gust Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Εντάξει εχτές τελείωσα το anime στο netflix. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν τέλειο. Μαύρο, βίαιο, φιλοσοφικό και ψυχοπλακωτικό, όπως φαντάζομαι είναι ο κόσμος του cyberpunk. με συνεπείρε και μου άρεσε πολύ το τέλος για πολλούς λόγους. - Προφανώς την άποψη αυτή συμμερίζονται πολλοί αφού ήδη στα κλειδάδικά από 12 ευρώ η τιμή εφτασε πάλι 30-35 ευρώ και όλοι θέλουν να ξαναμπούν στον κόσμο αυτό συμπεριλαμβανομένου και εμού, αλλά κρατιέμαι για το update με την σωστή ΑΙ σε αστυνομία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μάλιστα. It makes sense. Τότε ότι και να λέμε πάνω σε αυτό δεν έχει νόημα. Να τους δικαιολογήσουμε ότι τους έπιασε η τεχνολογία στον ύπνο? Ότι είναι σάπια η red engine και μόνο για χορτάρια, άδειες πεδιάδες και βουνά είναι ικανή να δώσει κάτι? Ότι είναι άχρηστοι εν τέλει και δε μπορούν? Ότι τα λεφτά του πέτσινου ήταν ικανά για να γκρεμίσουν όλα? εκαε πολλα λαθη η CDPR. αλλα το μεγαλυτερο ηταν οτι για καποιο ανεξηγητο λογο, αλλαξε τελειως η κατευθυνση της αναπτυξης καπου στο 2018. Αυτο φανηκε με το τρειλερ της Ε3, που απο το πουθενα φερανε τον Keanue Reeves, αλλαξανε την περιγραφη και το ειδος του παιχνιδιου, ενω στο ιδιο το παιχνιδι ειχες μια fast forward εισαγωγη, που πηδαγε ενα ολοκληρο κεφαλαιο της ιστοριας, το οποιο ομως θα υπαρχει στο expansion, συν οτι υπηρχαν ανενεργα submissions, log files, και περιοχες που εδειχναν οτι κοπηκε πολυ υλικο. κατι προεκυξε, και ειτε λογω αναγκης, ειτε λογω επιθυμιας, αναθεωρησανε την σχεδιαση του παιχνιδιου, κατι που τους πηγε πολυ πισω. και μετα τρεχανε και δεν φταανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 17 λεπτά πριν, KilliK είπε μια fast forward εισαγωγη, που πηδαγε ενα ολοκληρο κεφαλαιο της ιστοριας, το οποιο ομως θα υπαρχει στο expansion Source please? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 δεν θυμαμαι, reddit η gaming site. αλλα αυτο το ειχα διαβασει οταν μιλαγανε για 4 DLC, το πρωτο θα ηταν το στορυ με τον Jackie, το οποιο βλεπουμε στην ουσια σε fast forward στο παιχνιδι. Το expansion που ανακοινωσανε τωρα, το οποιο θαναι και το μοναδικο, θαναι κατι τελειως διαφορετικο λογικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στις 27/9/2022 στις 4:18 ΜΜ, liakinen είπε η CDPR θέλει να διώξει από πάνω της το όνομα Cyberpunk όσο το δυνατόν πιο γρήγορα (για το όλο φιάσκο). That didnt age well.... Ετσι ακριβώς, θέλει να διώξει το όνομα Cyberpunk όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιαυτό ανακοινώνει sequel αυτού 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Θα ολοκληρωθεί όμως? 😛 Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ημερομηνια δεν έχουν δώσει, αλλά δεν νομιζω να βιάζονται να το κυκλοφορήσουν, μιας και έχουμε το dlc/expansion τον 2023. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, Thresh said: Θα ολοκληρωθεί όμως? 😛 Πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη... Τουλάχιστον για το cp λογικά θα χρησιμοποιηθούν assets από το πρώτο παιχνίδι οπότε το sequel θα είναι πιο εύκολη υπόθεση και μακάρι να μην είναι open world...χλωμό έως απίθανο βέβαια Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από Anastazio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα. Μιας και το θεμα στο ps5 εχει μεινει πισω, σκεφτηκα να ρωτησω εδω. Νομιζω ειναι ενα καλο ταιμινκ να το ξεκινησω στο ps5 μιας και βγηκε το next gen update. Η μηπως αναμενεται ακομα καποιο σοβαρο update και αξιζει η αναμομη? Την ανοιξη τερματισα Ghost of Tsushima, Elden Ring, μετα Horizon και τωρα ελεγα για cyberpunk. Νομιζω θα μου αρεσει, αν και εχω λιγους ενδοιασμους επειδη δειχνει αρκετα πολυπλοκο αλλα θελω να το προσπαθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 24 λεπτά πριν, James. είπε Καλησπερα. Μιας και το θεμα στο ps5 εχει μεινει πισω, σκεφτηκα να ρωτησω εδω. Νομιζω ειναι ενα καλο ταιμινκ να το ξεκινησω στο ps5 μιας και βγηκε το next gen update. Η μηπως αναμενεται ακομα καποιο σοβαρο update και αξιζει η αναμομη? Την ανοιξη τερματισα Ghost of Tsushima, Elden Ring, μετα Horizon και τωρα ελεγα για cyberpunk. Νομιζω θα μου αρεσει, αν και εχω λιγους ενδοιασμους επειδη δειχνει αρκετα πολυπλοκο αλλα θελω να το προσπαθησω. To επόμενο update, το 1.7, το παρουσιάζουν σαν να είναι πολύ σοβαρό. Θα κάνουν overhaul την police AI μεταξύ άλλων. Αυτό διορθώνεται με mod στο PC αλλα φαντάζομαι στο ps5 δεν υπάρχει η δυνατότητα. Δεν έχει release date αλλα νομίζω θα βγει το Δεκέμβριο-Ιανουάριο λογικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, δηλαδή να είναι πιο ρεαλιστικό το κυνήγι στους δρόμους, σαν το GTA, τότε είναι μια τέλεια στιγμή για να πιάσεις το παιχνίδι. Εγώ θα το παίξω ξανά όταν θα βγει το expansion του χρόνου. Αν δώσεις σημασία στην ιστορία, χαρακτήρες, λεπτομέρεια του κόσμου και στο ότι δεν είναι linear τα quests δηλαδή υπάρχουν 10αδες διαφορετικοί τρόποι να τα ολοκληρώσεις με διαφορετικά αποτελέσματα βάση των επιλογών σου τότε θα το λατρέψεις. Αν το πιάσεις σαν να είναι ένα GTA και απλά κάνεις βόλτες στους δρόμους σκοτώνοντας αράδα απλά για να δεις τι θα γίνει τότε δεν θα σου αρέσει. Επίσης μην αγνοήσεις τα side quests. Δεν είναι κακογραμμένα όπως στα διάφορα Open world παιχνίδια της Ubisoft, Sony κλπ. Εχει μερικά πραγματικά διαμάντια λες και είναι stand alone επισοδεια του True Detective/ Breaking Bad/ Entourage/ Black Mirror κλπ ανάλογα το θέμα. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
James. Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, psof είπε To επόμενο update, το 1.7, το παρουσιάζουν σαν να είναι πολύ σοβαρό. Θα κάνουν overhaul την police AI μεταξύ άλλων. Αυτό διορθώνεται με mod στο PC αλλα φαντάζομαι στο ps5 δεν υπάρχει η δυνατότητα. Δεν έχει release date αλλα νομίζω θα βγει το Δεκέμβριο-Ιανουάριο λογικά. Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, δηλαδή να είναι πιο ρεαλιστικό το κυνήγι στους δρόμους, σαν το GTA, τότε είναι μια τέλεια στιγμή για να πιάσεις το παιχνίδι. Εγώ θα το παίξω ξανά όταν θα βγει το expansion του χρόνου. Αν δώσεις σημασία στην ιστορία, χαρακτήρες, λεπτομέρεια του κόσμου και στο ότι δεν είναι linear τα quests δηλαδή υπάρχουν 10αδες διαφορετικοί τρόποι να τα ολοκληρώσεις με διαφορετικά αποτελέσματα βάση των επιλογών σου τότε θα το λατρέψεις. Αν το πιάσεις σαν να είναι ένα GTA και απλά κάνεις βόλτες στους δρόμους σκοτώνοντας αράδα απλά για να δεις τι θα γίνει τότε δεν θα σου αρέσει. Επίσης μην αγνοήσεις τα side quests. Δεν είναι κακογραμμένα όπως στα διάφορα Open world παιχνίδια της Ubisoft, Sony κλπ. Εχει μερικά πραγματικά διαμάντια λες και είναι stand alone επισοδεια του True Detective/ Breaking Bad/ Entourage/ Black Mirror κλπ ανάλογα το θέμα. Πολυ ωραια τοποθετηση. Δηλαδη τωρα το ΑΙ της police ειναι τοσο χαλια? Ελεγα για ια χειμωνα. Αν παει Δεκεμβρη-Γεναρη, νομιζω θα ειναι μακρια. Δεν εχω σκοπο παντως να κανω free roam στους δρομους, αλλα αντιθετως να κανω αποστολες ειτε main ειτε side. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, Fulgore είπε That didnt age well.... Ετσι ακριβώς, θέλει να διώξει το όνομα Cyberpunk όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, γιαυτό ανακοινώνει sequel αυτού Τα έλεγα..... Μπράβο τους..... Τα περιμένουμε πως και πως όταν είναι έτοιμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, James. είπε Πολυ ωραια τοποθετηση. Δηλαδη τωρα το ΑΙ της police ειναι τοσο χαλια? Ελεγα για ια χειμωνα. Αν παει Δεκεμβρη-Γεναρη, νομιζω θα ειναι μακρια. Δεν εχω σκοπο παντως να κανω free roam στους δρομους, αλλα αντιθετως να κανω αποστολες ειτε main ειτε side. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα αλλα Day 1 που έπαιξα το παιχνίδι αν σκότωνες κάποιον ή αν έκανες κάποιο άλλο έγκλημα απλά έκαναν spawn 100-200 μέτρα μακριά απο σένα σε κάποια τυχαία στιγμή μετά την ειδοποίηση ότι καταφθάνουν. Εγώ δεν θα το καταλάβαινα αν δεν το διάβαζα κάπου γιατί απλά έκανα focus στην ιστορία, τα quests και την ομορφιά της πόλης και δεν τέσταρα τα συστήματα που δεν με αφορούσαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 https://unboxholics.com/news/gaming/98945-to-sequel-tou-cyberpunk-2077-erchetai-kai-episima-me-kodiki-onomasia-orion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα