Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, jumaru99 είπε

Το 'χασε το hype του για το ευρύ κοινό. Συν ότι δεν είναι κανά σπουδαίο game, όπως παρουσιαζόταν τότε. Και ο παραπάνω όρος μονάχα ως υπέρμετρη υπερβολή χαρακτηρίζεται στα μάτια του κοινού. Ναι, είναι ένας όρος που δυστυχώς έχασε την αξία του από τη στιγμή που χρησιμοποιείται αυθαίρετα. Θα ήταν πιο τίμιο να το ονομάζανε κάπως διαφορετικά, όντας σεμνότεροι. Μην προκαλείς εκ νέου. Κακό σου κάνει. Αλλά εδώ το pr του έκανε άλλα εγκλήματα, σε αυτό θα σταθεί.

οσοι παιξαμε το παιχνιδι για πρωτη φορα μεσα στο 2022 δεν καταλαβαινουμε τι λες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

21 λεπτά πριν, oddin είπε

Tι ερώτηση είναι αυτή..είναι o xtrmsnpr 😋, στα τόσα χρόνια δεν εχω ακούσει καλό λόγο για game.

😅😅

Από τα τελευταία παιχνίδια, μαρεσει το cod, πιάνεται αυτό? 

3 ώρες πριν, xavier είπε

ενα σκασμο παιχνιδια εχουν χρησιμοποιησει τον ορο, γιατι σου φαινεται περιεργο? Ιδιως για ενα παιχνιδι που εχει πουλησει τοσο πολυ οσο το cyberpunk?

Εντάξει δε φαίνεται μόνο σε μένα, και στον αρθρογράφο,  που καταλαβαίνει αν το διαβάσει κάποιος τι θα σκεφτεί " hold your jokes" λέει, εεε δε μπόρεσα να κρατηθώ απλώς.

Οτι και να λετε εγω περιμενω το expansion πως και πως . ΚΑΙ για να δω το RT γιατι το επαιξα ολο με 5700xt 

Βεβαια σε λιγες μερες θα εχουμε witcher 3 οποτε :) :) :)

20 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

😅😅

Από τα τελευταία παιχνίδια, μαρεσει το cod, πιάνεται αυτό? 

Εντάξει δε φαίνεται μόνο σε μένα, και στον αρθρογράφο,  που καταλαβαίνει αν το διαβάσει κάποιος τι θα σκεφτεί " hold your jokes" λέει, εεε δε μπόρεσα να κρατηθώ απλώς.

Εκει έπεσες..στο COD :P ,

ping me steam για κανα squad game ;) 

• Like 1

2 ώρες πριν, oddin είπε

Εκει έπεσες..στο COD :P ,

ping me steam για κανα squad game ;) 

Πραγματικά όμως είναι ξεπεσμός. Ίσως δύσκολα εντυπωσιάζομαι πχια.
Αμέ θα σου στείλω!

• Like 1

4 ώρες πριν, Dantε είπε

Ενταξει μη το ξυλωνουμε το θεμα κιολας, το παιχνιδι μια χαρα ηταν και σαν ιστορια above average. Το σεναριο του δηλαδη ηταν παραπανω απο το μεσο ορο που κυκλοφορει εκει εξω.

Ναι ειχε καποια bugs, ναι επρεπε να το καθυστερησουν και αλλο. Στη τωρινη του κατασταση ειναι μια χαρα. Προσωπικα οταν βγουν τα DLCs θα το ξαναπαιξω αλλη μια φορα με την ησυχια μου.

Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με αυτό που λες. Παρόλα αυτά, τίποτα από αυτά δεν καθιστά τίτλο goty, πόσο μάλλον κρίνοντας από την κατάσταση που βγήκε. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα τίτλο ως goty του 20 θεωρώ όταν έχει πάρει τόσα updates στα mechanics/fixes ακόμα και το 22. Ας το λέγανε definitive edition, αλλά μετά πώς θα το κάνουν re-release το 25?

Βέβαια και το 20 δεν είχε και κανέναν ιδιαίτερο ανταγωνισμό λόγω COVID, τα μόνα που μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό χωρίς Google search είναι το last of us 2 και το ghost of Tsushima 

Το σενάριο του παιχνιδιού είναι άριστο σε σχέση με τα σκουπίδια που κυκλοφορούν. Είχε θέματα και έχει αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. 

• Like 9

Ακομη συζηταμε αν αξιζει το CP2077 εν ετει 2022; Τα θεματα του τα εχουμε τονισει πολλακις τωρα να λεμε παλι τα ιδια για ενα τετοιο τιτλο τι να πω; Λες και πηξατε στις παιχνιδαρες και σας χαλανε τετοιοι τιτλοι.. Εγω το απολαμβανω σε VR τωρα σε δευτερο playthrough και με την 4090 επιτελους να μου δινει ample headroom για να το παιξω οπως πρεπει..

Ασχολειστε τωρα με το αν αξιζει ο τιτλος GOTY ή οχι τι να πω ωρες ωρες, ειναι μην κανει καμια @@ κανα στουντιο μετα με τις πετρες και οταν ανασαινει.. 😌

• Like 2

7 hours ago, jumaru99 said:

Ε, μεταξύ μας είναι λίγο ειρωνικός ο τίτλος. Bug of the Υear / Fail of the Υear, ίσως θα του άρμοζε καλύτερα.

Εντάξει προσπαθούν διακαώς να το σώσουν από παντού και να αντιστρέψουν την γνώμη του κοινού. Το έχει χάσει το τρένο προ πολλού.

Εγώ πάντως στο Steam βλέπω mostly positive σε all time και very positive σε recent κριτικές. 

Δεν θα το έλεγα χαμένο τρένο. 

• Like 3

6 λεπτά πριν, NickTG είπε

Εγώ πάντως στο Steam βλέπω mostly positive σε all time και very positive σε recent κριτικές. 

Μα έτσι κι αλλιώς με την πορεία που είχε το game από την αρχή, η πλειοψηφία των δυσαρεστημένων, έκανε refund και το κρατήσανε και μελλοντικά το πήραν όσοι θέλανε πραγματικά να το παίξουν. Βέβαια και αυτό στοίχησε σημαντικά στις πωλήσεις του. Οπότε το δείγμα θετικό θα είναι πλέον σε γενικές γραμμές. Και δεν λέω πως το game τώρα είναι κακό, απλά το τρένο των μεγάλων πωλήσεων το έχασε ανεπιστρεπτί. Και όπως φάνηκε στην πορεία, δεν ήταν και κάτι το εξαιρετικό, με βάση αυτό που κουβαλούσε και αν θες διαλαλούσε η εταιρία.

Απλά γνώμη μου, είναι προκλητικός ο τίτλος Game of the Year, μετά από τόσα προβλήματα, περικοπές και δεν ξέρω γω τι. Και αν σε έναν από τους τομείς του ήταν κορυφή θα ήμουν πιο διαλακτικός για μια μερίδα προβλημάτων του. Και το W3 όταν βγήκε είχε θεματάκια, αλλά καμία σχέση και σαν game ήταν αλλού.

Πραγματικα εχει κουρασει ολη η συζητηση . Σεναριακα ακομα κ με τις ατελειες του ειναι καταπληκτικο .

Σαν gameplay δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο και η συγκριση με το GTA (με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθυνη και του τμηματος μαρκετινγκ της cd projekt ) δεν εκανε καθολου καλο στην εικονα του παιχνιδιου .

Bugs φυσικα και υπαρχουν κ αρκετα , αλλα ηταν μια χαρα playable σε ολα τα αξιοπρεπη PC . 

Μη μπερδευεστε η ΑΙ ΔΕΝ ειναι bug ειναι ανικανοτητα των προγραμματιστων και ειναι εντελως σχεδιαστικο το θεμα δεν λυνεται με patch . 

Ελπιζουμε στο expansion μπας κ κανουν outsource το κομματι της ΑΙ ή γενικα καποια κομματια του gameplay γιατι δεν μπορουν να το φτιαξουν και το γνωριζουν , το gameplay ειναι σεταρισμενο απο την αρχη με τη λογικη "το ξερω οτι η ΑΙ ειναι για τα μπαζα , για να το φτιαξω αποκλειεται να δουμε αν κρυβεται  " κ ετσι βλεπεις οτι η ΑΙ δεν εχει μηχανακια, δεν κανει προσπερασεις, ουτε καν οι πεζοι αστυνομικοι δεν κυνηγανε γιατι το pathfinding ειναι τραγικο κτλ 

17 minutes ago, jumaru99 said:

απλά το τρένο των μεγάλων πωλήσεων το έχασε ανεπιστρεπτί.

Βλέπω πως έχει περάσει τα 20 εκατομμύρια πωλήσεις. Σίγουρα μπορούσε καλύτερα αλλά δεν θεωρώ πως θα μείνει εκεί. 

19 minutes ago, jumaru99 said:

Και αν σε έναν από τους τομείς του ήταν κορυφή θα ήμουν πιο διαλακτικός για μια μερίδα προβλημάτων του

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι με καλύτερα γραφικά. 

Για μένα είναι κορυφαίο και στην ατμόσφαιρα αλλά μιας και δεν είναι κάτι αντικειμενικό το αφήνουμε στην άκρη. 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι συζητάμε παιδιά;

Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, η Nightcity ενυυπωσιακότατη και με τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία σε πληθυσμό τηρουμένων των αναλογιών, main quest αλλά και side quests καταπληκτικά, πολλα side missions, πληθώρα απο ενδιαφέροντα skills και αντικείμενα, crafting system, πλοκή στο σενάριο και ανατροπές, τοσους διαφορετικους χαρακτήρες και προσωπικες ιστοριες για τον καθενα τους, ένας φανταστικός Kyanu Reeves αλλά και τόσα διαφορετικά μονοπάτια να ακολουθήσεις και αλλά τόσα απίστευτα συναισθηματικά endings με αντίστοιχα προσαρμοσμένα ending credits.

Πόσα παιχνίδια έχουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα τα καλύτερα ίσως γραφικά που έχουμε δει και κυρίως πόσα first person shooters συνδυάζουν όλα τα παραπάνω;

Για να μην προσθέσω και τις δουλειές που μπορείς να αναλάβεις που αν και επαναλαμβανόμενες από ένα σημείο και μετά δε βαριέσαι να τις δοκιμάσεις όλες.

Δηλαδή έλεος μέχρι και προσομοίωση συναυλίας έχει και είναι σίγουρα rated 18+ με τις σκηνές που έχουν αποφασίσει να συμπεριλάβουν στον τίτλο.

Φανταστικό ταξίδι στη Nightcity, διασκέδασα αφάνταστα αυτή την αξέχαστη περιπέτεια του V και το μπλέξιμο στο οποίο βρέθηκε απο το πουθενά.

Επεξ/σία από Armoral
  • Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...