Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχω αφησει ακριβως πριν την τελευταια αποστολη, και νομιζω εχω κανει τα παντα για το secret ending (ειχα μπει να το ψαξω για να μην τα κανω σκ@τα στους διαλογους). Οποτε θα το τελειωσω για 1η φορα και θα συνεχισω με dlc

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aντε δυο χρονια περιμένω να παίξω το γαμωπαιχνίδo, καιρός ήταν επιτέλους να τελειώσει η beta.

Και το Μαρτιο fully playable ηταν αδερφε. Αυτες τις ημερες τρεχω ενα 2ο playthrough.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/12/2022 στις 3:44 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Περιμένετε το patch 1.7 γιατί λένε ότι θα πάρει δυνατό overhaul το police AI..

Εγώ λέω να περιμένω το 1.7.1. :P Βασικά παίζει να μην ασχοληθώ ποτε και γενικά με οτιδήποτε game βγάλουν ξανά.

Btw τώρα είδα ότι θα χρεώσουν το DLC...αντί να το δώσουν δωρεάν να κερδίσουν λίγο εμπιστοσύνη ξανά, μπα, φράγκα, δώσε.

Ντροπή τους, ειδικά μετά το τελευταίο video που έκαναν post με προμοταρισμα political crap. Bunch of assholes.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Μην μας φανεί περίεργο αν η CDPR στο κοντινό μέλλον χριστεί νέος διάβολος στην Gaming κοινότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλλωστε πολλά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, liakinen είπε

Μην μας φανεί περίεργο αν η CDPR στο κοντινό μέλλον χριστεί νέος διάβολος στην Gaming κοινότητα. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει άλλωστε πολλά βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Είναι άξιο θαυμασμού εντάξει, από την top έμπιστη, καλοκάγαθη και φιλική εταιρία στο άλλο άκρο. Το μονο που τους σώζει μέχρι στιγμής είναι η ποιότητα γραψίματος, που κάτι μου λέει ότι δεν θα την ξανά δούμε μετά το CP77. Οποτε enjoy το paid DLC γιατί παίζει να είναι το τελευταίο ποιοτικό πράγμα από την εταιρία.

Δημοσ.
8 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Εγώ λέω να περιμένω το 1.7.1. :P Βασικά παίζει να μην ασχοληθώ ποτε και γενικά με οτιδήποτε game βγάλουν ξανά.

Btw τώρα είδα ότι θα χρεώσουν το DLC...αντί να το δώσουν δωρεάν να κερδίσουν λίγο εμπιστοσύνη ξανά, μπα, φράγκα, δώσε.

Ντροπή τους, ειδικά μετά το τελευταίο video που έκαναν post με προμοταρισμα political crap. Bunch of assholes.

Και γιατί μόνο το DLC?

Εγώ λέω να δώσουν δωρεάν και το επόμενο παιχνίδι τους. Ίσως και κανένα πρωτότοκο. 

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Είναι άξιο θαυμασμού εντάξει, από την top έμπιστη, καλοκάγαθη και φιλική εταιρία στο άλλο άκρο. Το μονο που τους σώζει μέχρι στιγμής είναι η ποιότητα γραψίματος, που κάτι μου λέει ότι δεν θα την ξανά δούμε μετά το CP77. Οποτε enjoy το paid DLC γιατί παίζει να είναι το τελευταίο ποιοτικό πράγμα από την εταιρία.

Θα τους κρίνω μία και καλή όχι από το DLC του CP2077 αλλά από το νέο Witcher όταν βγεί. Εκεί ναι θα είναι Judgement Day 😈

Δημοσ.
19 ώρες πριν, NickTG είπε

Και γιατί μόνο το DLC?

Εγώ λέω να δώσουν δωρεάν και το επόμενο παιχνίδι τους. Ίσως και κανένα πρωτότοκο. 

Δεν θα ήταν δα και τόσο παράξενο, ούτε και πρώτη φορά θα ήταν.

Να θυμίσω η Ubisoft το μεγάλο dlc του unity (dead kings λεγόταν αν θυμάμαι καλά;) το έδωσε τσάμπα ως συγνώμη για το κάκιστο release που είχε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, liakinen είπε

Θα τους κρίνω μία και καλή όχι από το DLC του CP2077 αλλά από το νέο Witcher όταν βγεί. Εκεί ναι θα είναι Judgement Day 😈

Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι μεγάλο ποσοστό από το original team έχει αποχωρήσει. Aμα θυμάμαι καλά δυο από αυτούς κιόλας φτιάξαν δικά τους studio. Ο τελευταίος που έφυγε άμα δεν κάνω λάθος ήταν φέτος, ήταν ο design director και συμμετείχε σε όλα τα Witcher games.

Βάση ότι έχει γίνει και ανακοινωθεί τελευταία η CDPR είναι πια massive corporation. Πάει η CDPR που έφτιαχνε ένα game κάθε 4-5 χρονια. Τώρα θα βγάζουν game κάθε χρόνο σαν όλες τις άλλες εταιρίες φάση EA, Ubisoft, etc.

Οποτε καταλαβαίνεις ποσο ποιοτικά θα είναι τα games τους. Εύχομαι να κάνω λάθος, αλλα δυστυχώς ότι έχω δει και διαβάσει δεν φαίνεται καλο. Θυμίζω ότι έχω αγοράσει όλα τα games τους δυο φορες, retail και από GOG. Το 3 το έχω αγοράσει 3 φορες (retail, GOG, GOTY). Τουλάχιστον θα έχουμε για πάντα το Witcher 3.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, just getting started said:

Δεν θα ήταν δα και τόσο παράξενο, ούτε και πρώτη φορά θα ήταν.

Να θυμίσω η Ubisoft το μεγάλο dlc του unity (dead kings λεγόταν αν θυμάμαι καλά;) το έδωσε τσάμπα ως συγνώμη για το κάκιστο release που είχε.

Από αυτό μέχρι να λέμε ντροπή τους που δεν θα το δώσουν δωρεάν έχει μια απόσταση βέβαια. 

Ειδικά όταν δεν ξέρουμε ούτε πόσο είναι σαν μέγεθος και διάρκεια ούτε την τιμή του για να κρίνουμε. 

Άλλωστε ως συγγνώμη για το release έδωσε τα λεφτά πίσω σε όποιον ήθελε. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 12/12/2022 στις 3:22 ΜΜ, liakinen είπε

Τα τελευταία χρόνια πριν το όλο σκηνικό με το Cyberpunk, δεν θυμάμαι αυτά τα πολλά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Μπορείς να τα αναφέρεις μιας και είναι και πολλά όπως το τονίζεις?

Επίσης εχεις μήπως πολλά παραδείγματα άγιων multibilion dollar εταιρειών που είναι παραδείγματα προς μίμηση στην gaming κοινότητα?Γιατί εμένα δεν μου έρχεται κάποια στο μυαλό.

Και μιλώντας για Cyberpunk για να μην ξεχνιόμαστε, επειδή το εδώ θέμα έχει ένα μόνιμο hate για κάποιο λόγο απο ορισμένο κόσμο

5b1697e5235acad66e749fba139d86f483072953.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...