Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, NickTG είπε

Άλλωστε ως συγγνώμη για το release έδωσε τα λεφτά πίσω σε όποιον ήθελε.

Μιλάμε για pc, το δικαίωμα refund υπάρχει εδώ και χρονια, οποτε δεν λέει τίποτα αυτό.

Τώρα άμα εσύ και οι υπόλοιποι αγνοείται την κοροϊδία, το ψέμα και τα γεγονότα των τελευταίων χρονων okay, δικαίωμα σας, αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η εταιρία έχει άλλο πρόσωπο πια. Συνεχίστε να support τέτοιες εταιρίες και αυτοί απλά θα συνεχίσουν το βιολί τους χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Anyways, προσωπικά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με οτιδήποτε θα βγάλει η CDPR, εκτος άμα γίνει κανένα θαύμα, αλλα δύσκολα αφού γευτείς the power of the Dark Side. Have fun, I'm done! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου για τον κολλέκτορα.

Κάποια στιγμή θα βρω το κουράγιο να ξανασχοληθώ και να το τερματίσω.

Περάσαμε covid, σεισμούς και πολέμους και ακόμα δεν πάει η καρδιά μου...

Just now, {TDi}Dj2k..infc said:

Μιλάμε για pc, το δικαίωμα refund υπάρχει εδώ και χρονια, οποτε δεν λέει τίποτα αυτό.

Τώρα άμα εσύ και οι υπόλοιποι αγνοείται την κοροϊδία, το ψέμα και τα γεγονότα των τελευταίων χρονων okay, δικαίωμα σας, αλλα δεν αλλάζει το γεγονός ότι η εταιρία έχει άλλο πρόσωπο πια. Συνεχίστε να support τέτοιες εταιρίες και αυτοί απλά θα συνεχίσουν το βιολί τους χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Anyways, προσωπικά δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ με οτιδήποτε θα βγάλει η CDPR, εκτος άμα γίνει κανένα θαύμα, αλλα δύσκολα αφού γευτείς the power of the Dark Side. Have fun, I'm done! ;)

Έδωσε προφανώς μεγαλύτερο περιθώριο για refund και στα physical αλλιώς δεν θα γινόταν κάποια αναφορά. Για μένα αυτό αρκεί από τη στιγμή που μιλάμε για τέτοιου είδους προϊόντα. 

Κατά τα άλλα για το μόνο που θα μπορούσα προσωπικά να "κρατήσω κακία" είναι η έκδοση για τις βασικές κονσόλες της προηγούμενης γενιάς αν και προσωπικά την είχα ξεγράψει από την αρχή αυτή. 

Κάτι άλλα βιντεακια σαν αυτό που έβαλες σε προηγούμενο μήνυμα μόνο γέλιο μου προκαλούν. 

Πέρα από αυτό δεν έχω μετανιώσει την αγορά του καθόλου. Μάλιστα το έχω πάρει 2 φορές, η μία collector's. 

Βέβαια είχα το πλεονέκτημα να μην έχω δει τίποτα στο ενδιάμεσο πέρα από το αρχικό teaser στο μακρινό 2013 οπότε δεν περίμενα και κάτι συγκεκριμένο ενώ σίγουρα δεν περίμενα ένα grand theft auto. 

Βέβαια αφού δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς με ότι βγάλει από εδώ και πέρα μάλλον άσκοπα τρώμε το χρόνο μας! 🙂

• Like 2

5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι μεγάλο ποσοστό από το original team έχει αποχωρήσει. Aμα θυμάμαι καλά δυο από αυτούς κιόλας φτιάξαν δικά τους studio. Ο τελευταίος που έφυγε άμα δεν κάνω λάθος ήταν φέτος, ήταν ο design director και συμμετείχε σε όλα τα Witcher games.

Βάση ότι έχει γίνει και ανακοινωθεί τελευταία η CDPR είναι πια massive corporation. Πάει η CDPR που έφτιαχνε ένα game κάθε 4-5 χρονια. Τώρα θα βγάζουν game κάθε χρόνο σαν όλες τις άλλες εταιρίες φάση EA, Ubisoft, etc.

Οποτε καταλαβαίνεις ποσο ποιοτικά θα είναι τα games τους. Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλα δυστυχώς ότι έχω δει και διαβάσει δεν φαίνεται καλο. Θυμίζω ότι έχω αγοράσει όλα τα games τους δυο φορες, retail και από GOG. Το 3 το έχω αγοράσει 3 φορες (retail, GOG, GOTY). Τουλάχιστον θα έχουμε για πάντα το Witcher 3.

Συμφωνώ σε όλα απλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Βαθιά μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η περίπτωση Witcher για εμάς και για αυτούς (CDPR) έχει άλλο βάρος από το CP2077 και ότι θα θελήσουν να αλλάξουν (αν μπορούν με το υπάρχον δυναμικό) το κλίμα. Και ένα καλό Witcher η αλήθεια είναι ότι το αλλάζει.

• Like 1

18 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Εχώ τερματίσει το CP 2077 4 φορές από την πρώτη μέρα όπου βγήκε, το παιχνίδι άψογο, next gen όπου θέλει και το ανάλογο μηχάνημα να παίξει τώρα τι ακριβώς γράφεις εσύ ξέρεις

• Like 2

19 hours ago, Zus said:

Ακόμα κλαίω τα λεφτά μου για τον κολλέκτορα.

Κάποια στιγμή θα βρω το κουράγιο να ξανασχοληθώ και να το τερματίσω.

Περάσαμε covid, σεισμούς και πολέμους και ακόμα δεν πάει η καρδιά μου...

Δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίς τα χρήματα σου, σε πισι το παιχνίδι ήταν playable σχεδόν day one, ναι δεν έτρεχε καλά σε ματρακαδες αλλά και οπτικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στη βιομηχανία δύο χρόνια μετά. Οκ κακώς βγήκε για PS4 και xbox1 αλλά αυτή η απόφαση δεν αναιρεί το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Καλά όσοι είχαν προσδοκίες τύπου GTA και κόλλησαν με την ai λες και πλασάρε κάνεις το cb77 για sandbox έχουν τουλάχιστον πρόβλημα αντίληψης περί τίνος πρόκειται το εν λόγω γκειμ. 

• Like 2

Come on, μου φαίνεται κάποιοι έχετε πολύ sort memory.

Το game δεν έτρεχε σε κανέναν ικανοποιητικά στο release. Τα videos με τα άπειρα bugs τα ξεχάσατε? Την τεραστια λίστα από missing features? Το ψεύτικο gameplay που έδειξαν? Το ότι τους πείρε δυο χρονια και για να φτάσουν στο final update και τα πρώτα updates πείραν μήνες με την CDPR να είναι afk εις το πλείστον?! Οι μαρτυρίες από το προσωπικό σε συνεντεύξεις? Μερικά παραδείγματα.

Whatever, I guess ο καθένας το βλέπει όπως τον βολεύει, τα γεγονότα όμως δεν αλλάζουν, οποτε ας το τελειώσουμε εδώ.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Συνεχίστε να support τέτοιες εταιρίες και αυτοί απλά θα συνεχίσουν το βιολί τους χωρίς να αλλάξει τίποτα.

Δεν πειράζει, να support άρετε εσεις όλες τις υπόλοιπες άγιες εταιρείες όπως είδαμε πρόσφατα και με το Callisto(καλά πήγε αυτό, έδωσε γερό μάθημα στην κακιά ΕΑ......Τσάμπα διαφήμιση τους έκανε 🤣).

Γιατί κυριολεκτικά στα περισσότερα θέματα μόνο αυτό διαβάζω.

Αρα στο τέλος της ημέρας με βάση την λογική ορισμένων, να μην αγοράζουμε τίποτα αφού τουλάχιστον οι 9/10 εταιρείες εκεί έξω ειναι έτσι, και να αγοράζουμε μόνο indies 😂

Καλά θα πάει και αυτό, όπως καλά πήγε και το προηγούμενο ''μην κάνετε ποτέ pre order/day one αγορές'' που όλως τυχαίως σταμάτησε να αναφέρεται αφού ούτε οι ίδιοι που το έλεγαν, δεν το τηρούσαν για τους εαυτούς τους.

Πραγματικά εδώ και χρόνια απορώ γιατί γράφονται αυτές οι ....φιλοσοφίες, αφού δεν τους δίνει κανείς στην πράξη σημασία.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
  • Thanks 1

43 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το game δεν έτρεχε σε κανέναν ικανοποιητικά στο release.

Eτρεχε μια χαρά για τα δεδομένα της 2080Τi και εκτινάχθηκαν οι επιδόσεις με την 3080 με cpu i9 9940X, ακόμα δεν βλέπω το Point σου εκτός και αν πρέπει να έχω άποψη από το youtube και από φόρουμ και όχι από το δικό μου σύστημα??

1 λεπτό πριν, itanium είπε

Eτρεχε μια χαρά για τα δεδομένα της 2080Τi και εκτινάχθηκαν οι επιδόσεις με την 3080 με cpu i9 9940X, ακόμα δεν βλέπω το Point σου εκτός και αν πρέπει να έχω άποψη από το youtube και από φόρουμ και όχι από το δικό μου σύστημα??

Τα games απευθύνονται στην μάζα, όχι σε σένα και στο υπόλοιπο 0.45% που έχει ένα χιλιάρικο GPU. Επίσης κόλλησες στο performance και αναιρείς όλα τα υπόλοιπα. Anyways, δικαίωμα σου, εγώ έκανα post μερικά γεγονότα από τα πάμπολλα, οποτε ο καθένα πράττει όπως νομίζει και το αφήνω εδώ μια και καλή. ;)

• Thanks 2

4 ώρες πριν, Anastazio είπε

Δεν καταλαβαίνω γιατί κλαίς τα χρήματα σου, σε πισι το παιχνίδι ήταν playable σχεδόν day one, ναι δεν έτρεχε καλά σε ματρακαδες αλλά και οπτικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει στη βιομηχανία δύο χρόνια μετά. Οκ κακώς βγήκε για PS4 και xbox1 αλλά αυτή η απόφαση δεν αναιρεί το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ένα παιχνίδι πολύ πάνω από το μέσο όρο. Καλά όσοι είχαν προσδοκίες τύπου GTA και κόλλησαν με την ai λες και πλασάρε κάνεις το cb77 για sandbox έχουν τουλάχιστον πρόβλημα αντίληψης περί τίνος πρόκειται το εν λόγω γκειμ. 

4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Come on, μου φαίνεται κάποιοι έχετε πολύ sort memory.

Το ψεύτικο gameplay που έδειξαν?

Κατά βάση αυτό. Το hype είχε φτάσει στο Θεό και το τελικό αποτέλεσμα ήταν στην καλύτερη εμπαιγμός.

Τα λεφτά μου τα κλαίω γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα είχα σκάσει 220€ για τον κολέκτορα. Το πολύ κανένα 50άρικο για physical copy.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
25 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Που βρήκε το patch το βύσμα..

Ααααα με το νέο rtx που τρέχει μόνο στην σειρά 4000 της Nvidia θα φτιάξουν το ηλίθιο AI, το ανύπαρκτο σχεδόν ψισιξ στα οχήματα, την βαρετή ζωή της πόλης και θα λειτουργούν τα life pants και όλα θα γυαλίζουν αφύσικα! Νααααααηηςςςςς!!!!! Το θέλουμε χθες!

Το γυάλισμα στη νερολακούβα δεν είναι καθόλου αφύσικο, ''καθρέφτης'' είναι και στην πραγματικότητα. Φυσικά δεν μπορεί να κάνει λάθος το RT αφού η δουλειά του είναι η αληθοφάνεια.

Κατά τα άλλα το ότι μπορεί να γεμίσουν το map νερολακούβες για να κάνει περισσότερο μπαμ το RT, είναι άλλο..

Ας δούμε τι θα κάνουν με το police AI μπας και βελτιωθεί..Πρέπει να φτιάξουν και τα graphical glitches στο TW3 με το RT.

• Like 1

3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το γυάλισμα στη νερολακούβα δεν είναι καθόλου αφύσικο, ''καθρέφτης'' είναι και στην πραγματικότητα. Φυσικά δεν μπορεί να κάνει λάθος το RT αφού η δουλειά του είναι η αληθοφάνεια.

ω βεβαίως και μπορεί να κάνει, όλα τα softwares μπορούν να κάνουν.
Αν είναι έτσι μια γυαλάδα νερό στο δρόμο, θα πάω να κοιτάξω τα μάτια μου πάλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...