τα παρακατω ειναι η δικια μου προσωπικη γνωμη και μονο. Εχω να πω τα εξης λοιπον για το συγκεκριμενο ''game''. Εκτός από τη γενική δραστηριότητα του τυπου "σκότωσε αυτό", απλά δεν υπάρχουν πολλά να κάνεις. Η πόλη φαίνεται ζωντανή μέχρι να αρχίσεις να αλληλεπιδράς μαζί της οπου και τελικα ειναι αψυχη. Δεν συγκρινεται ουτε στο 1% η αλληλεπιδραση με npcs πχ οπως στο rdr2 που τα enviroments ειναι τερμα ζωντανα ακομη και χωρις να ειναι σε μεγαλουπολεις! Απλώς για να αναφέρω μερικά: Κακη, αδιαφορη και μπερδεμενη ιστορια, ανισορροπια στο rpg με action στοιχειο, λες και πηγανε να φτιαξουνε action fps και δεν τους βγηκε και στα μισα το γυρισαν σε rpg και γεμισανε τα μενου με αναβαθμισεις, xp, upgrades που πρεπει να εχεις τελειωσει πυρινικη φυσικη για να καταλαβεις τα μενου και πως λειτουργουν. Κακο gameplay, να μην αναφερω το hacking στοιχειο που εκει πλεον δε μιλαμε για διασκεδαση αλλα για στεγνη αγγαρεια. Οι NPC είναι άψυχοι ηλίθ@οι - με ξεπερναει το οτι πλησιαζεις καποιον περαστικο και το μονο που λεει ειναι ριχες φρασεις του τυπου ''μη με ενοχλεις δεν μιλαω με ανθρωπους'' και αλλες τετοιες γελοιες φρασεις. Μη δυνατοτητα customization στα αυτοκινητα, μη δυνατοτητα αγοράς διαμερίσματος ή προσαρμογή του ιδιου, αχρηστα αντικείμενα όπως κοσμήματα που δεν μπορείς καν να φορέσεις, δεν υπάρχουν συστήματα επιτευγμάτων που ανταμείβουν την εύρεση μυστικών θέσεων κτλπ, bugs και framedrops ακομη και μετα απο τοσο καιρο patches που δειχνουν τη πληρη ανικανοτητα της cdpr να κυκλοφορησει ενα παιχνιδι ΣΩΣΤΑ μετα το wicher εστω και το cyberpunk που θεωρω κακιστο και μια αρπαχτη κατα τη ταπεινη μου γνωμη. Θα μπορουσα να πω αλλα χιλια αρνητικα αλλα θα πεσει μεγαλο σεντονι οποτε θα το κλεισω καπου εδω και θα ευχαριστησω το ιντερνετ που με βοηθησε να πουλησω αυτο το ''game'' και να το ξεφορτωθώ απο τη συλλογη μου. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2023 από giorgosmcmc 4 2
SabotazNic Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 5 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Κακη, αδιαφορη και μπερδεμενη ιστορια, Μπερδεμενη δεν την λες, ειδικα αν εχεις το νου σου στο τι διαβαζεις (ωστε αντι να κανεις καρφι το main, να πεταγεσαι για καποιο side οταν γινεται διαθεσιμο). Γενικα, και τα side που εχει, δεν ειναι ουτε αψυχα, ουτε "σκοτωσε αυτο" μονο. Εχει αρκετα που προσθετουν πληροφοριες στο main story, και τα οποια ξεκλειδωνουν και διαφορετικα τελη. 5 1
CarlitoGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Εγώ πάλι θεωρώ ότι το μεγαλύτερο ελάττωμα του παιχνιδιού είναι οι ατελείωτες ώρες διαβάσματος που πρέπει να ρίξεις για να μπεις στο νόημα.....έκανα ένα φοβερό sidequest αυτό που κάποιος απήγαγε άτομα κ τα έβαζε σε φάρμα για γουρούνια κ μέχρι το τέλος δεν είχα πάρει χαμπάρι τι ακριβώς έκανα κ γιατί.Νομιζω έπρεπε να βάλουν πολλά περισσότερα cinematic κομμάτια.
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Το συγκεκριμενο quest ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει σε game , δεν μπορω να πω οτι ηταν καπου δυσνοητο βεβαια 1
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 14 hours ago, giorgosmcmc said: Κακη, αδιαφορη και μπερδεμενη ιστορια, Αυτό χωρίς να έχεις δει την ιστορία έτσι? 14 hours ago, giorgosmcmc said: γυρισαν σε rpg Action RPG είναι το παιχνίδι. Τι εννοείς το γύρισαν? Για εκεί πήγαιναν. 14 hours ago, giorgosmcmc said: μη δυνατοτητα αγοράς διαμερίσματος Έχω αγοράσει 4 στο παιχνίδι. 14 hours ago, giorgosmcmc said: προσαρμογή του ιδιου, Γενικά μπορείς. 2
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Don't.. Just don't.. Δεν του αρεσε το πουλησε κιολας τελος.. Δεν κανουν ολα τα παιχνιδια για ολους, τωρα αν καποιος το πηρε και νομιζε οτι θα παιξει GTA well better luck next time και λιγο μελετη δεν βλαπτει πριν αγορασουμε κατι ειδικα μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας.. 1
noFEARgr Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Μαρεσει που το συγκρινει με το gta , ενω σε στορυ , mission design και combat το V χωλαίνει απο παντου 1
CarlitoGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Το συγκεκριμενο quest ειναι απο τα καλυτερα που εχω παιξει σε game , δεν μπορω να πω οτι ηταν καπου δυσνοητο βεβαια Ναι δεν το διατύπωσα εγώ σωστά,εννοώ ότι ενώ ήταν φοβερό το quest δεν με συνεπήρε καθώς δεν έμπαινα στον κόπο να κάτσω να διαβάσω όλα αυτά που έβρισκα κ έτσι είχα ελλειπή εικόνα κ εμπειρία......τι συγκεκριμένο μόνο με το quest με τις crones από το witcher συγκρίνετε σε ποιότητα....
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 43 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Μαρεσει που το συγκρινει με το gta , ενω σε στορυ , mission design και combat το V χωλαίνει απο παντου Οσοι παιζουν νυχθημερον GTA γιατι εχει το δικο του μοναδικο κοινο, οπως και ολα τα παιχνιδια της Rockstar, αναφερονται στο γεγονος οτι ο open world κοσμος τους ειναι σε αλλο επιπεδο και ειδικα στο interactivity με τους NPCs αλλα και με τον κοσμο. Δεν διαφωνει νομιζω κανεις σε αυτο, αν αυτο ειναι το ζητουμενο τοτε η Rockstar ειναι δυο γενιες μπροστα απο ολους σε τετοια θεματα, απλα.. Διαβασε τι θα παιξεις πριν το παρεις, δεν ειναι day 1 ή preorder να πεις με εξαπατησαν, εχει περασει τοσος καιρος.. Αλλα τα προτερηματα του CP2077 και αλλα αυτων των παιχνιδιων, αλλα οκ ειδικα το σχολιο περι πυρηνικης φυσικης για τα rpg elements του παιχνιδιου τωρα, λες και παιζεις κανα divinity original sin ή εστω κανα diablo.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα