Προς το περιεχόμενο

Cyberpunk 2077 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παλικαρια να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει?Η εκδοση του pc με την next gen εκδοση για τις κονσολες εχουν διαφορες μεταξυ τους στα γραφικα?δεν μιλαω για fps αλλα καθαρα για τα γραφικα του παιχνιδιου...πχ εχω το παιχνιδι στο ps5 αλλα και στο pc...στο ps5 θα παιχτει σε lg nano 65" 4κ 120hz και στο pc σε μια odyssey g5 27" 114hz (το pc μου το εχω στην υπογραφη μου απο κατω).

Δημοσ.
3 minutes ago, kjtzemis said:

Παλικαρια να κανω μια ερωτηση για οποιον γνωριζει?Η εκδοση του pc με την next gen εκδοση για τις κονσολες εχουν διαφορες μεταξυ τους στα γραφικα?δεν μιλαω για fps αλλα καθαρα για τα γραφικα του παιχνιδιου...πχ εχω το παιχνιδι στο ps5 αλλα και στο pc...στο ps5 θα παιχτει σε lg nano 65" 4κ 120hz και στο pc σε μια odyssey g5 27" 114hz (το pc μου το εχω στην υπογραφη μου απο κατω).

Εμ, δεν έχουν; 

Σε απόλυτα νούμερα, τεράστιες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, seithan είπε

Εμ, δεν έχουν; 

Σε απόλυτα νούμερα, τεράστιες. 

Καλυτερα φανταζομαι στο pc?

Ξανα ρωταω. δεν μιλαω για fps αλλα καθαρα για γραφικα δλδ ομορφια,γυαλαδες κλπ κλπ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kjtzemis είπε

Δημοσ.

Νατα νατα! Λεφτά πάλι θέλουν και ψάχνουν τη φάση με τον μαρκετιστικο όρο goty! Ρε σεις τί είναι αυτοί 😝?

A ‘Cyberpunk 2077’ Game Of The Year Edition Is Coming

" ε αφού βγάλαμε το w3 goty, γιατί να μη βγάλουμε και αυτό εδώ, είναι η φυσική ροή των πραγμάτων" .

Spoiler

"It's the natural order of things—it was the same with The Witcher, which after both expansions was finally released as a Game of the Year Edition and has been on the market that way ever since. The same can be expected in this case."

Ακόμα γελάω με τη δήλωση αυτή. Παίζει να πεθάνουμε και να μη βγει άλλο παιχνίδι που να πιάνει σε epicness το w3! 

Θα περιλαμβάνει άραγε αυτή η έκδοση εκτός από το expansion και όλα τα προηγούμενα bugs μαζί ή θα είναι διορθωμένα?😈

Άκου goty . Για 1 (ΕΝΑ) expansion και μερικά dlc που έδωσαν. Ενώ θα έπρεπε κάπου το 2023 να το βλέπαμε σαν πρώτη κυκλοφορία το παιχνίδι. 

Αλλά κάθε καημένος στον καημό του.

Δημοσ.

ενα σκασμο παιχνιδια εχουν χρησιμοποιησει τον ορο, γιατι σου φαινεται περιεργο? Ιδιως για ενα παιχνιδι που εχει πουλησει τοσο πολυ οσο το cyberpunk?

Δημοσ.

Ε, μεταξύ μας είναι λίγο ειρωνικός ο τίτλος. Bug of the Υear / Fail of the Υear, ίσως θα του άρμοζε καλύτερα.

Εντάξει προσπαθούν διακαώς να το σώσουν από παντού και να αντιστρέψουν την γνώμη του κοινού. Το έχει χάσει το τρένο προ πολλού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 'χασε το hype του για το ευρύ κοινό. Συν ότι δεν είναι κανά σπουδαίο game, όπως παρουσιαζόταν τότε. Και ο παραπάνω όρος μονάχα ως υπέρμετρη υπερβολή χαρακτηρίζεται στα μάτια του κοινού. Ναι, είναι ένας όρος που δυστυχώς έχασε την αξία του από τη στιγμή που χρησιμοποιείται αυθαίρετα. Θα ήταν πιο τίμιο να το ονομάζανε κάπως διαφορετικά, όντας σεμνότεροι. Μην προκαλείς εκ νέου. Κακό σου κάνει. Αλλά εδώ το pr του έκανε άλλα εγκλήματα, σε αυτό θα σταθεί.

Επεξ/σία από jumaru99
Δημοσ.

Ενταξει μη το ξυλωνουμε το θεμα κιολας, το παιχνιδι μια χαρα ηταν και σαν ιστορια above average. Το σεναριο του δηλαδη ηταν παραπανω απο το μεσο ορο που κυκλοφορει εκει εξω.

Ναι ειχε καποια bugs, ναι επρεπε να το καθυστερησουν και αλλο. Στη τωρινη του κατασταση ειναι μια χαρα. Προσωπικα οταν βγουν τα DLCs θα το ξαναπαιξω αλλη μια φορα με την ησυχια μου.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, xavier είπε

ενα σκασμο παιχνιδια εχουν χρησιμοποιησει τον ορο, γιατι σου φαινεται περιεργο? Ιδιως για ενα παιχνιδι που εχει πουλησει τοσο πολυ οσο το cyberpunk?

Tι ερώτηση είναι αυτή..είναι o xtrmsnpr 😋, στα τόσα χρόνια δεν εχω ακούσει καλό λόγο για game.

Επεξ/σία από oddin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...